2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 79277 بازدید | 1113 پست
سلام گلبرگ جون مبارک باشه ان شاءالله بارداری سالم و خوبی داشته باشی خوشحالم که منو دعوت کردی اینجا ت ...

سلام عزیزم

ای وای کاملا درک می‌کنم ناخودآگاه آدم چقد استرس میگیره. چون الان همه ی جامعه درگیرن انگار فکرکنم اول آخر هممون بگیریم . 

چند دوز واکسن زده بودی؟

من دو دوز زدم.

ان‌شاالله سبکه و مثل یه سرماخوردگی زود خوب بشی. فقط حسابی خودتو ببند به مایعات فراوووون و استراحت که زود دفع شه از بدنت

منم ivf بودم عزیزم

شما هفته ۲۰ هستی درسته؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم ای وای کاملا درک می‌کنم ناخودآگاه آدم چقد استرس میگیره. چون الان همه ی جامعه درگیرن انگا ...

من زمانی که نوبت تزریق بهم رسید دیگه تو پروسه ای وی آف بودم دکترم گفت نزن یا باید چند ماه صبر کنی تا دو دوز رو بزنی دوماه هم بگذره منم عجله داشتم واکسن نزدم

فعلا چهار روز داره میگذره تب و لرز کردم و گلوم گه گداری درد میکنه.

یه دختر دارم تا نداره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من زمانی که نوبت تزریق بهم رسید دیگه تو پروسه ای وی آف بودم دکترم گفت نزن یا باید چند ماه صبر کنی تا ...

ایشالا که سختیش گذشته و از فردا بهتر میشی ایشالا

استامینوفن فکر میکنم میتونی مصرف کنی . 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
۱۹ هفته ام

جنسیت نی نی ها چی بود عزیزم؟

خدا حفظشون کنه❤❤

امیدوارم مامان هایی که دوقلو دارن بتونن اینجارو پیدا کنن تا باهم باشیم راستی من از هفته ۷ ترشحات زر ...

سلام عزيزم منم با انتقال دوم مثبت شدم سه قلو بودم يكي ازبين رفت دوقلو دخترهستم فعلا انومالي نرفتم صد درصد شه برام دعاكنيد جنسم جورشه بااينهمه راه سختي كه رفتيم حدااقل به نتيجه دلخواه برسيم اگر خدا بخواد

من مركز ناباروري بيمارستان بهمن انجام دادم ١٥جنين تشكيل شد ٥تاانتقال دادن دومرحله ايي بعدانتقال مرحله اول چسب جنين زدم مشكل ايمني نداشتم روز ٩انتقال بيبي چك منفي نشون داد ناانيد شدم روز ١٣انتقال ازمايش دادم وبتا ٢٣٠بود و مامان شدم تاالانم الهي شكر استراحت مطلقم سركلاژ و بساري شدم خيلي راهه سختيو رفتيم ٥٠تومن حدودا خرجمون شد الهي شكر نتيجه گرفتيم ايشالله جنسيتاشونم دخترپسر باشن خيالمون راحت شه تشكر ويژه ام بكنم از خانم دكتر پنجه طلا عارفي معركست خداحفظش كنه 

من يك ماه قبل انتقال روغن مالي سياه دونه داشتم دورناف و زير شكم ده شب قبل انتقالم پاشويه اب نمك خيلي خيلي تلاش كردم و استرس كشيدم ازخداميخوام هيچكسو نااميد نكنه ايشالله دامنه همه ارزومنداهم سبز بشه بحق ميلاد حضرت علي 

توسيكل انتقال ٩٠دوصد غذام لوبيا پلو بود مربا به به پخته دمنوش به ژله انارو اب انار اجيل ماكاراني من پيتزاام خوردم حتي 

برام دعاكنيد ايشالله بسلامتي زايمان كنم الان تازه رفتم٥ماهگي

امیدوارم مامان هایی که دوقلو دارن بتونن اینجارو پیدا کنن تا باهم باشیم راستی من از هفته ۷ ترشحات زر ...

اگر ترشح زرد داريي وبودار عفونيه بايد بادكترمشورتركني من ١٣هفته اينجوريي شدم ٥شب شياف كليندومايسين گفتن بزارم وخوب شدم 

استارتر عزیزم امیدوارم نی نی هات صحیح و سالم بیان بغلت منم نزدیک دوساله منتظرم ولی نتیجه نگرفتم البته من بارداری دوممه یه بچه 4ساله دارم تحت نظر دکتر نازایی هستم حالا میگم اگه این ماهم طبیعی نتیجه نگرفتم برم پیش دکترم ولی اون میگه اول آی یو آی اگه نتیجه نگرفتی بعد آی وی اف اما من باتوجه به اینکه لوله هام سالم نیستن البته با لاپاراسکوپی بازشون کردن ولی سالم سالم نیستن و اینکه دیگه نمیخام بیشتر از این انتظار بکشم حس میکنم آی یو آی وقت تلف کردنه باتوجه ب تجاربتون گفتم ازتون راهنمایی بگیرم ب نظرتون چکار کنم

منو پسرم    خداجونم منتظرم یکی دیگه از فرشته کوچولوهاتو بسپری دستم قول میدم مث چشام مواظبش باشم  
ایشالا که سختیش گذشته و از فردا بهتر میشی ایشالا استامینوفن فکر میکنم میتونی مصرف کنی . 

ممنون عزیز دلم‌آره خدارو شکر به خیر گذشت الکی ترسیدیم. رفتم بیمارستان گفت باید بستری شی قبول نکردم رفتم پیش متخصص کلی دارو داده سیفکسیم آزیترومایسین استاکلد شربت اسپکتروانت بیشتر از عوارض اینا میترسم

یه دختر دارم تا نداره
جنسیت نی نی ها چی بود عزیزم؟ خدا حفظشون کنه❤❤

راستش سه قلو بود از من دوتا پسر یه دختر هفته ۱۴ یکی از پسرا که رشدش هم کم بود ریداکشن کردم.الان یه پسر و دختر دارم عزیزم😍🤩🥰

یه دختر دارم تا نداره