2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82916 بازدید | 1115 پست
دوستان من یه کم مفصل تر بگم تا الان چیکارها کردیم. من ۱۴ فروردین ازمایش چکاپ خون و ادرار دادم که دک ...

سلام گلبرگ جان من تا حالا دوبار ازمایش خون دادم بار اول ۱۹ هفته بود که هموگلوبینم ۱۰.۵ بود که حداقل باید بالای ۱۲ می‌بود راستش تا اینجا من قرص اهن فروفورت که ۶۰ میل اهن داره رو هر چند شب میخوردم چون معده ام خیلی اذیت میشد از طرفی هم مولتی ویتامین م ۲۰ میل اهن داشت فکر میکردم کافیه. ولی بعد ازمایش فهمیدم که کمه دیگه گفتم فروفورت رو هرشب مرتب بخورم خوب میشه دکترم هم گفت خوبه. هفته ۲۶ ازمایش خون و قند سه ساعته دادم، قندم ناشتا ۶۰ بود بقیه ساعت ها هم تو رنج نرمال بودن خداروشکر. ادرار هم خوب بود ولی خون بازم کم شده بود. شده بود ۱۰‌.۳ . این دفعه علاوه بر کم شدن هموگلوبین و هماتکریت  ،mcv و Rdw هم افزایش داشتن، خودم تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود موقع افزایش این دو گزینه احتمال کم خونی ناشی از ویتامین های گروه b هستش. دکترم یه قرص ففول پلاس که هم اسید فولیک و فولات ب۶ ب ۱۲ داشت اضافه کرد هنوز نرفتم دوباره ازمایش بدم ببینم برطرف شده یا نه

یه دختر دارم تا نداره
دوستان من یه کم مفصل تر بگم تا الان چیکارها کردیم. من ۱۴ فروردین ازمایش چکاپ خون و ادرار دادم که دک ...

اینم بگم من خیلی تشنه میشدم هرچی هم مایعات میخوردم سیر نمی‌شدم فکر میکردم دیابت دارم و خیلی رعایت میکردم واسه همین هم قندم خیلی پایین بود. بعد ازمایش فهمیدم تشنگی برای کم خونی بوده نه دیابت

الان با دوتا قرص که هردو رو همزمان شب قبل خواب میخورم همش به خاطر معده درد و رفلاکس بیدارم و اذیت میشم . شما چی میخورین که کم خون نمیشین؟ 

واسه اکو هم به دکترم گفتم گفت چون دیابت نوع یک نداری نمیخواد

یه دختر دارم تا نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلبرگ جان من تا حالا دوبار ازمایش خون دادم بار اول ۱۹ هفته بود که هموگلوبینم ۱۰.۵ بود که حداقل ...

سلام عزیزم

تا جایی که من میدونم مصرف حداقل ۶۰ میلی‌گرم آهن تو بارداری دوقلو خیلییییی مهمه عزیزم. شما چون هرشب نخوردی اینطور شده حتما. نگران نباش بخوری جبران میشه. چون منم همیشه هموگلوبینم عالی بود و کم خونی نداشتم ولی با وجود منظم خوردن مکمل هام این دفعه که ازمایش خون دادم هموگلوبینم بازم نرمال بود ولی مثل همیشه پر و پیمون و سطح بالای نرمال نبود.

ان‌شاالله منظرم مصرف کن

برای گوارشت به دکتر بگی فکرکنم برات پنتوپرازول بده که کمتر اذیت بشی. و یه چیزم که خیلی مهمه این مقدار اهن رو تو چند تا بخش بخور. مثلا من مکمل pregmom که میخوردم روزی ۲ تا بود. یه دونه هم ایروکپ. که مجموعش میشد ۶۰ تا. یعنی توی ۳ وعده میخوردم. یه جا بخوری شاید بیشتر اذیت کنه. با معده پر هم بخور که ایشالا کمتر اذیت کنه. ویتامین های ب هم میخوری که دیگه عالیه. به امید خدا بزودی جبران میشه. 

