2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82916 بازدید | 1115 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا از دست این دکترها😅 ریلکس بودن دکتر خوبه ها بشرطی که ادم بتونه بهش اعتماد کنه نه اینکه حس ک ...

خیلی سرش شلوغه اگه خودم یاد اوری نکنم یادش نمیمونه هنوز درمورد امپول بتامتازون هیچی بهم نگفته اگه این هفته که میرم پیشش چیزی نگم یادش نمیمونه در مورد اکو هم اگه زودتر بهش میگفتم شاید میفرستاد هفته ۲۷ بهش گفتم خب به نظر دیر شده بود. همش باید یاد آوری کنم.

گفته ۲۸ هفته بیا سونو برات بنویسم هنوز وزنشون رو بعد انومالی نمیدونم ولی فکر میکنم نزدیک یک کیلو باشن 

یه دختر دارم تا نداره
عزیزم ببخشید منم جواب میدم😅 فکرکنم تو پیج یه ماما بود دیدم میگفت نیازی نیست اصلا بشینید. فقط اروم ...

مرسی عزیزم اینقد سوال ازت پرسیدم که روم نشد بازم بپرسم. منم یه فیلم دیدم ولی خیلیا میگن خطرناکه ممکن بند ناف بمونه زیر  و چیزای دیگه. بماند که اصلا نمیتونم ازجام بلند شم بشینم بعد پهلو عوض کنم از بس پهلو درد دارم فقط میخوام هرچه سریع تر جا به جا شم

یه دختر دارم تا نداره
سلام به همه منم مثل شما دوقلو باردارم  ۱۸ هفته هستم

سلام رها جون

ماشاالله به به مبارک باشه خدا برات حفظ کنه

تقریبا سن بارداریمون مثل همه من یک هفته ده روز جلوترم از شما

طبیعی باردار شدی؟ دکترت کیه؟ جنسیت فندقات معلوم شده؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
خیلی سرش شلوغه اگه خودم یاد اوری نکنم یادش نمیمونه هنوز درمورد امپول بتامتازون هیچی بهم نگفته اگه ای ...

ای خدا. حالا خداروشکر شما اگاهی . یه بیماری باشه که هیچی سر درنیاره سرش بی کلاه میمونه

از غربالگری دوم به بعد نرفتی سونو یعنی؟ دکتر حسن خانی قبل عید ب من میگفت دوقلوها باید دو سه هفته یه بار سونو بشن حالا دیگه نمیدونم . منم تا بعد ماه رمضون دیگه دکتری نمیرم.

منم خیلی برای امپول بتا دغدغه دارم. اخه خیلی چیز عجیبیه. یه جوریه که نمیشه زیاد بزنی فرت فرت😅. اثرش هم که همش یک هفته‌ست. هی میگم خدایا خودت کمک کن بهترین زمان تزریقش کنم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

بچه ها بیاید از سیسمونی خریدن هم بگید

چیا واقعا ضروریه بخریم

از کجا بخریم

از کی بخریم😅

بچه ها بیاید از سیسمونی خریدن هم بگید چیا واقعا ضروریه بخریم از کجا بخریم از کی بخریم😅

واای چ بحث شیرینی لباس میخای سایز نوازدی دیگه صفرو یک هستن بری ببینی میدونی چی به چیه چندتا چندتا بردا همه رو ی سایز برنداری بزرگترم بردار شلوار راحتی بیشتر میخای سرویسی هم هست و وان و لگن سرویس حوله مواد شوینده م برا حمامو لباساشون  کلاه نوزادی بگیر چون بچه تا چهل روز خوبه بپوشه پوشک و ساک و چند تا پارچه نخی بگیر بالاخره بچه رو پاشو بشوری ی چیزی باشه خشکش کنی ناخن گیر پماد سوختی همیشه بزن نزار حتما لای پاهاشون خدایی نکرده پوشک بسوزنه بعد بری پماد بزنی تاجایی که دیدم این وسایل نیازن وکریر و کالسکه دیگه نمیدونم 😍😍😅🥰

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ای خدا. حالا خداروشکر شما اگاهی . یه بیماری باشه که هیچی سر درنیاره سرش بی کلاه میمونه از غربالگری ...

