2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
ماشالله وزنشون خوبه ولی چطور انقد کم وزن اضافه کردی؟ورم نداری؟ من نزدیک پنج ماهم که بود سرمعدم خیلی ...

والا من ویار خیلی شدیدی داشتم 

دقیقا 6 ماه هیچی نتونستم بخورم 

جدیدا سه چهار روزه پاهام یه کوچولو ورم کرده 

به دکترم گفتم گفت چیزی نیست طبیعیه 

منم هر شب شیاف دارم و هر 12 ساعت هپارین و شبی دوتا اسپرین هم میخورم 

منم نگران وزن بچه هام کاش نینی های منم وزن بگیرن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آمپول هفتگی چیه ؟ 😖

یه مدل پروژسترون هست به اسم هیدروکسی پروژسترون. اسم تجاری‌هاش مختلفه. مثلا پرولوتون یا فمولایف. اثرش طولانیه هفته‌ای یک بار تزریق باید بشه.

بنظرم اگر نداری این دفعه که رفتی دکتر بگو حتما بهت بده

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
والا من ویار خیلی شدیدی داشتم  دقیقا 6 ماه هیچی نتونستم بخورم  جدیدا سه چهار روزه پاهام ...

پس حسابی خودتو تقویت کن ایشالله بچه های هممون تپل مپل میشن

امپول هفتگی پرولوتونه که جای بچه رو محکم میکنه معمولا از ۱۶هفتگی مینوسن چطور تاحالا براشما ننوشتن؟

یه مدل پروژسترون هست به اسم هیدروکسی پروژسترون. اسم تجاری‌هاش مختلفه. مثلا پرولوتون یا فمولایف. اثرش ...

وای یا علی بازم امپول 😅

10 روز دیگه میرم دکتر بهش میگم ببینم چی میگه 

پس حسابی خودتو تقویت کن ایشالله بچه های هممون تپل مپل میشن امپول هفتگی پرولوتونه که جای بچه رو ...

نمیدونم والا 

نمیدونستم وگرنه هفته ی پیش به دکترم میگفتم 

حالا 20 وقت دکتر دارم بهش میگم ببینم چی میگه 

بازم اگه اطلاعات خاصی داشتی بگو 

وای یا علی بازم امپول 😅 10 روز دیگه میرم دکتر بهش میگم ببینم چی میگه 

بله خواهرم الکی نیست که مامان دوقلو داریم میشیم😁😁😁

اره حتما بهش بگو بنویسه ایشالا

الان همون امپول و شیاف مهمه

امپول ریه هم که زدی ولی باز بپرس کی دوباره میده باتوجه به اینکه اثرش یک هفته ست؟

مکمل هاتم که بخور امگا ۳ هم اگر نداری ازش بپرس بده 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
بله خواهرم الکی نیست که مامان دوقلو داریم میشیم😁😁😁 اره حتما بهش بگو بنویسه ایشالا الان همون امپ ...

عزیزم من امروز نوبت دکتر داشتم اتفاقا برای امپول بتا ازش پرسیدم که لازمه دوباره بزنم یانه؟گفتن اگه قبل از۳۶هفته دردت گرفت سریع بگو تا همون لحظه برات بزنم ولی اگه بعداز اونموقع باشه که دیگه ریه هاشون کامله

سلام گلبرگ جان تاپیک هاتو خوندم 

منم اضافه وزن دارم همینطور pco 

همسرم هم جهش اسپرم خیلی کمی داره 

و اینکه ضخامت دیواره رحمم و ذخیره تخمک هم خوب بود 

دو سالی هست ک منتظریم 

دکترم پیشنهاد آی وی اف داد

خیلی میترسمو استرس دارم 

عزیزم من امروز نوبت دکتر داشتم اتفاقا برای امپول بتا ازش پرسیدم که لازمه دوباره بزنم یانه؟گفتن اگه ق ...

اره عزیزم درسته. ۳۶ به بعد دیگه کاملن ان‌شاالله.امیدوارم مال هممون تا ۳۸ هم بمونه و کامل و تپلی به دنیا بیان.

من نمیدونم دکترم چی بگه هنوز نرسیدم ولی شاید خودم پیشنهاد بدم یه بار ۳۰ هفته بزنم یه بارم ۳۴ 😅 از خودم تز میدم

سلام گلبرگ جان تاپیک هاتو خوندم  منم اضافه وزن دارم همینطور pco  همسرم هم جهش اسپرم خیلی ...

سلام عزیزم

امیدوارم بزودی باخبرهای خوب بیای؟ چند سالتونه؟

من درکت میکنم. منم به اصرار همسرم بعد دو سال وارد سیکل ivf شدیم و یک سال بعد لطف خدا شامل حالمون شد. هسمرم میگفت وقت رو هدر ندیم ولی من میگفتم زمان بدیم خودش درست میشه. الان خوشحالم که به حرف همسرم گوش کردم چون خودم میدونم آدمی نیستم که جدی و با اراده باشم برای کاهش وزن و اصلاح سبک زندگی. اما شما اگر زیر ۳۰ سال هستید و اراده قوی دارید حداقل ۶-۷ ماهی اصلاح سبک زندگی رو که تو تاپیک ها حتما دیدی گفتم انجام بدید . مطمئنم تاثیر خیلی زیادی داره و نتیجه میگیری به امید خدا. بعدش اگر نشد دیگه وقت رو تلف نکن در کنار اصلاح سبک زندگی وارد سیکل شو.

در نهایت هم بسپار به خدا. میدونم اولش پذیرشش سخته‌ من اولین امپول های ivf رو که زدم کلی گریه کردم چون نیمتونستم قبول کنم که باید این راه رو برم. ولی خداروشکر زود تونستم روحیه مو بازیابی کنم. 

۲۸ سالمه شوهرم پنج سال از من بزرگتره

ممنونم از حرفای قشنگت تمام سعیمو میکنم روش زندگیمو تغییر بدم و وزن کم کنم 

همسر منم خیلی روحیه میده بهم حتی میگه دوقلو بذاریم ولی نمیدونم میشه اینکارو کرد یا اصلا انجام میدن

۲۸ سالمه شوهرم پنج سال از من بزرگتره ممنونم از حرفای قشنگت تمام سعیمو میکنم روش زندگیمو تغییر بدم و ...

معمولا ۲ تا جنین انتقال میدن دیگه خواست خدا چندتاش بگیره

توکل به خدا

قوی باش و امیدوار❤️

سلام بچه ها

من امروز تو ۲۱ هفته رفتم اکوی قلب

مطب دکتر وزیری چیمه روبروی بیمارستان دی

مطب خیلی خلوت بود

اما دکتر یه مشکلی پیش اومده بود دیر اومد و معطل شدیم

یه خانم دکتر بامزه ولی سنش خیلی بالااا بود

اکو مثل سونو بود. من شک کرده بودم پرسیدم خانم دکتر الان سونو دارید میکنید یا اکو؟😅 خلاصه خداروشکر گفت مشکلی نیست ولی چون دوقلو و ای وی افی ۳ هفته دیگه بازم بیا که نمییییرم😁

هزینشم نسبت به جاهای دیگه ارزون گرفت. ۶۵۰. علتشم نمیدونم گفت با بیمارستان دی چی چی هستم و .....

دوستانی که اکو دادن بگید مال شما هم مثل یه سونوی شکمی بود؟؟؟؟