2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 79282 بازدید | 1113 پست
ممنون عزیز دلم‌آره خدارو شکر به خیر گذشت الکی ترسیدیم. رفتم بیمارستان گفت باید بستری شی قبول نکردم ر ...

خداروشکر که بهتری

چون شرایط بارداری حساسه احتیاط میکنن میگن بستری شید

اگه به دکتر گفتی بارداری برای داروها ایشالا مشکلی نیست. سفکسیم که منم الان میخورم استامینوفن هم که میدونم مکشلی نیست‌. کاش با دکتر زنانت درباره داورها مشورت کنی. من فکرمیکنم بی ضررترین چیزی که تو مریضی کمک میکنه همون استراحت و مایعان گرم فراووووووون هست. چون بجز انتی بیوتیک که تازه میگن تو کرونا تاثیری نداره، بقیشون درمان علامتی میکنن دیگه. 

ان‌شاالله بزودی خوب بشی عزیزم

خدا حفظشون کنه❤❤❤❤ یه دختر و یه پسر خیلییییی جذابه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر عزیزم امیدوارم نی نی هات صحیح و سالم بیان بغلت منم نزدیک دوساله منتظرم ولی نتیجه نگرفتم البت ...

سلام عزیزم

خدا بچه اولت رو حفظ کنه

معمولا آی یو آی تو مواردی که اسپرم ضعیف هست بهتر جواب میده

ولی چون دردسر و هزینه سنگینی هم نداره اگر یه بار انجام بدی بد نباشه شاید

وگرنه که خب برو سراغ همون ivf

اما من توصیه میکنم اصلاح سبک زندگی رو جدی بگیر. خیلیییییی تاثیر داره شاید طبیعی باردار شدی حتی

من دو تا پیج خوب تک اینستا در این زمینه میشناسم

یکیش bardari_flora

بکیش niloofarpcossupport

خیلی خیلی موثره تو بحث باروری

خلاصشم میشه اینا:

۱۱ شب خواب باشید و ۸ صبح صبحانه خورده باشید

مصرف قند و شکر و هرچی که توش شکر داره حذف کنی

سرخ کردنی و چربی های مضر کم کنی

روزی نیم ساعتم شده پیاده روی کنی

فیبر و حبوبات و سبزیجات و میوه جات تازه و مغزیجات مقوی بخورید

و استرس رو کاهش بدید

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
من ٥روز بعد انتقال رفتم حمام دوش سرپا و اب خيلي ولرم ٥دقيقه اندم بيزون بعدازمثبت شدن هم هر ٥روز رفتم ...

عزیزم ممنون از توضیحات خوب و کاملت

خدا حفظشون کنه❤❤❤

من از شما عقب ترم😅😅

هزینتون چقد زیاد شده. راستش من دقیق حساب کتاب نکردم ولی بعید میدونم ۵۰ شده باشه برای من

ان‌شاالله خدا نگهدار خانواده خوبتون باشه

اینجا بازم بیا تا از احوالات هم خبر دار باشیم

راستی دوستانی که اینجا رو میخونید بنظرم هرچی استرس‌تون کمتر و استراحت و تغذیه‌تون مناسب باشه بارداری راحت‌تری دارید

من خداروشکر تا الان مشکل خاصی نداشتم. حالت تهوع‌ها واقعا خفیف بوده و فقط یه بار دیروز روتون گلاب بالا اوردم که فکر میکنم از همون استرس عفونت و رفت و امد به مطب بود‌.

پس اگر باردارید سعی کنید انرژی‌تون رو مثبت نگه دارید و آرامش داشته باشید تا آسون و شیرین بگذره

من مركز ناباروري بيمارستان بهمن انجام دادم ١٥جنين تشكيل شد ٥تاانتقال دادن دومرحله ايي بعدانتقال مرحل ...

عزیزم شما کی سرکلاژ شدی؟ طول سرویکس چند بود؟

من حالا ۱۱ اسفند میرم برای غربالگری اول که طول سرویکسم اندازه بگیره. امیدوارم سرکلاژ نیاز نباشه

راستی من طی تحقیقی که کردم تو غربالگری اول فقط نقص ۳ تا ژن بررسی میشه که یکیش سندرم داون هست و دوتای دیگش چیزایی که خودشون قابلیت حیات ندارن و زنده نمیمونن. برای همین خیلی دلم نیمخواد برم غربالگری اول رو😅 ولی دیگه دل دکترم رو نمیشکنم😜

عزیزم شما کی سرکلاژ شدی؟ طول سرویکس چند بود؟ من حالا ۱۱ اسفند میرم برای غربالگری اول که طول سرویکسم ...

