2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82916 بازدید | 1115 پست
فکر کن من یه عالمه لباس پسرونه خریدم  پتو و حوله اش و سرویش بشقابشم پسرونه است  حالا فعل ...

اره واقعا هیچ فرقی نداره صحیح و سالم باشن فقط.

اره برای تکمیل ریه میدن و اثرش هم حدود یک هفته هست. اگه میتونی زودتر بری پیش دکتره که عالی میشه. 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اسی من بیبی چکم مثبت شده فکرکنم۶هفتمه تقریبا هیچ علائمی ندارم.جز روز اول ک درد رحم مثه پریودی داشتم. ...

سلام عزیزم 

چشمت روشن مبارکه بسلامتی

اره عزیزم طبیعیه. خداروشکر کن که علایمی نداری و ان‌شاالله تا اخر بارداری راحتی داری

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چند هفته‌ای؟ ان‌شاالله با ففول و ویتامین ب ها جبران شده باشه. فریتین هم بود تو ازمایشت؟ اون ن ...

امروز ۲۸ هفته شدم.

نه عزیزم فریتین نداره

یه دختر دارم تا نداره
دکترتون کی هستن؟  واقعا من که سپردم به خدا الحمدلله شماهم چیز زیادی نمونده فکرکنم.

من شهرستانی دکترم متخصص بارداری های پرخطر  هست ولی یکم آسون میگیره هنوز ۶ ماه نیمم خیلی مونده ماه های اول خوب میره ولی سه ماه آخر خیلی داره دیر میگذره

یه دختر دارم تا نداره
راستی برای رفلاکس و ترش کردن یه چیزی خیلی خوبه برای من. نخودچی خام !! خیلی خوبه ۱۰-۱۵ تا میخورم ارو ...

مرسی عزیزم بابت پیشنهاد خوبت اتفاقا میخورم عالی هم هست ولی نخودچی همون نخود پخته است دیگه؟ شب ها میزارم کنارم یه چندتایی که میخورم تا یه ساعت آروم میشه

یه دختر دارم تا نداره
سلام عزیزم  چشمت روشن مبارکه بسلامتی اره عزیزم طبیعیه. خداروشکر کن که علایمی نداری و ان‌شاالل ...

سلام گلم

میگم شما میری سونو سن بارداریت باتاریخ انتقالت یکی هست؟

واینکه لطف میکنی چندتا چیزایی که دکتر تغذیه بهت تاکید کرده تو بارداری بخوری میگی

من خیلی بی اشتهام

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
من شهرستانی دکترم متخصص بارداری های پرخطر  هست ولی یکم آسون میگیره هنوز ۶ ماه نیمم خیلی مونده م ...

خداروشکر پس تخصصش همینه دیگه بهش اعتماد کن. ای جان خیلی برای من دور بنظر میرسه ۶ ماهگی😅😅 حسابی تپلی شدی؟ امیدوارم این چند وقتم برات آسون و زود بگذره.

نمیدونم نخودچی چیه دقیقا😅 ولی فکرکنم از همون نخود باشه به قول شما. من نخودچی کشمش خیلی دوست دارم کلا ولی دیگه کشمش بخاطر قندش نمیخورم. نخودچی شور هم نباشه که فشار نره بالا. از دکتر تغذیم پرسیدم گفت خیلی خوبه میتونی بخوری 

سلام گلم میگم شما میری سونو سن بارداریت باتاریخ انتقالت یکی هست؟ واینکه لطف میکنی چندتا چیزایی که ...

سلام عزیزم

من تو سونوی غربالگری اول سن بارداری بر اساس پریود ۱۲ هفته و یک روز بود بر اساس سونو ۱۲ هفته و ۵ روز

تو غربالگری دوم بر اساس پریود ۱۸ هفته و یک روز بودم بر اساس سونوی اول ۱۸ هفته و ۵ روز و بر اساس سونویی که کرد فکرکنم ۱۸ هفته و ۳ روز اینو دقیق یادم نیست😅

تقریبا تو یه رنج هستن ولی خیلی با تاریخ انتقال کار ندارن انگار

اره واقعا هیچ فرقی نداره صحیح و سالم باشن فقط. اره برای تکمیل ریه میدن و اثرش هم حدود یک هفته هست. ...

