2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82935 بازدید | 1115 پست

سلام عزیزم وقت بخیر من چهار ساله اقدامم و هنوز موفق به بارداری نشدم نه من نه شوهرم هیچ کدوم مشکل خاصی نداریم اما نمیدونم چرا نمیشه خیلی دل شکسته ام!

هنوز ای یو ای و ای وی اف نکردم و نمیدونم اصلا باید چیکار کنم در دو راهی هستم که خیلی گیجم…فقط خدا باید کمکم کنه شما کدوم شهر هستین؟و این که از هزینه هاش میشه.بگید؟چقدر شد هزینه ای یو ای و ای وی افتون؟و این که هر سه باز که رفتین برای انتقال همون قدر هزینه کردین؟اصلا تفاوت ای یو ای و ای وی اف جیه؟ببخشید که آنقدر سئوالم کردم اگر حال داشتید جواب بدین امیدوارم خدا دو قلوهاتون رو حفظ کنه و برای ما هم دعا کنین

خوب خداروشکر  مال من یکیشون 900 اون یکی هنوز رو 700 مونده  دعا کن مامانی

سلام فهمیه جان

خیلی به یادت هستم

ایشالا هر دو نی نی هات تپلی بشن . نگفتن چیکار کنی برای وزن گیری؟

یادمه یه تاپیک دوقلوها بود یه مامانی تا اخرا اختلاف وزن داشتن ولی یهو جبران شد و هردو سالم و سلامت اومدن. ان‌شاالله اینطور میشه حتما

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام عزیزم وقت بخیر من چهار ساله اقدامم و هنوز موفق به بارداری نشدم نه من نه شوهرم هیچ کدوم مشکل خاص ...

سلام عزیزم

ان‌شاالله به حق این ماه عزیز بزودی مامان بشی

مثل ما هستید شماهم بدون علت خاصی

چند سالتونه؟

بنظرم اصلاح سبک زندگی رو خیلیییییی جدی بگیر. کامل متابولیسم بدن و هورمون‌ها تنظیم میشه و کیفیت اسپرم و تخمک بالا میره و ان‌شاالله بارداری اتفاق میفته. کافیه این ۴ مورد رو کنترل و اصلاح کنی : استرس، تغذیه، خواب، ورزش

من دکتر خودم رو توصیه میکنم بری پیشش. دکتر بختیاری قلعه. ولی اگرم بری رویان دولتیه و کارشونم خوبه و هزینه ها کمتره.

تو آی یو آی به کمک دارو یکی دو تا تخمک خوب خواهی داشت . در زمان مناسب میرید از همسرت نمونه میگیرید و اونجا شستشو میدن اسپرم ها رو و کیفیتشو میبرن بالا و تزریق میکنن داخل رحم از راه واژن. و ان‌شاالله باردار میشی. درد و بیهوشی و دردسر زیادی نداره. هزینشم زیاد نیست. من تو نیکان یک سال و نیم پیش حدود یک میلیون شد. البته دارو و ویزیت و سونو ها رو هم در نظر بگیر. رویان که دولتیه حتما ارزون تر میشه. بازم میتونی تماس بگیری بپرسی

ای وی اف هم یه تاپیک دارم با جزییات نوشتم برو بخون کامل. هزینشو دقیق حساب نکردیم. به روز زنگ بزن اطلاعات بگیر. ولی هزینه دارو و ویزیت و سونو و ازمایش و ..... هم پیش میاد بالاخره. شاید من ۲۰ تا ۳۰ تومن خرج کرده باشم کلا. نمیدونم والا شایدم بیشتر

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم ان‌شاالله به حق این ماه عزیز بزودی مامان بشی مثل ما هستید شماهم بدون علت خاصی چند سالت ...

ممنونم از دعای خوبت عزیزم 

من از اصفهان هستم شما از کجایی؟

سعی کردم این موارد رو رعایت کنم مثلا 

در نهایت شما با ای وی اف باردار شدی پس درسته؟

خیلی سخته انتظار و خیلی حال بدی دارم…

ممنونم از دعای خوبت عزیزم  من از اصفهان هستم شما از کجایی؟ سعی کردم این موارد رو رعایت کنم مث ...

