2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
یه سوال دوقلویی از کی مشخص میشه

سلام عزیزم . از سونوی قلب 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من دوقلو دوس🥺

هرچی قسمتت باشه عزیزم خوبه. مهم اینه بتونیم فرزندان سالم و صالح داشته باشیم. دوقلو هم خیلی شیرینه هم سخت. بیا بهمون خبر بده هرچی شد

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ماهی جان من تونستم عضو بشم تو نی نی پلاس با اسم گلبرگ منم تو گروه اضافه کن لطفا

عزیز جان گلبرگ زیاده نشد عضو کنمت

یا اسم عوض کن یا آیدی دقیق رو بده

مثلا بزن گلبرگ دوقلو

گلبرگ ۲۲۲۲۲

عزیز جان گلبرگ زیاده نشد عضو کنمت یا اسم عوض کن یا آیدی دقیق رو بده مثلا بزن گلبرگ دوقلو گلبرگ ۲۲ ...

دقیقا همین گلبرگ نوشتم عزیزم

اسم گروه چیه؟

سلام بچه های گروه امیدوارم حال خودتون و نی نی هاتون خوب باشه.  تورو خدا برا ماهایی ک در انتظاری ...

سلام عزیزم

ان‌شاالله خیلییی زود با خبر خوب میای❤️

سلام عزیزم ان‌شاالله خیلییی زود با خبر خوب میای❤️

سلام گلبرگ جان خوبی عزیزم میام میخونم پیاماتونو خوشحالم ک خوبید خودتو نی نی هات ممنونم از امیدواریت😍😘🥰

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
گروه خصوصیه باید خودمون ادکنیم آخه اسم گلبرگ زیاده تو نی نیپلاس گلبرگ دوقلو بزن

اسممو گذاشتم گلبرگ دوقلو