2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
باشه عزیزم حتما.راستی من تا حالا ۱۵ کیلو وزن اضافه کردم اضافه وزن شما چقدربوده تاالان؟

من تا الان که ۲۱ هفتم حدود ۳ کیلو کمی بیشتر اضافه کردم. من خودمم خیلی اضافه وزن داشتم قبلش. امیدوارم تا اخر معقول پیش بره😅

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعا ؟ من تا الان 1 کیلو اومده رو وزنم  یادت هست دخملات وزنشون تو هفته 29 چقدر بود ؟

وای چقد خوب خوشبحالت،چند هفته ای الان؟

من ۲۹ هفته نرفتم ۳۱ هفته رفتم یکیشون ۱۶۰۰ یکیشون۱۶۵۰بود

البته به سن سونو چند روز عقب تر بود

من تا الان که ۲۱ هفتم حدود ۳ کیلو کمی بیشتر اضافه کردم. من خودمم خیلی اضافه وزن داشتم قبلش. امیدوارم ...

منم اونموقع خیلی اضافه نکرده بودم اصلا هرکی میدید میگفت شکمت به یه قلوهم نمیاد چه برسه دوتا.ولی خب از سه کیلوهم بیشتر اضاف کرده بودم اما الان هفته ای یه کیلو چاق میشم😑

وای چقد خوب خوشبحالت،چند هفته ای الان؟ من ۲۹ هفته نرفتم ۳۱ هفته رفتم یکیشون ۱۶۰۰ یکیشون۱۶۵۰بود الب ...

من الان 29 هفته ام 

ولی بچه ها 27 هفتشونه 

یکیشون 1کیلو و 70 گرمه اون یکی 900 گرمه 

من همچنان از غذا بدم میاد به خاطر بچه ها به زور قورت میدم ولی میوه و سالاد و سبزی و تنقلات زیاد میخورم 

یه سوال جایی که بچه ها هستن تا حالا سوزش داشتی ؟؟

تا حالا دو بار دقیقا جایی که بچه ها قرار گرفته بودن میسوخت 

منم اونموقع خیلی اضافه نکرده بودم اصلا هرکی میدید میگفت شکمت به یه قلوهم نمیاد چه برسه دوتا.ولی خب ا ...

ای جانم خداااا هفته‌ای یه کیلو😍😍 چه بامزه. ایشالا همش گوشت بشه به تن نی نی ها

دیگه الان وقت وزن گیری هست

ولی کلا سعی کن بیشتر چیزای پروتئین بخوری مثل مرغ و ماهی و گوشت . آجیل و این جور چیزا. میوه و سبزی و حبوبات هم که عالیه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
من الان 29 هفته ام  ولی بچه ها 27 هفتشونه  یکیشون 1کیلو و 70 گرمه اون یکی 900 گرمه  ...

راستی فهیمه جان آمپول ریه رو زدی آخر سر؟

من الان 29 هفته ام  ولی بچه ها 27 هفتشونه  یکیشون 1کیلو و 70 گرمه اون یکی 900 گرمه  ...

ماشالله وزنشون خوبه ولی چطور انقد کم وزن اضافه کردی؟ورم نداری؟

من نزدیک پنج ماهم که بود سرمعدم خیلی سوزش داشت که خودش بعد از یه مدت خوب شد

ای جانم خداااا هفته‌ای یه کیلو😍😍 چه بامزه. ایشالا همش گوشت بشه به تن نی نی ها دیگه الان وقت وزن گ ...

خیلی نگران وزن بچه هام کاش حداقل ۲۲۰۰ به بالا باشن.راستی شما هم شیاف و امپول میزنین؟

خیلی نگران وزن بچه هام کاش حداقل ۲۲۰۰ به بالا باشن.راستی شما هم شیاف و امپول میزنین؟

نگران نباش . ان‌شاالله تا زایمان حسابی تپل میشن. مهم سلامتشونه .

من فعلا یک شب در میان شیاف دارم شنبه میرم پیش دکتر حسن خانی احتمالا امپول هفتگی رو هم شروع کنه

شما چی؟

نگران نباش . ان‌شاالله تا زایمان حسابی تپل میشن. مهم سلامتشونه . من فعلا یک شب در میان شیاف دارم شن ...