وای گلبرگ جان 

الان میخواستم برم امپولمو بزنم دیدم 6 تا بتامتازون داده 

دودل شدم برم بزنم 

آخه بهم گفت دوتا میدم یدونه امشب یه دونه هم فردا 

تا فردا صبر میکنم زنگ بزنم به ابن سینا بپرسن از دکتر 

اشکالی نداره که امشب نزنم ؟

سلام گلم میگم شما میری سونو سن بارداریت باتاریخ انتقالت یکی هست؟ واینکه لطف میکنی چندتا چیزایی که ...

بر اساس وزن و شرایطم یه رژیم داده اسم مدلش رژیم جایگزینی هست. مثلا میگه صبحانه ۴ واحد نان و غلات ۱ واحد لبنیت ۱ واحد چربی و .... اینطوری بخور.  بعد تو جدول گفته یک واحد چربی یعنی چه چیزهایی. مثلا میشه ۲ تا گردو

ولی چیزایی که تاکیید داره مثلا حتما هفته‌ای دوبار ماهی بخورم. حتما تو هفته حبوبات مصرف کنم. سبزیجات و صیفی جات حتما روزانه مصرف کن. لبنیات مثل شیر و ماست حتما بخور. نان و برنج اگر بشه سبوس دار باشه بهتره و .... آب حتما زیاد بخوری

حالا باز سوالی داری بپرس من این چیزای کلی یادم بود

وای گلبرگ جان  الان میخواستم برم امپولمو بزنم دیدم 6 تا بتامتازون داده  دودل شدم برم بزن ...

بر اساس دوزش بخوای حساب کنی که درست داده عزیزم. ۳ تا امشب ۳ تا فرداشب بزنی. ولی متوجه نشدم تردیدت بخاطر چیه؟ 

والا نمیدونم ولی فکرنکنم یه شب دیرتر مشکلی داشته باشه. 

خداروشکر پس تخصصش همینه دیگه بهش اعتماد کن. ای جان خیلی برای من دور بنظر میرسه ۶ ماهگی😅😅 حسابی تپل ...

گه گداری احساس میکنم الکی تخصص بارداری پرخطر زده هم جوونه هم بیخیال😁

اشتهام خیلی کمه😔 هنوز خودم تپل نشدم فقط ورم دارم و شکمم اومده جلو وگرنه دو سه کیلو بیشتر اضافه نکردم 

یه دختر دارم تا نداره
وای گلبرگ جان  الان میخواستم برم امپولمو بزنم دیدم 6 تا بتامتازون داده  دودل شدم برم بزن ...

سلام عزیزم طبق تیکر بارداری که زدین مثل هم هستیم میخواستم بپرسم شما برای پهلو به پهلو شدن شبا اول میشنی یا همونجوری خوابیده آروم پهلو به پهلو میشی 

من پهلوها خیلی درد میکنه و زود به زود پهلو به پهلو میشم بلند هم نمیشم شما چکار میکنین؟

واسه کم خونیت چی میخوری؟

یه دختر دارم تا نداره
گه گداری احساس میکنم الکی تخصص بارداری پرخطر زده هم جوونه هم بیخیال😁  اشتهام خیلی کمه😔 هنوز ...

ای بابا از دست این دکترها😅

ریلکس بودن دکتر خوبه ها بشرطی که ادم بتونه بهش اعتماد کنه نه اینکه حس کنه سهل انگاری میکنه.

منم الان که تو ۲۰ هفتم دو کیلو و نیم اضافه کردم.

اگر وزن گیری بچه ها خوبه نگران وزن نباش

ولی کاش شماهم با این دکتر تغذیم ویزیت بشی. چون انلاین هست سخت نیست . ویزیتشم ۹۰ با پشتیبانیش که تو واتساپ در ارتباطی باهاش میشه ۱۲۰ تومن.

برای اشتهات بنظرم رو همه غذاهات لیموترش بچکون. یه کاری هم که برای من خوب بوده اینه که مثلا ناهارم رو ۲ قسمتی میخورم. حجم کم بخور تعداد زیاد

سلام عزیزم طبق تیکر بارداری که زدین مثل هم هستیم میخواستم بپرسم شما برای پهلو به پهلو شدن شبا اول می ...

عزیزم ببخشید منم جواب میدم😅

فکرکنم تو پیج یه ماما بود دیدم میگفت نیازی نیست اصلا بشینید. فقط اروم پهلو به پهلو بشید یهو نپرید این ور اون ور