2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست

اخیش بالاخره درست شد

گلبرگ جون نمیشه ریپلای کنم

حتما حتما میام و بهتون سرمیزنم شماهم برام دعا کنین من خیلی از زایمان میترسم بدتراز اون اینکه بچه ها برن تو دستگاه

فردا ۳۴ هفتم پر میشه نمیدونم دیگه ریه شون کامل شده یانه؟

این روزای اخر خیلی سخت میگذره اصلا نمیتونم بخانم همش به زیر شکمم فشار میارن

اخیش بالاخره درست شد گلبرگ جون نمیشه ریپلای کنم حتما حتما میام و بهتون سرمیزنم شماهم برام دعا کنین ...

اره عزیزم منم با آهسته جون میخواستم جواب بدم نمیشد هرکار کردم.

عزیزم. هزارماشاالله. بسپارشون به خدا. تا اینجا نگهدارشون بوده بقیشم حتما خوب پیش میره. اره فکرکنم ۳۴ دیگه خوب باشه. ۳۶ هم برسی که دیگه عالیه. 

فکرنکنم زایمان سخت باشه مرمر جون. بعدش یه کم درد داری که دیگه با مسکن و اینا درست میشه. از الان غصه‌شو نخور. من که سعی میکنم بهش فکرنکنم خخخخخ هر وقت مواجه شدیم میگذرونیم. فکرش از خودش ترسناک‌تره قطعا. 

وای خدا کمکت کنه واقعا سخت میشه فکرکنم هفته‌های آخر. نمیتونی نشسته بخوابی ؟ یعنی بالش زیاد بزار پشتت. خیلی سخته ولی میارزه. دعا کن ماهم به خوبی و خوبی به اخراش برسیم.

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالله که همه ۳۶ ،۳۷ رو پر میکنیم

در هرحالتی اذیت میشم وقتی سرپام حس میکنم یه کیسه اب زیر دلمه که میخاد بترکه نشسته و درازکش هم که نگم برات

وقتی هم که میخابم رونم خیلی دردمیگیره شماهم اینجوری میشین؟البته من قبل بارداری خیلی لاغربودم فکر کنم بدنم خیلی بهش فشار میاد

ایشالله که همه ۳۶ ،۳۷ رو پر میکنیم در هرحالتی اذیت میشم وقتی سرپام حس میکنم یه کیسه اب زیر دلمه که ...

من الان تو ۲۳ هفته هستم کم کم شکمم داره بزرگ میشه ولی هنوز اینجور مشکلات رو ندارم. خودمم چاق بودم از قبل. عزیزم میخوابی بین پاهات بالشت بزار که اذیت نشی. من یه بالشت میزارم بین پام یه دونه هم بغل میکنم 😅

بالش بارداری نگرفتی؟ شاید اونم کمکت کنه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
من الان تو ۲۳ هفته هستم کم کم شکمم داره بزرگ میشه ولی هنوز اینجور مشکلات رو ندارم. خودمم چاق بودم از ...

بالش هم میذارم ولی هیچ فایده ای نداره

بعضی وقتا میگم شاید بارداری من انقد سخته هرروز یه مشکل جدید دارم بخدا انقد دستوپام ورم داره که شدن عین سنگ😔

بالش هم میذارم ولی هیچ فایده ای نداره بعضی وقتا میگم شاید بارداری من انقد سخته هرروز یه مشکل جدید د ...

عزیزم. نه مطمئن باش همه دیگه اخراش اینجورن. حتی یه قلوها چه برسه به ما که دو تا فندق داریم. 

یه کم دیگه تحمل کنی ان‌شاالله تموم میشه. درسته بعدشم سختی و بیخوابی داره ولی بنظرم شیرینیش خیلییییی زیاد میشه. این روزهای اخر کاش یه سرگرمی خوب برای خودت درست کنی که زودتر بگذره. مثلا فیلم بگیر از خودت براشون حرف بزن. خاطره بنویس. قرآن بخون. یه چیزای دکوری و تزیینی برای اتاقشون درست کن و ..... 

خلاصه بدون ما الان داریم بهت غبطه میخوریم خواهر. دیگه آخراشی .😁😁

عزیزم. نه مطمئن باش همه دیگه اخراش اینجورن. حتی یه قلوها چه برسه به ما که دو تا فندق داریم.  ی ...

گلبرگ جان من سرچ میزنم ولی نمیدون چرا پیدات نمیکنم

نی نی پلاس هم چند روزه قاطی کرده 

عزیزم. نه مطمئن باش همه دیگه اخراش اینجورن. حتی یه قلوها چه برسه به ما که دو تا فندق داریم.  ی ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت راستش من از اول بارداریم تاالان تو یه سالنامه خاطرات هرروزمو براشون نوشتم و باهاشون حرف زدم که وقتی بزرگ شدن بدم بهشون🙈

همیشه خودم دوست داشتم یه دفترخاطرات ازقدیم میداشتم که اینو برا بچه هام فراهم کردم امیدوارم بعدا دوست داشته باشن

اخیش بالاخره درست شد گلبرگ جون نمیشه ریپلای کنم حتما حتما میام و بهتون سرمیزنم شماهم برام دعا کنین ...

عزیزم نگران هیچ چیز نباش خدایی که تا الان کمکت کرده از این ب بعدم هواتو داره مامان هایی ک خدا بهتون دوقولو داده حتما توانایشو توشما دیده 😍😍 شما مامانای قوی هستید

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
گلبرگ جان من سرچ میزنم ولی نمیدون چرا پیدات نمیکنم نی نی پلاس هم چند روزه قاطی کرده 

ببخشید به زحمت افتادی حالا هر وقت درست شد عیب نداره

مرسی عزیزم از دلگرمیت راستش من از اول بارداریم تاالان تو یه سالنامه خاطرات هرروزمو براشون نوشتم و با ...

آخی چه مامان با سلیقه‌ای. خوش بحال نی نی ها.

راستی کتاب های تربیتی هم خیلی خوبه. کتاب "من دیگر ما" از آقای عباسی ولدی رو من خیلی دوست داشتم. چند جلده. جلد اولش بیشتر مقدمه س ولی از جلد دوم نگاه آدمو به بچه خیلی خوب میکنه

عزیزم نگران هیچ چیز نباش خدایی که تا الان کمکت کرده از این ب بعدم هواتو داره مامان هایی ک خدا بهتون ...

خودمم همیشه همینو میگم.میگم حتما خدا تواناییشو در من دیده که این نعمتو بهم داده

هرچند خیلی سخته ولی پناه برخدا🥰ما میتونیم💪

آخی چه مامان با سلیقه‌ای. خوش بحال نی نی ها. راستی کتاب های تربیتی هم خیلی خوبه. کتاب "من دیگر ما" ...

اتفاقا من خیلی دنبال کتاب های تربیتی میگردم خیلی لطف کردی اگه پیشنهاد دیگه ای هم داشتی ممنون میشم معرفی کنی

اتفاقا من خیلی دنبال کتاب های تربیتی میگردم خیلی لطف کردی اگه پیشنهاد دیگه ای هم داشتی ممنون میشم مع ...

شماهم بگو اگر تجربه‌ای داشتی. من خیلی از کتاب های من دیگر ما خوشم اومد. واقعا اهمیت محبت، آزادی، بازی و .... رو کاملا متوجه شدم و دیدم به بچه داری عوض شد. یه کتابم قبلا خونده بودم مرزهایی برای کودکان. اونم جالب بود بنظرم