تاثیر بتامتازون یک هفته است یعنی چی متوجه نشدم؟

منظورتون اینه که تا یک هفته اگه بچه دنیا نیاد یعنی بی فایده است؟ یا اینکه بعد یک هفته تکمیل میشه ریه؟

یه دختر دارم تا نداره

سلام گلبرگ جان‌‌‌...پیگیر تاپیک  خوب شما هستم‌‌...من هفته ی ۳۰ بارداری هستم و از سه ماهگی تشخیص دیابت دادن که من متفورمین استفاده کردم تا الان و دوباره که آزمایش گلوکز دادم  ناشتا ۸۳ و با گلوکز یک ساعته ۱۷۰ بود  دیگه نرفتم دکتر غدد چون ویزیت آنلاین نداره...میخواستم ازتون بپرسم شما دکتر غدد خوب که ویزیت آنلاین داشته باشه می‌شناسید به من معرفی کنید؟ تهرانم من...امیدوارم‌نی نی های قشنگتون به وقت و سالم بیان بغلتون

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

واای چ بحث شیرینی لباس میخای سایز نوازدی دیگه صفرو یک هستن بری ببینی میدونی چی به چیه چندتا چندتا بر ...

واقعا بحث شیرینه😁

من میخوام خیلی وسیله نگیرم مثلا تا دو سه ماهگی باشه بعدا به موقعش هرچی نیاز بود بگیرم.

مثلا کالسکه رو فکرکنم نگیرم. چون به امید خدا بچه‌ها اگر اولای شهریور به دنیا بیان دیگه میخوره به پاییز و زمستون. نهایتا بهارش میخریم که هوا خوب شده و نیاز میشه

ولی برای کریر خیلی دو دلم. ادم دکتر و این طرف اون طرف میبره تو چی بزاره اخه. ولی صندلی ماشینم میگیرم به امید خدا

تاثیر بتامتازون یک هفته است یعنی چی متوجه نشدم؟ منظورتون اینه که تا یک هفته اگه بچه دنیا نیاد یعنی ...

اره عزیزم وقتی تزریق میشه ریه بچه‌ها تا یک هفته کامله اگر به دنیا بیان. ولی بگذره باز بی اثر میشه . برای همین انتخاب زمانش بنظرم خیلی مهمه. یه زمانی تزریق بشه که احتمال زایمان زودرس هست. یه جوریم هست که نمیشه بگی حالا هر هفته میزنم. دوزش بالاست و عوارض داره بالاخره. از هفته ۲۴-۲۵ هم میشه تزریق کرد هر وقت نیاز باشه.

وای گلبرگ جان  الان میخواستم برم امپولمو بزنم دیدم 6 تا بتامتازون داده  دودل شدم برم بزن ...

فهیمه جون زنگ زدی بپرسی؟ تزریق میکنی امپولارو؟

سلام گلبرگ جان‌‌‌...پیگیر تاپیک  خوب شما هستم‌‌...من هفته ی ۳۰ بارداری هستم و از سه ماهگی تشخیص ...

سلام عزیزم. ممنون از لطفت.

بسلامتی تا اخرش پیش بری الهی

یک ساعته باید زیر ۱۴۰ باشه دو ساعته زیر ۱۲۰ ناشتا زیر ۹۵

نه عزیزم دکتر مشخصی سراغ ندارم همیشه میرم تو نرم افزار دکتر ساینا یکی از دکترهاش که امتیازش خوب باشه و نظرات مثبت باشه انتخاب میکنم ویزیت میشم باهاش.

دکتر خودت چیزی نگفت؟

از اون مدل ازمایش های بود که اب قند غلیظ خوردی؟