2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
راستی بچه‌ها در مورو هزینه ها من اصلا قبول ندارم که پدرمادرهامون تو زحمت بیفتن. ما تصمیم گرفتیم بچه ...

راستش منم خیلی راضی نبودم بخصوص اینکه بچه هامون دوتا هستن خدایی سخت میشه.خیلی اصرارکردم که حداقل سرویس چوبشون رو خودمون بخریم که مامانم قبول نکرد و زحمت همه وسیله هاشون رو کشیدن

اره دیگه از الان همه چی خریدیم که اماده داشته باشیم والا من تخت دو منظوره نخریدم چون بچه ها تا دو س ...

برای یکی دوسال اولشون هم دو تا کریر خریدم که فروشنده میگفت کار نی نی لای لای رو برات انجام میده و دیگه اونو برندار

بنظرم کریر برای جابجا کردنشون خیلی واجبه،یامثلا وقتی تو ماشین باشیم خیلی بکارمون میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دیگه از الان همه چی خریدیم که اماده داشته باشیم والا من تخت دو منظوره نخریدم چون بچه ها تا دو س ...

چه خوب. اگر جاشو داری بزاری که عالیه. من واقعا جا ندارم دوتا تخت ۱۸۰ بزارم.

وای جدی میگی تا دو سه سال تو تخت نمیخوابن؟😅 من گفتم از دو سه ماهگی دیگه اتاق خودشون بخوابن تو تختشون خخخخ

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
راستش منم خیلی راضی نبودم بخصوص اینکه بچه هامون دوتا هستن خدایی سخت میشه.خیلی اصرارکردم که حداقل سرو ...

الهیییی زنده باشن. واقعا فرشته هستن مامان باباها

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
برای یکی دوسال اولشون هم دو تا کریر خریدم که فروشنده میگفت کار نی نی لای لای رو برات انجام میده و دی ...

من راستش کریر نگرفتم. چون تو ماشین که صندلی ماشین دارن. برای بیرونم کریر سنگینه واقعا نمیتونیم. ولی این حالت استفاده که تو خونه میگی رو نمیدونم بجای کریر چی استفاده کنم. دو به شکم بخرم یا نه. گفتم تا قبل نشستن که تو تخت یا رختخوابشون باشن وقتیم نشستن صندلی غذا بگیرم

من راستش کریر نگرفتم. چون تو ماشین که صندلی ماشین دارن. برای بیرونم کریر سنگینه واقعا نمیتونیم. ولی ...

حالا میل خودته ولی صندلی ماشین برای شیش هفت ماه اولشون نمیشه باید یجوری باشه که بتونن بشینن قبل از اون نگهداریشون واقعا سخته

حالا میل خودته ولی صندلی ماشین برای شیش هفت ماه اولشون نمیشه باید یجوری باشه که بتونن بشینن قبل از ا ...

اره عزیزم ولی این مدل که گرفتم قابل استفاده از بدو تولد هست. میخوابه صندلیش تا یه زوایه مناسبی ایجاد بشه

اره عزیزم ولی این مدل که گرفتم قابل استفاده از بدو تولد هست. میخوابه صندلیش تا یه زوایه مناسبی ایجاد ...

خب پس دیگه عالیه وقتی کار همونو برات انجام میده چرا هزینه اضافی بکنی مبارکشون باشه

خب پس دیگه عالیه وقتی کار همونو برات انجام میده چرا هزینه اضافی بکنی مبارکشون باشه

مرمر جون شما واقعا ۳ هفته مونده تا زایمانت؟

تاریخ داده بهت برای کی؟

خیلی هیجان انگیزه

بیا خصوصی بهت بگم عزیزم 

ماهی جان من تونستم عضو بشم تو نی نی پلاس

با اسم گلبرگ

منم تو گروه اضافه کن لطفا

مرمر جون شما واقعا ۳ هفته مونده تا زایمانت؟ تاریخ داده بهت برای کی؟ خیلی هیجان انگیزه

اره عزیزم البته من تیکرمو رو۳۷هفته گذاشتم😍چون دکترم گفت اگه تااونموقع هم برسی عالیه ولی احتمالا تو همون۳۶ زایمان کنی.خودمم وقتی بهش فکرمیکنم هنوز باورم نمیشه🙈

امیدوارم مامان هایی که دوقلو دارن بتونن اینجارو پیدا کنن تا باهم باشیم راستی من از هفته ۷ ترشحات زر ...

سلام من بتام ۱۴ روز بعد از انتقال جنین ۱۸۶۰/۵۶ شده امکان داره دوقلو باردار باشم بنظرتون

اره عزیزم البته من تیکرمو رو۳۷هفته گذاشتم😍چون دکترم گفت اگه تااونموقع هم برسی عالیه ولی احتمالا تو ...

ای جونم. منم ۳۷ گذاشتم. خیلیییی مارو دعا کن سر زایمان. بعدش نری مشغول شیا بازم بیا از تجربیاتت بگو 😅

سلام من بتام ۱۴ روز بعد از انتقال جنین ۱۸۶۰/۵۶ شده امکان داره دوقلو باردار باشم بنظرتون

سلام عزیزم مبارکت باشه. کلا ربطی نداره از روی بتا نمیشه قضاوت کرد. باید تا سونوی قلب صبر کنی