2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
سلام مامانی خیلی خوش اومدی  وای چقدر خوب که یه نفر از من جلوتره 😊 انشالله که این هفته های آخ ...

فهیم بانو جان پست قبلیمو بخون لطفا نظرتو درباره اکو بگو😅

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام بچه ها من امروز تو ۲۱ هفته رفتم اکوی قلب مطب دکتر وزیری چیمه روبروی بیمارستان دی مطب خیلی خل ...

سلام عزیزم خداروشکر که همه چی خوب بوده

من تا حالا اکوی قلب ندادم دکترم هیچوقت راجع بهش چیزی نگفته شما برای چی اکو دادین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خداروشکر که همه چی خوب بوده من تا حالا اکوی قلب ندادم دکترم هیچوقت راجع بهش چیزی نگفته ش ...

سلام عزیزم

بنظر من که یه چیز بیخوده 😅😅😅

مثلا اگر مادر قندش بالا باشه، ای وی اف باشه، دوقلو باشه و ..... میگن اکوی قلب هم برید محض اطمینان. من هم از دکتر خودم هم سونو پرسیدم خیلی واجبه؟؟؟ گفتن ما وظیفمونه توصیه علمی رو انجام بدیم! یعنی واجب نیست دیگه. من و همسرمم نمیخواستیم بریم گفتم حالا باز دکتر میگه برو برو. اصلا نگران نباش چیزی رو از دست ندادی. اصل کار سونوی آنومالی هست دیگه بقیش حاشیه ست

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام بچه ها من امروز تو ۲۱ هفته رفتم اکوی قلب مطب دکتر وزیری چیمه روبروی بیمارستان دی مطب خیلی خل ...

خوب کردی رفتی 

قلب بچه ها رو دیدی ؟؟ 

اره اکو فرقی با سونو شکمی نداره 

برای منم دکترش که مرد بود گفت 

وقتی بچه ها دنیا اومدن 10 روز بعدش یه اکو قلب بچه ها رو ببر ضرری نداره 

وای چقدر ارزون شد برای تو 

مال من یک و خرده ای شد . البته دکتر من متخصص قلب کودکان بود تو خود ابن سینا 

هنوز که هنوزه دارم حسرت میخورم چرا فیلم نگرفتم 😒

خوب کردی رفتی  قلب بچه ها رو دیدی ؟؟  اره اکو فرقی با سونو شکمی نداره  برای منم دک ...

نه عزیزم ندیدم مانیتورش تو دید نبود ولی اخرش یه کم عکساشو نشونم داد. خب پس خداروشکر واقعا اکو بوده😅😅😅 هی به بنده خدا شک کردم الکی

اره به منم گفت همه باردارها رو یک بار اکو میکنم شما بخاطر شرایط دوقلو و ivf ۳ هفته دیگه بازم بیا‌. بعد تولدم بیا ‌. یک هفته بعد تولد بیای بهتره

اره دمش گرم اروزن گرفت علتش رو توضیح داد نفهمیدم. ایشونم متخصص اطفال و فوق تخصص قلب اطفال بودن

از چی فیلم بگیری؟ چیز خاصی معلوم بود مگه؟😅 من که میرم پیش این دکترها انقد معطل و خسته میشم فقط میخوام زود برگردم حوصله این کارهارو ندارم

نه عزیزم ندیدم مانیتورش تو دید نبود ولی اخرش یه کم عکساشو نشونم داد. خب پس خداروشکر واقعا اکو بوده😅 ...

اره اکو بوده 😆😆

مال من یه مانیتور خیلی بزرگ جلوم بود 

بعد قشنگ زوم کرد روی قلباشون خیلی قشنگ بود 

من سونوی ان تی و آنومالی و پیش نوشین محمدی  فیلمبرداری کردم با گوشیم 

الان ابن سینا به خاطر تعمیرات مانیتورهاشون رو برداشتن 

دیگه نتونستم فیلم بگیرم 

اره اکو بوده 😆😆 مال من یه مانیتور خیلی بزرگ جلوم بود  بعد قشنگ زوم کرد روی قلباشون خیلی قشن ...

عزیزم چه مامان با ذوقی

راستی فهیمه جان بیاید تجربیاتی که از خرید سیمونی داریم کسب میکنیم بگیم.

مثلا من تو لباس بچه های ایرانی طبق تحقیقات فهمیدم برند ریکالاکو و آدمک خوب و قیمت مناسبن. ریکالاکو رفتم شعبه بهار ۴ تا سرهمی نیوبرن خریدم. ولی بعد دیدم تو سایتش خرید کنی ۲۰ درصدم تخفیف داره. یا آدمک تو دیجی کالا تخفیفم میخوره خوب میشه قیمتاش

شیشه شیر و پستونک مارک بی‌بی‌لند که ایرانی ک با کیفیت و ارزونه. حتی یه مامان بهم گفت از دکتر براون و چیکو و اینا که کلی پول دادم بهتر بود نسبت به قیمتش

یه مدل پتوی بچه تو دیجی‌کالا دیدم نظراتش خیلییی خوب بود و قیمتشم عالی. پتوی افرا. بزرگسالم داره این برند ولی کودکش رو پیدا کنید دو سایز داره ۸۰ در ۱۱۰ به قیمت ۱۶۰ تومن و سایز ۱۰۰ در ۱۳۰ به قیمت ۱۸۵ تومن که من کوچیک تره رو سفارش دادم بیاره حالا اگر خوب بود میام میگم. حتی ۴ تا سفارش دادم چون دوستامم حامله‌ان گفتم قیمتش خوبه کادویی میبرم بعدا

