2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
راستی سرهمی که خریدی جورابداره یا بدون جوراب ؟

هم جورابدار هم بی جوراب. ولی فکر کنم بی جوراب بهتر باشه. قدشون بلند شد جورابدارها رو هم میشه شکافت و بی جوراب کرد.

راستی پیج ریکالاکو هم تو اینستا ببین آف های خیلی خوبی میزنه. مثلا سرهمی ۰ تا ۳ ماه با کلاه خریدیم ازش ۱۲۵

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
هم جورابدار هم بی جوراب. ولی فکر کنم بی جوراب بهتر باشه. قدشون بلند شد جورابدارها رو هم میشه شکافت و ...

اوه چقدر ارزون میده 

من همه سرهمی ها رو دویست و خورده ای پول دادم 😒

البته من واسه دوتاشون 4 تا سرهمی جورابدار خریدم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ماهی جان من نتونستم وارد نی نی پلاس بشم‌ . پیامک تایید واسم نیومد

خیلی راحته عضویت توی نی نی پلاس

فقط ررمز عبور میخاد

نصب کن بیا خوشحال میشم تو گروه باشی 

از همه‌ی ایران مامان دوقلو داریم

عکس نی نی های بدنیا اومده رو میبینی امیدوار میشی

خیلی راحته عضویت توی نی نی پلاس فقط ررمز عبور میخاد نصب کن بیا خوشحال میشم تو گروه باشی  از ...

چشم عزیزم بازم تلاش میکنم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اوه چقدر ارزون میده  من همه سرهمی ها رو دویست و خورده ای پول دادم 😒 البته من واسه دوتاشون 4 ...

اره رنج قیمت همین ۱۸۰ تا ۲۸۰ اینطوراست. لباس خیلی گرونه خدایی چه خبره

من رنگ لباسارم اکثرا سبز و لیمویی و سورمه ای و .... اینطوری گرفتم که جنسیت نداشته باشه اوضاع شلوغ پلوغ بود بتونم تن هر جفتشون بکنم😅

اره رنج قیمت همین ۱۸۰ تا ۲۸۰ اینطوراست. لباس خیلی گرونه خدایی چه خبره من رنگ لباسارم اکثرا سبز و لی ...

آره خیلی گرونه 

من واسه خودم شلوار 100 تومانی نخریدم که واسه اینا خریدم 😆

باریک به تو 

وای من فقط مختص دختر و پسر خریدم 

آخه طرحی ندیدم که هم به درد پسر بخوره هم به درد دختر 😅😅

آره خیلی گرونه  من واسه خودم شلوار 100 تومانی نخریدم که واسه اینا خریدم 😆 باریک به تو  ...

والا فسقلی‌ها کلی خرج دارن فدای سرشون😍😍😍 خدا روزیشون رو زیاد کنه ان‌شاالله

منم اختصاصی هم خریدم ولی بیشترشو ساااااده‌ی تک رنگ خریدم که دختر پسر نشه خخخخخ 

اخه من کلا ادم زبر و زرنگی نیستم. سعی میکنم بیشتر چیزارو در جهت کم شدن کارم فراهم کنم😅 خدا کمک‌مون کنه

دوستان من امروز رفتم مطب دکتر حسن‌خانی.

خداروشکر نفرات اول بودم و خیلی معطل نشدم

اول خانم سعیدی مامای مهربون مرکز وزن و فشار رو گرفت و صدای قلب کوچولوشون رو شنیدیم😍😍

خانم دکتر هم جواب ازمایشات و سونوی غربالگری و اگوی قلب رو دید که خداروشکر همه چیز خوب بود.

برای دو هفته دیگه یعنی ۲۴ هفته ازمایش نوشتن . تحمل گلوکز و تیرویید و کشت ادرار و ...