من هرشب شیاف پروژسترون ۴۰۰ استفاده میکنم هفته ای یدونه هم امپول پرولوتون۲۵۰میزنم

بااینکه خداروشکر طبیعی باردارشدم و سابقه سقط هم نداشتم ولی دکترم برای محکم کاری ازهمون ۱۰ هفتگی برام شیاف نوشت

سلام مامان فرشته ها .امیدوارم همتون به سلامت فرشته هاتونو بغل کنید .گلبرگ جان از صبح همه تاپیک هاتو خوندم .من میرم مرکز مام قبلا پیش دکتر فرج زاده بودم دوتا انتقال منفی داشتم الان میخوام برم پیش دکتر علیرضایی الان رژیم گرفتم که خودمو لاغر کنم بعدش برم انتقال فقط هردوتامون امیدمونو از دست دادیم ددیگه نمیدونم چیکار کنم 23تا تخمک داشتم که 15تاش جنین شد همه گرید ا هربار دوتا بلاست برام گذاشتن هچینگ هم انجام دادن ولی منفی .الان 9تا دیگه برام مونده دلم میخواد هر راهی که ممکنه یک درصد شانس موفقیت رو بیشتر کنه انجام بدم چون توان ندارم .دوست دارم انتقال دومرحله ای انجام بدم چون بیشتر کسایی که دومرحله ای بودن مثبت شدن خداکنه دکترم انجام بده برام .تروخدا برام دعا کنید دلم شکسته خیلی داغونم  

تمام غصه های دنیا را میشه با یه جمله تحمل کرد.خدایا میدونم که میبینی 
من هرشب شیاف پروژسترون ۴۰۰ استفاده میکنم هفته ای یدونه هم امپول پرولوتون۲۵۰میزنم بااینکه خداروشکر ط ...

خیلی هم عالیه

منم چون ivf بودم از همون اولش شیاف داشتم تا ۱۲ هفته امپول پروژسترون روزانه داشتم

به قول شما کار از محکم کاری عیب نمیکنه

سلام مامان فرشته ها .امیدوارم همتون به سلامت فرشته هاتونو بغل کنید .گلبرگ جان از صبح همه تاپیک هاتو ...

سلام عزیزم

ان‌شاالله این بار نتیجه بگیری به حق این ماه عزیز

ناامیدی کار شیطونه. بزرگترین گناه به درگاه خدا ناامیدیه عزیزم. روحیتو از دست نده. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.

ان‌شاالله این بار با کاهش وزن نتیجه میگیری. درباره انتقال دومرحله ای نظری ندارم ولی به دکترت بگو برات خراش رحم انجام بده بنظرم خیلی موثر و خوبه. حدود یک ماه قبل انتقال خراش میدن. اصلاح سبک زندگی هم که بارها گفتم تو تامیک‌ها حتما دیدی. جدیش بگیر. بزار بدن تنظیم بشه متابولیسمش همه چی درست میشه حتی وزنت کم میشه.

عزیزم چند ماه دیگه مثبت میشی و مثل ما باید خونه نشین بشی😅😅 پس الان تا فرصت هست حسابی بگرد و خوش بگذرون و کارهای عقب افتادتو بکن. از غم و غصه چیزی گیرت نمیاد فقط دل شیطون شاد میشه. تو روحیت خوب باشه همسرتم خوب میشه.

سلام مامان فرشته ها .امیدوارم همتون به سلامت فرشته هاتونو بغل کنید .گلبرگ جان از صبح همه تاپیک هاتو ...

راستی اگر ازمایشات ایمنی و انعقادی ندادی بده. البته من هرکسو دیدم مشکلی بوده تو ازمایشاش نهایتا انوکساپارین دادن بهش. بنظرم ازمایشم ندادی به دکترت بگو میخوام انوکساپارینم تزریق کنم.

عزیزم منم کیفیت جنین هام عالی بود و بلاست و .... ولی دوبار منفی شد و سومین بار منفی. همه چیز دست خداست و هر موقع زمانش برسه بهمون میده.

مطمئن باش خدا برامون بد نمیخواد