اره عزیزم سومین انتقالم مثبت شد خداروشکر. من خیلی دیر با این اصلاح سبک زندگی و تاثیر شگفت انگیزش اشنا شدم.

من تهرانم

عزیزم خداروشکر سنت هم پایینه. هنوز خیلی فرصت داری. بنظرم زوده که بری سراغ ivf . ولی حتما برو پیش یک فلوشیپ ناباروری تا بررسی هاتون کامل بشه. 

عزیزم هرچقد بهش فکرکنی بدتره . بدن میبینه که استرس وجود داره میگه پس الان وقت مناسبی برای بارداری نیست و نمیزاره نطفه تشکیل بشه. پس لطفا بهش انقد فکرنکن و خودت رو با مشغولیت های دیگه سرگرم کن. درس، کار، هنر، ورزش و .... هرچی که علاقه داری.

بعدشم همه‌ انسان‌ها دچار امتحان الهی هستیم. امتحان امثال ما و شما هم همین انتظار هست. پس خداروشکر کن که لایق این امتحان شدی و بدون بی تابی  شکیبایی کن تا از این امتحان سربلند بیرون بیای. گنجینه نعمت‌های خدا لبریز و بی انتهاست. بزودی و به وقت مناسب نوبت شماهم میشه. فقط میمونه این روزهایی که با حسرت و غم و کسالت تباهش بکنی یا شاکر و شاد و سرشار از شور زندگی باشی

اره عزیزم سومین انتقالم مثبت شد خداروشکر. من خیلی دیر با این اصلاح سبک زندگی و تاثیر شگفت انگیزش اشن ...

ممنون عزیزم که آنقدر انگیزه و آرامش میدی 

مدتی بود بیخیال شده بودم کلا اما از اطراف همش خبر های بارداری و زایمان دیگران رو میشنوم و خب دروغ چرا خیلی دلم میگیره گاهی!همش میگم خدایا نوبت منم برسون …امیدوارم بتونم از پس این امتحان بربیام و باردار بشم الان نیازمند دعاهای خیرتونم واقعا واست درخواست دوستی فرستادم امیدوارم یه روزی بیام و بهت پیام بدم که منم باردارم شوهر من سید هستن خدا لیاقت بهم بده بتونم مادر سادات باشم منم!امیدوارم بچه ها به خوبی و خوشی به دنیا بیان و بعد بیام و ببینم واسم پیام فرستادی خیلی دعام کن خیلی…

ممنون عزیزم که آنقدر انگیزه و آرامش میدی  مدتی بود بیخیال شده بودم کلا اما از اطراف همش خبر ها ...

میدونم عزیزم. همه‌ی این روزها رو منم گذروندم. انتقالم منفی شده گریه کردم. به قول شما خبر بارداری شنیدم گریه کردم. ولی هممممه‌ی اینا تو خلوتم و با خدا بوده و حتی جلوی همسرم هم گریه و ناراحتی نکردم. تمام اون لحظات گفتم خدایا من دارم گریه میکنم اما ته دلم فققققط میگم شکرت و آرزوی سلامتی دارم براشون و برای خودم میدونم هروقت برام مناسب باشه بهم میدی. 

عزیزم مطمئنم شماهم بزودی میای و میگی که شدی مامان یک یا چندتا سید کوچولو😁😁

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

تا فرصت هست ک سرت خلوته رابطت رو با همسرت به بهترین کیفیت برسون . تا میتونی تفریح کن و سفر برو. که بزودی شماهم مثل ما خونه نشین میشی😅

سلام فهمیه جان خیلی به یادت هستم ایشالا هر دو نی نی هات تپلی بشن . نگفتن چیکار کنی برای وزن گیری؟ ...