سیسمونی که من قبل از عید رفتم 

آقابزرگ و جمهوری و عبدل آباد 

بهار خواهرم رفته بود میگفت خیلی گرونتره من دیگه نرفتم 

لباس دو دست سایز دوصفر گرفتم برای هر کدومشون خیلی کوشولوهه 😍😍

سرهمی هم دوتا بیمارستانی مارک مادرو سایز صفر 

سرهمی سایز صفر مارک مادرو ولی صفرش بزرگتر از بیمارستانیه خریدم 

سایز صفر لباس تیکه ای خریدم هم مهمونی هم تو 

خونه ای 

سایز صفر پنج تیکه خریدم مارک دانالو و نینی سان 

بیشتر تیکه ای خریدم یعنی یه بادی یه شلوار یه مانتویی با کلاه 

سایز 1 هم 4 تا 5 تیکه ای خریدم به صرفه تره 😃

پیشبند دو مدل ساده و جیگولی خریدم که پستونک بهش اویزون میشه 

آروغ گیر . دستمال خشک کن از این بسته بندیا گرفتم 4 تا داخلشه . 

پوآر بینی . برس و شانه . تب سنج . ست ناخنگیر 

(مارک چیکو گرفتم ) 

پتو هم منم دوتا صورتی و آبی خریدم بزرگه 

پتو کلاهدار هنوز نخریدم 

حوله خریدم . 

شیشه شیر هم دوتا سایز کوچیک مارک وی کر گرفتم 

شیشه بزرگ هنوز نخریدم 

دوتا شیشه طلقی کوچیک بیبی لند و دوتا پستونک بیبی لند گرفتم 

از من به تو نصیحت تا سنگین تر نشدی برو خرید 

من.الان دیگه نمیتونم برم خرید 

شانس من خورد به عید و ماه رمضان 

انشالله هفته ی بعد مادر و خواهرم برن تکمیل کنن 

ساک و کریر و وسایل بهداشتی شون 

و خرده ریز زیاد دارم باید بخرن 

راستی من تشک و لحاف و تشک گارددار و تشک بازی 

رو سفارش دادم برام بدوزن آخر این ماه قراره بهم تحویل بده 

کمد هم قبل از عید رفتم خریدم خداروشکر 

تخت که نگرفتم 

تخت و گهواره خواهرزاده ام هست از اونا استفاده میکنم 

کالسکه که نگرفتم 

قنداق سوییسی هم میخوام دوتا بگیرم 

راستی موندم شیردوش پمپی بخرم یا نه ؟

از من به تو نصیحت تا سنگین تر نشدی برو خرید  من.الان دیگه نمیتونم برم خرید  شانس من خورد ...

واقعا راست میگی همین الانشم سختمه برم. شاید یه ویلچر کرایه کنم که خسته نشم خخخخخ

اره بهار که گرونه ولی شعبه‌ی برندها دیگه هرجا باشه قیمتاشون ثابته

منم خیلی تعریف اقابزرگ و عبدل اباد رو شنیدم که از همه جا بهتره قیمتاش . شما رفتی خوب بود؟ احتمالا ماهم اخرهفته بریم اقابزرگ

اخ اخ لحاف تشک هم هست . بازاریاش که خیلی گرونه. کجا دادی بدوزن؟ اگر از کارش راضی بودی به منم بگو. اگر نه باید مامانم زحمتشو بکشه

کریر من از هرکس شنیدم میگم خیلی کاربرد نداره احتمالا نخرم. یا نهایتا یه دونه بخرم که تو خونه بخوای بزاری توش برای بیرون که میگن خیلی سنگینه. راستی اگر تونستی تشک انتی رفلاکسم بگیر میگن خیلی خوبه. من دیجی‌کالا نگاه میکردم ۳۰۰ به بالا بود گفتم برم مغازه تعمیرات مبل دم خونمون بگم با همین فوم سرد‌های مبل برام ببره خودمون روکش بدوزیم شاید به صرفه تر بشه

واقعا راست میگی همین الانشم سختمه برم. شاید یه ویلچر کرایه کنم که خسته نشم خخخخخ اره بهار که گرونه ...

آره حتما آقابزرگ و عبدل آباد رو برو 

چون اونجا همه چی داره 

آره اگه ویلچر بود منم میرفتم 😄😅

من قیمت لحاف و تشک بیرون روندارم 

پیجشو میدم نگاه کن کلا مال من شد 2 تومان 

نمونه پارچه میفرسته خودت میتونی انتخاب کنی 

والا کریر رو من اول میخواستم دوتا بگیرم 

به خاطر همین رفلاکسشون و اینکه کار نینی لای لای رو هم انجام میده ولی حالا باز میگم یه دونه بگیرم 

منم دوقلودارم هشت سالشونه

سلام عزیزم

ای جان ماشاالله خدا حفظشون کنه

دیگه شما پیر و استاد این راهی پس😅😅

آره حتما آقابزرگ و عبدل آباد رو برو  چون اونجا همه چی داره  آره اگه ویلچر بود منم میرفتم ...

چه خوب 

اگر تونستی پیجش رو بده

بنظرم خوب شده برات

چون دیدم فقط یک دست لحاف و تشک و متکا یک تومن به بالا بود

اره کریر ۲ تا نخر اصلا. نهایتا یه دونه که اونم شاید به کارمون نیاد. 

حالا من یه مرکز کرایه ویلچرم پیدا کردم سمت ازادی خخخخخخ اگر شوهرم قبول کنه بگیریم خجالت نکشه