2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82935 بازدید | 1115 پست
آره ببین اینقدر بچه هامو فشار داده بود تا همه چیرو چک کنه شکمم مثلت شده بود  وای اینسری ابن سی ...

وای یاعلییییی. من خیلی کلافه میشم تو این شلوغی ها. اره دیدی چجور فشار میدن هرچی ما رعایت میکنیم از دماغ بچه ها درمیاد😂😂😂.

خداحفظشون کنه. ولی اینا دستگاه ها هم خیلی خطا دارن اصلا فکرتو نگرانش نکن همه چی عالیه

این دکتر نوشین محمدی انتظارشون چطور بود؟ شلوغ بود اونم؟ 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم ای جانم ماشاالله خدا حفظشون کنه. شما دیگه سختی های راه رو رفتی❤️😍 برای ماهم دعا کن خوا ...

ممنونم مهربون .

انشاالله با دل خوش و در صحت و سلامت نی نی هاتو بغل بگیری  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای یاعلییییی. من خیلی کلافه میشم تو این شلوغی ها. اره دیدی چجور فشار میدن هرچی ما رعایت میکنیم از د ...

به نظرم تو مطب نوشین محمدی کمتر معطل شدم 

حدودا 1 ساعت 

من 10 فروردین اونجا بودم 

جواب سونوشم کامل فارسیه

به نظرم تو مطب نوشین محمدی کمتر معطل شدم  حدودا 1 ساعت  من 10 فروردین اونجا بودم  ...

چه خوب ماشالله شما انواع سونو ها رو تجربه کردی😂😂 فکرکنم منم همین دکتر محمدی یا قطبی زاده نوبت بگیرم. 

البته دکترم میگفت تو بقیه الله دکتر سلیمانی هم خوبه برو پیشش ولی نمیدونم چطوره نوبت دهی و معطلیش

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام به همه مادرا منم دوقلو باردارم و الان هفته ۳۲ بارداری هستم خوشحال میشم این چند هفته باقیمانده ...

سلام عزیزم 

خوش اومدی❤️

ماشاالله خدا حفظشون کنه

جنسیتشون چیه؟ طبیعی دوقلو شدی؟

عزیزم چقد خووووبه ۳۲ دیگه چیزی نمونده‌. ان‌شاالله بسلامتی میان 

سلام به همه مادرا منم دوقلو باردارم و الان هفته ۳۲ بارداری هستم خوشحال میشم این چند هفته باقیمانده ...

سلام مامانی خیلی خوش اومدی 

وای چقدر خوب که یه نفر از من جلوتره 😊

انشالله که این هفته های آخر رو هم به سلامتی بگذرونی با تودلیات 

اگه تهرانی کجا میخوای بری برای زایمان ؟

سلام مامانی خیلی خوش اومدی  وای چقدر خوب که یه نفر از من جلوتره 😊 انشالله که این هفته های آخ ...

نه عزیزم تهران نیستم.هرچی تا حالا گذشته یه طرف این چندهفته یه طرف خیلی سخته 

من از اول بارداریم تا الان پستای دوقلویی رو کامل میخوندم ولی فقط خواننده بودم که دیشب برای اولین بار تو تاپیک شما شرکت کردم.خیلی دوس دارم منم تیکر بارداری بزنم ولی نمیدونم ازکجا باید بذارم 

من از اول بارداریم تا الان پستای دوقلویی رو کامل میخوندم ولی فقط خواننده بودم که دیشب برای اولین بار ...

عزیزم خدا حفظشون کنه دو تا دختر خیلی شیرینه😍😍

برو تو نی نی سایت من، بخش تنظیمات کاربری، اونجا بخش های مختلف هست که اطلاعات کاربری و تیکرت رو بتونی درست کنی

نه عزیزم تهران نیستم.هرچی تا حالا گذشته یه طرف این چندهفته یه طرف خیلی سخته 

چه سختی‌هایی داره؟

امپول ریه رو چند هفته زدی شما؟

من الان تقریبا ۲۱ هفتم هنوز شکمم خیلی بزرگ نشده و خداروشکر مشکل خاصی ندارم

چه سختی‌هایی داره؟ امپول ریه رو چند هفته زدی شما؟ من الان تقریبا ۲۱ هفتم هنوز شکمم خیلی بزرگ نشده ...

منم خداروشکر مشکل انچنانی ندارم،ولی خب بارداری دوقلویی سختی هاش چندبرابر تک قلوییه.من ۲۵هفته یکم لکه بینی داشتم که کلی استرس بهم وارد شد.

امپول ریه ۶ تا هفته سی زدم.وقتی یکم سنگین میشی بلندشدن خیلی برات سخت میشه

منم خداروشکر مشکل انچنانی ندارم،ولی خب بارداری دوقلویی سختی هاش چندبرابر تک قلوییه.من ۲۵هفته یکم لکه ...

خداروشکر. بله خب هرچی نباشه حداقل بار روانیش سنگین تر از تک قلو هست. ولی خداروشکر شماهم مشکلی نداشتی و همه چیز خوب پیش رفته بقیشم حتما همینطور میشه. مارو در جریان بزار حتما عزیزم

خداروشکر. بله خب هرچی نباشه حداقل بار روانیش سنگین تر از تک قلو هست. ولی خداروشکر شماهم مشکلی نداشتی ...

باشه عزیزم حتما.راستی من تا حالا ۱۵ کیلو وزن اضافه کردم اضافه وزن شما چقدربوده تاالان؟