2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
چه خوب  اگر تونستی پیجش رو بده بنظرم خوب شده برات چون دیدم فقط یک دست لحاف و تشک و متکا یک ت ...

این پیجشه 👇

حالا ایشالله آماده شد عکسش رو همینجا میذارم ببینی 

آره به نظر خودمم خوب دراومد 

تازه من دو دست تشک و لحاف سفارش دادم 

سلام عزیزم ای جان ماشاالله خدا حفظشون کنه دیگه شما پیر و استاد این راهی پس😅😅

سلام عزیز مبارک‌باشه دوقلو خیلی جذابه😍😍😍

منم دوقلو باردارم و یه گروه از مادرهای باردار دوقلو باهم جمع شدیم اگه دوستداری میتونی عضو بشی شما هم خوشحال میشیم

درمورد همه چی هرروز صحبت و شوخی میکنیم تا به خوبی این روزها بگذره،  البته توی نی نی پلاس هست گروهمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیز مبارک‌باشه دوقلو خیلی جذابه😍😍😍 منم دوقلو باردارم و یه گروه از مادرهای باردار دوقلو باه ...

سلام عزیزم

به به بسلامتیییی

خدا حفظشون کنه چند هفته‌ای؟

نی نی پلاس کجاست؟😅 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
قربونت ، ۲۸ هفته م ، بزن نصب نی نی پلاس توی گوگل، نصب کن همین اسم روبزن  تو رو اد کنم

ماهی جان من نتونستم وارد نی نی پلاس بشم‌ . پیامک تایید واسم نیومد

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

سلام دوستان

من چند روز پیش رفتم عبدل‌آباد برای خرید یک سری وسایل

خیلی قیمت دستم نیست که بگم ارزون تر از جاهای دیگه ست یا نه. ولی دو تا صندلی ماشین دلیجان مدل هابر گرفتیم که بهترین مدلشه و قابلیت استفاده از بدو تولد داره. قیمت اینو تو دیجیکالا دیده بودم ۱۹۰۰ که با تخفیف ۱۶۰۰ میداد ولی تو عبدل آباد ۱۵۰۰ بود خریدیم. 

خرید گرون دیگمون دو دست رختخواب سفری بود از اینا که تشک و پتو و بالش هست و دور تشک زیپ داره که جمع میشه . هر دست ۵۵۰. تو پیج آنیل همین مدل رو دیدم حدود ۴۰۰ یا ۴۵۰ داره ولی نیمدونم جنس و ایناش چطوره. آنیل تو بهار شعبه داره قبلا تاب کودک برای کسی هدیه گرفته بودیم ازشون خوب بود. رختخوابشو نمیدونم.

لباس خریدیم که بنظرم قیمتاش مثل بقیه جاها بود. البته ما از برندهای شناخته شده خریدیم متل تیک تاک و ... وگرنه لباس های متفرقه ارزون تر هم میشه زیاد پیدا کرد اونجا. من دیگه لباس چیزی نمیخرم کافیه بنظرم. دو دست سرهمی دوصفر گرفتیم. حدود ۸ دست سرهمی نیوبرن یعنی ۰ تا ۱ ماه داریم. حدود ۷-۸ دست هم ۰ تا ۳ ماه داریم. بنظرم برای دو سه ماه اول کافیه. اکثرش هم سرهمی هست. تک و توک بادی زیر دکمه با شلوار. فقط یک دست ست ۵ تیکه دانالو خریدیم که بنظرم خوب نیست اینطوری ست خریدن. جدا جدا هرچی لازمه بخریم بهتره. کلا بنظرم اومد خرید لباس از سایت‌های این برندا مثل ریکالاکو و از دیجیکالا که آف میخوره بهتره. 

پتو هم الان نفری ۳ تا دارن. دوتاشو مامانم با این بافتنی درشت‌ها که با دست میبافن بافته. دوتاش از ایناست که زیپ میخوره. دوتا هم همون افرا که از دیجی کالا سفارش دادم هنوز نیاورده. 

زیر انداز تعویض و پیش بند و فین گیر و دورپیچ و ... این جور چیزای ضروری هم گرفتیم. 

شماهم از تجربیاتتون بگید خوشحال میشم.

من الان برای ساک وسایل موندم. اصلا چیزای تو بازار رو خوشم نیومد چون میخوام مدل کوله پشتی باشه. شاید کلا بریم یه کوله پشتی بزرگ و جادار بگیریم بجای این ساک‌ها

پیامک تایید نمیاد  فقط رمز عبور رو میفرسته  منظورت رمز عبوره که واست نیومده ؟؟

نه پیامک عضویت اخه من کلا نداشتم تازه میخواستم عضو بشم

سلام دوستان من چند روز پیش رفتم عبدل‌آباد برای خرید یک سری وسایل خیلی قیمت دستم نیست که بگم ارزون ...

سلام به سلامتی مبارکشون باشه 

از این ست های 20 تکه هم خریدی ؟؟ 

آره منم تو مدل ساک موندم 

البته به نظر منم کوله ای باشه بهتره اینو تو سایت آقابزرگ و آقاسید دیدم 👇

خوب منم تازه نصب کردم نینی پلاس رو  پیامک عضویت نمیاد فقط شماره موبایلتو میدی رمز عبور رو میفر ...

همون منظورمه پس

کلا همونم نیومد😅😅

سلام به سلامتی مبارکشون باشه  از این ست های 20 تکه هم خریدی ؟؟  آره منم تو مدل ساک موندم ...

نه عزیزم نخریدم

فقط یه ۵ تیکه پسرونه دانالو خریدم یه ۵ تیکه دخترونه هم پدرم خریده بود مارکش یادم نیست آریانا همچین چیزی. همونشم میگم خوب نیست اینطوری. جدا جدا ادم هرچی لازمه بگیره بهتره😅

اره منم اینارو دیدم فهیم جان. میدونی مشکلش چیه؟ بندهای کوله پشتیش نازکه و حرفه‌ای نیست. کیف سنگین باشه دوش رو اذیت میکنه. ولی کوله پشتی ها دیدی بندهای پهن و ابری خوبی دارن. ایراد کوله پشتی ها هم اینه که اکثرا جای لب تاب دارن که کارایی رو کم میکنه. برای همین گفتیم بریم منیریه که کوله پشتی های ورزشی رو ببینیم که جای لب تاب نداشته باشه