من ان تي سرويكس٣٩بود ١٣هفته سركلاژ شدم بخاطر شل بودن دهانه رحم پساري ام شدم و استراحت مطلق دكترم كلا دوقلو سركلاژ ميكنه

سلام عزیزم خدا بچه اولت رو حفظ کنه معمولا آی یو آی تو مواردی که اسپرم ضعیف هست بهتر جواب میده ولی ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم که لطف کردین وقت گذاشتین و به سوالم جواب دادین واقعآ سبک زندگیم اصلآ خوب نیس متاسفانه دیر میخابیم و دیر بیدار میشیم ورزش هم اصلا نمیکنم سعی میکنم درستش کنم واسه بحث آی یو آی هم آره دکتر گف شوهرم یکم ضعیفه اسپرمش واسه همین خودمم میگم اول آی یو آی کنم اگه جواب نداد برم سراغ آی وی اف توکل بخدا هرچی خدا بخاد همون میشه

منو پسرم    خداجونم منتظرم یکی دیگه از فرشته کوچولوهاتو بسپری دستم قول میدم مث چشام مواظبش باشم  
سلام عزیزم خیلی ممنونم که لطف کردین وقت گذاشتین و به سوالم جواب دادین واقعآ سبک زندگیم اصلآ خوب نیس ...

من معتقدم خیلی از این ناباروری‌هامون بخاطر سبک زندگیه. میدونم سخته ولی تلاشت رو بکن‌. حتی اگر بخوای iui یا ivf کنی اصلاح سبک زندگی باعث میشه نتیجه بهتری بگیری. چون مستقیم روی کیفیت تخمک و اسپرم و نهایتا جنین تاثیر داره. وقتی راهی به این بی ضرری و کم هزینه‌ای هست چرا امتحان نکنیم. امیدوارم به زودی با خبرهای خوبی بیای عزیزم

من ان تي سرويكس٣٩بود ١٣هفته سركلاژ شدم بخاطر شل بودن دهانه رحم پساري ام شدم و استراحت مطلق دكترم كلا ...

چه جالب

من فکر میکردم زیر ۳۰ باشه سرکلاژ میکنن

خلاصه دارم دعا میکنم دکترم بیخیال این یه قلم بشه😂😂

دکترتون کی هستند؟

خداروشکر که بهتری چون شرایط بارداری حساسه احتیاط میکنن میگن بستری شید اگه به دکتر گفتی بارداری برا ...

خدارو هزار مرتبه شکر سختیش رد شد.به نظرم آزیترومایسین واسه این مریضی خیلی خوبه باعث شد گلوم خلط دار بشه و دیگه سرفه نکنم. کلا سه شب خوردم دیگه نمی‌خورم الان  فقط اسپکتورانت واسه خلط میخورم. 

ممنون عزیزم بابت راهنماییت🌹🌹🌹

یه دختر دارم تا نداره
خدارو هزار مرتبه شکر سختیش رد شد.به نظرم آزیترومایسین واسه این مریضی خیلی خوبه باعث شد گلوم خلط دار ...

خدارووشکر

اونم قطع کنی عالی میشه

خدا همه مامان‌هایی که بار شیشه دارن حفظ کنه مخصوصا ما که دوقلو داریم❤❤

من معتقدم خیلی از این ناباروری‌هامون بخاطر سبک زندگیه. میدونم سخته ولی تلاشت رو بکن‌. حتی اگر بخوای ...

آره درسته منم قبول دارم تلاش خودمو میکنم عادت های بد رو کنار بزارم..ممنون عزیزم انشاالله

منو پسرم    خداجونم منتظرم یکی دیگه از فرشته کوچولوهاتو بسپری دستم قول میدم مث چشام مواظبش باشم  
خدارو هزار مرتبه شکر سختیش رد شد.به نظرم آزیترومایسین واسه این مریضی خیلی خوبه باعث شد گلوم خلط دار ...

سلام sholly جون

من پرسیدم اکسپکتورانت تو بارداری بخاطر ضداحتقانی که توش داره خیلی توصیه نمیشه. بنظرم اگر میتونی نخور دیگه.