سلام بانو تو خوبی 

کوچولوهات خوبن ؟ 

سه شنبه دکتر بودم خداروشکر دکتر پریناتولوژی ابن سینا خیلی ماه بود اولین بار بود پیشش میرفتم 

از وضعیت بچه ها خیلی راضی بود 

گفت خداروشکر فقط یکیشون تو وضعیت iugr 

گفت همینجوری رعایت کن تا اینم رشدش نرمال بشه 

البته الان یکیشون 1 کیلو و 70 گرمه 

اون یکی 900 گرمه 

گفت خداروشکر مشکل خونرسانی ندارن 

آب دورشون هم خوبه 

فقط گفت یکیشون سایز شکمش کوچولوتره 

گفت سفیده تخم مرغ و گوشت و مرغ کبابی بخور 

ولی بازم نتونست بگه اون یکی پسره یا دختره 😆

بعد برام nst نوشت رفتم دادم و خداروشکر مشکلی نبود 

و دوباره باید دوهفته بعد برم پیشش 

و اینکه گفت از این به بعد حواست به حرکاتشون باشه 

امیدوارم مامان هایی که دوقلو دارن بتونن اینجارو پیدا کنن تا باهم باشیم راستی من از هفته ۷ ترشحات زر ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که بالاخره یکی از منتظرهامون به آرزوش رسید انشاالله تا آخر به سلامتی طی کنی و بتونی هر دو رو تو آغوشت بگیری کلی حس خوب مادرانه رو تجربه کنی برای ماهایی که هنوز منتظریم دعا کن 

سلام بانو تو خوبی   کوچولوهات خوبن ؟  سه شنبه دکتر بودم خداروشکر دکتر پریناتولوژی ا ...

سلام عزیزم

خب خدارووووووشکر

چقدر خوب

الحمدلله

چقد با این بچه های ما ور میرن هی عکس و سونو و اکو و .... 😅 خداروشکر همه چی هم خوبه پس.

اسم دکتر چی بود؟ خیلی معطل شدی؟ منم از این به بعد نمیدونم سونوهامو کجا برم که خانم باشه و معطلی نداشته باشه

برای اکو هم اول از یه دکتر وقت گرفته بودم کنسل شد حالا یکشنبه از دکتر وزیری چیمه نوبت گرفتم

سلام عزیزم خب خدارووووووشکر چقدر خوب الحمدلله چقد با این بچه های ما ور میرن هی عکس و سونو و اکو ...

سلام مامان مهربون 

تایپیکت رو از صفحه اول دنبال کردم تا رسید به آخر 

چقدر حس خوب از نحوه بیان و مهربونی که چاشنیش بود گرفتم ، انشاالله به سلامتی دوقلوهاتو بغل بگیری منم دوقلو دختروپسر دارم که چهارسالشونه دعا کن خدا بار دیگه رحمتش رو شامل حالم کنه و دوباره باردار شم الان تحت درمانم تنبلی تخمدان دارم خیلی برام دعا کن مهربون.

سلام عزیزم خب خدارووووووشکر چقدر خوب الحمدلله چقد با این بچه های ما ور میرن هی عکس و سونو و اکو ...

آره ببین اینقدر بچه هامو فشار داده بود تا همه چیرو چک کنه شکمم مثلت شده بود 

وای اینسری ابن سینا غلغله بود 

یعنی 11 نوبتم بود 2 رفتم داخل همه هم دوقلو بودیم 

من که تا الان هرجا رفتم کلی معطلی کشیدم 

بیچاره با خواهرم رفتم روزه بود دهنش صاف شد . 

چون دکترم تو ابن سیناست با همین دکتر سونو ادامه میدم 

ولی تو بین اینا نوشین محمدی برام کارش جالبتر و دقیقتر بود . جو مطبش رو هم دوست داشتم چون آقایون نبودن 😄 

سلام مامان مهربون  تایپیکت رو از صفحه اول دنبال کردم تا رسید به آخر  چقدر حس خوب از نحوه ...

سلام عزیزم

ای جانم ماشاالله خدا حفظشون کنه. شما دیگه سختی های راه رو رفتی❤️😍

برای ماهم دعا کن خواهر

منم اگر لایق باشم به یادتم ان‌شاالله بزوووودی دوباره مامان بشی به حق این ماه عزیز