2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82916 بازدید | 1115 پست
سلام رها جون ماشاالله به به مبارک باشه خدا برات حفظ کنه تقریبا سن بارداریمون مثل همه من یک هفته ده ...

ممنون عزیزم  از شماهم مبارک باشه😍

دکترم دکتر پرستنده چهر هستن انشاالله  میخوام بیمارستان نجمیه برم برای زایمان 

جنسیت هم سونو ان تی گفتن پیرهن پری و کاکل زری دوباره انومالی هم تایید کردن

ممنون عزیزم  از شماهم مبارک باشه😍 دکترم دکتر پرستنده چهر هستن انشاالله  میخوام بیمارستان ...

ای جونم ماشاالله

چقدر شبیه همیم😁

منم یه دختر یه پسر

ان‌شاالله میرم نجمیه با دکتر حسن خانی

امیدوارم هر دو تا اخر عالی پیش بریم

شما اکوی قلب جنین ها رفتی؟ سونوها رو کجا میری؟

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای سیسمونی خوب من یه گل دختر دیگه هم دارم 

سیسمونیشو اون زمان از بازار بزرگ گرفتم 

سر این وروجک ها هم که فعلا انقدر هزینه های سونو و ازمایشام زیاده هنوز وقت نکردم بهش فکر کنم

ای جونم ماشاالله چقدر شبیه همیم😁 منم یه دختر یه پسر ان‌شاالله میرم نجمیه با دکتر حسن خانی امیدو ...

عزیزم😘😘

انشاالله

انومالی که پنجشنبه رفتم سونوی کالر داپلرم همزمان انجام دادم اکو قلب نمیدونم چیه 

سونو هم میرم پیش دکتر مردانی البته شعبه پیروزیشون

سلام عزیزم. ممنون از لطفت. بسلامتی تا اخرش پیش بری الهی یک ساعته باید زیر ۱۴۰ باشه دو ساعته زیر ۱۲ ...

دکتر من متفورمین روزی یکی داده ...ولی حس می کنم دکتر غدد خوبی نبود دنبال یه ویزیت آنلاین خوبم

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

سلام عزیزم. ممنون از لطفت. بسلامتی تا اخرش پیش بری الهی یک ساعته باید زیر ۱۴۰ باشه دو ساعته زیر ۱۲ ...

آره من هم سه ماهگی اون تست شربت غلیظ گلوکز و دادم هم آخر ۲۸ هفتگی که یه متفورمین روزی میخورم

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

برای سیسمونی خوب من یه گل دختر دیگه هم دارم  سیسمونیشو اون زمان از بازار بزرگ گرفتم  سر ...

عزیزم خدا حفظش کنه.

اره هزینه ها خیلی بالاست ما خداروشکر بیمه تکمیلیم میده همشو. کلا نباید زیاد چیز میز بخریم متخصر و مفید. خونه ها هم کوچیکه دیگه جا نیست الکی انبار کنیم.

اکوی قلب جنین ها رو به اکثر خانما میگن برید ولی من فعلا که نمیرم. همش هزینه و استرس الکیه. شاید بعد ماه رمضون رفتم نمیدونم

خداروشکر قندتون خوبه بازم. ان‌شاالله تا اخرش همینطور بمونه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم طبق تیکر بارداری که زدین مثل هم هستیم میخواستم بپرسم شما برای پهلو به پهلو شدن شبا اول می ...

سلام 

والا منم آروم آروم پهلو به پهلو میشم اصلا نمیتونم بشینم 

کمردرد وحشتناک میاد سراغم وقتی دراز میکشم 

یعنی موقع بلندشدن جونم بالا میاد تا بشینم 😅

منم قرصام : مامالایف و کلسیم و feroral که آهنه 

D3 و آسپرین 

همشون روزی دوتاست 😩

واقعا بحث شیرینه😁 من میخوام خیلی وسیله نگیرم مثلا تا دو سه ماهگی باشه بعدا به موقعش هرچی نیاز بود ...

اره انشالله بسلامتی و دلخوش براشون خرید کنی  ب نظرم کریر ی دونه بخر چون حمل دوتاش هم جا گیره هم اینکه بالاخره تا کوچیکن و بخای جایی بری کسی باید همراهت باشه خودت یکی رو بقل بگیر یکی دیگرو تو کریر دست همراه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
دکتر من متفورمین روزی یکی داده ...ولی حس می کنم دکتر غدد خوبی نبود دنبال یه ویزیت آنلاین خوبم

عزیزم من رفتم برای دیابت بارداری رفرنس علمی خوندم

میگفت متفورمین هم میشه تجویز کرد ولی خیلی خوب کنترل نمیکنه. انسولین انتخاب اوله چون هم خیلییییی بی خطرتره هم خیلی خوب کنترل میکنه.

اخه متفورمینم دوزش کمه که اینجوری. حداقل روزی یک تا دو گرم باید باشه

حالا دکترهای دکتر ساینا و پزشکت و ... این نرم افزارها رو ببین شاید بتونی یه دونه خوبشو انتخاب کنی ایشالا

سلام  والا منم آروم آروم پهلو به پهلو میشم اصلا نمیتونم بشینم  کمردرد وحشتناک میاد سراغم ...

انشالله خدا خودش کمکت کنه باررحمت و معجزه خدا رو بسلامتی پایین بزاری زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
فهیمه جون زنگ زدی بپرسی؟ تزریق میکنی امپولارو؟

وای خداروشکر نرفتم بزنم 

صبح زنگ زدم ابن سینا میگن روزی یه دونه بزن 

دیشب به اینستای دکترم پیام دادم ولی امیدی به جوابش نداشتم امروز صبح پیام داده 

عزیزم 3تاشو تو یه سرنگ باید تزریق کنی 

3 تای بعدی هم یه روز دیگه 

یعنی من آخر سکته میکنم از دست اینا 😅😅

تو هم منظورت همین بود ؟ 

اره انشالله بسلامتی و دلخوش براشون خرید کنی  ب نظرم کریر ی دونه بخر چون حمل دوتاش هم جا گیره هم ...

راست میگی عزیزم. فقطم که چندماه استفاده داره. شاید اصلا قرض بگیرم نخرم😁

وای خداروشکر نرفتم بزنم  صبح زنگ زدم ابن سینا میگن روزی یه دونه بزن  دیشب به اینستای دکت ...

اره عزیزم ۳ تا باهم اشب ۳ تا باهم فرداش

حالا کلا نمیزنی یا میزنی؟

دکتر نگفت چرا برات نوشته؟ بازم میخواد بنویسه هفته های بعد؟