برای ۲۸ هفتگی هم گفتن برم سونو پیش دکتر سلیمانی . تو مرکز نسل امید و بقیه الله هستن. فکرکنم باید نسل امید نوبت بگیرم

امپول هفتگی هیدروکسی پروژسترونم ندادن گفتن هر شب شیاف بزار هفته‌های بالاتر میدیم.

ویتامین د و مکمل و .. داروها هم هموناست فعلا

توکل به خدا. ان‌شاالله خدا دامن همه رو سبز کنه و باردارها هم بسلامتی فارغ بشن

سلام دوستان من چند روز پیش رفتم عبدل‌آباد برای خرید یک سری وسایل خیلی قیمت دستم نیست که بگم ارزون ...

سلام عزیزم مبارکشون باشه ایشالله به دل خوش تنشون کنی.من برای هرکدومشون یه سرویس بیست تیکه و یکی پنج تیکه سایز صفرخریدم چند تاهم تکی،بقیش سایز یک به بعد خریدم

برای صندلی ماشین هم که گفتی منم مارک دلیجان خریدم دونه ای ۸۰۰ روروک دونه ای ۳۵۰ کارسکه دوقلو ۱۶۰۰

البته من شهرستانم ولی خب خیلی اختلاف قیمت هست با خریدای شما

سلام عزیزم مبارکشون باشه ایشالله به دل خوش تنشون کنی.من برای هرکدومشون یه سرویس بیست تیکه و یکی پنج ...

سلام عزیزدلم

ممنونم

ای جان مبارکشون باشه

چه مامان زرنگی روروئک هم خریدی از الان😍😍😍 من چون اتاقشون خیلیییی کوچولوعه واقعا کم خرید کردم. شما تخت چی خریدی؟

من یک کارگاهی دیدم تخت های گهواره ای و گهواره و اینجور چیزا تولید میکنه. موتور برقی هم بهش میزنه. یه مدل تخت گهواره‌ای تا ۳ سالش رو پسندیدم میگه ۳ و ۸۰۰. بدون موتور برقی. گفتم از اینا بگیرم. یه دونه هم گهواره ارزون اگر لازم شد بعدا بگیرم‌

راستی بچه‌ها در مورو هزینه ها من اصلا قبول ندارم که پدرمادرهامون تو زحمت بیفتن. ما تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم چرا یکی دیگه خرجشو بده. من خودم چون شاغل بودم پول دارم ولی همسرمم خداروشکر با من هم نظر بود و گفت نه خودم میدم هزینه‌های سیسمونی رو. 

البته مامان بابام خیلیییی مقاومت میکنن و میگن نه حتما ما باید بخریم. اما گفتم مادر من ببین مثلا موقع عروسی پسرها تو زندگی چی میارن؟ پول خونه رو. که یک عمر این پوله براشون میمونه و سرمایه‌ست. شماهم کلی به ما جهاز و تیر و تخته دادید که هیچ سرمایه‌ای نیست و ارزش مادی نشده برای من. حالا سیسمونی هم همینه. ما که میخوایم مختصر بخریم خداروشکر توانشم داریم بزار خودمون بدیم. شما هم اگر اصرار داری هرچقد که میخواستی پول بدی برای سیسمونی بده سکه طلا بخر و بهمون هدیه کن که هم آبرو و اعتبار میشه جلوی بقیه هم واسمون میمونه و سرمایه هست. حالا فعلا قبول کردن فکرکنم😅😅

سلام عزیزدلم ممنونم ای جان مبارکشون باشه چه مامان زرنگی روروئک هم خریدی از الان😍😍😍 من چون اتاق ...

اره دیگه از الان همه چی خریدیم که اماده داشته باشیم

والا من تخت دو منظوره نخریدم چون بچه ها تا دو سه سال که نمیتونن توتخت بخابن بعد از اونم که بهشون کوچیک میشه و تخت کوچیک ضرر میشه،بخاطر همین دو تا تخت ۱۸۰ خریدم که بتونن تا چند سال استفاده کنن بنظرم اینجوری خیلی بهتره