من این سری بجای pregmom میخوام actinatal بخورم با ایروکپ. اگر خوب بود اینم میام میگم. چون ارزون تره و کلسیم هم داره. 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اینم بگم من خیلی تشنه میشدم هرچی هم مایعات میخوردم سیر نمی‌شدم فکر میکردم دیابت دارم و خیلی رعایت می ...

عزیزم

منم خیلی تشنگی دارم یه بخشش مربوط به خود بارداریه فکرکنم. خوبه هرچی بتونیم آب بخوریم. دعا کن قند منم کنترل باشه و انسولین نیازه نشه

چه خوب پس شما با دوقلو نرفتی اکو. منو اخه میگن بخاطر ivf و دوقلویی بری خیالمون راحت میشه منم حسابی تنبلیم میاد. 

راستی عزیزم سعی کن روزانه لیموترش هم رو غذاهات بریزی که ویتامین ث داره جذب آهن رو بهتر میکنه

ایشالا بزودی بیای بگی که نرمال شده

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم تا جایی که من میدونم مصرف حداقل ۶۰ میلی‌گرم آهن تو بارداری دوقلو خیلییییی مهمه عزیزم. شم ...

عزیزم بعد ازمایش اول دیگه قرص اهنمو مرتب خوردم یعنی روزانه ۸۰ میل اهن میخوردم. فروفورت ۶۰ میل داشت مکمل پرگنازون هم ۲۰ میل اهن داشت ولی بازم هموگلوبینم شده ۱۰.۳ . ممکنه به خاطر آسپرین باشه؟ اخه من شبا یه آسپرین ۸۰ هم میخورم.

یه دختر دارم تا نداره
عزیزم منم خیلی تشنگی دارم یه بخشش مربوط به خود بارداریه فکرکنم. خوبه هرچی بتونیم آب بخوریم. دعا کن ...

ان شاءالله که نیازی به انسولین ندارین شاید با متفورمین و کنترل شیرینجات به رنج نرمال برگشتی.

خیلی ها میگن حتما اکو رو انجام بدین منم ای وی آفی هستم ولی دکترم گفت نیازی نیست. 

برای معده ام فاموتیدین داده ولی اونم اذیتم میکنه یکی بیشتر نتونستم بخورم. 

ان شاءالله خدا به هممون کمک کنه 

یه دختر دارم تا نداره
عزیزم بعد ازمایش اول دیگه قرص اهنمو مرتب خوردم یعنی روزانه ۸۰ میل اهن میخوردم. فروفورت ۶۰ میل داشت م ...

الان چند هفته‌ای؟

ان‌شاالله با ففول و ویتامین ب ها جبران شده باشه.

فریتین هم بود تو ازمایشت؟ اون نرمال بود؟ فریتین ذخیره آهن رو نشون میده باز اون اگر نرمال باشه فکرکنم خیالت راحت تره که ذخیرت خوبه و بچه ها برمیدارن. 

نه عزیزم به اسپیرین ربطی نداره. اتفاقا اسپیرین خیلی خوبه منم میخورم

ان شاءالله که نیازی به انسولین ندارین شاید با متفورمین و کنترل شیرینجات به رنج نرمال برگشتی. خیلی ه ...

دکترتون کی هستن؟ 

واقعا من که سپردم به خدا

الحمدلله شماهم چیز زیادی نمونده فکرکنم. 

ان شاءالله که نیازی به انسولین ندارین شاید با متفورمین و کنترل شیرینجات به رنج نرمال برگشتی. خیلی ه ...

راستی برای رفلاکس و ترش کردن یه چیزی خیلی خوبه برای من. نخودچی خام !!

خیلی خوبه ۱۰-۱۵ تا میخورم اروم میشه قشنگ

شاخص گلایسمیکش هم پایینه برای دیابت مشکلی نداره فکرکنم خاصیتم داره 

امتحان کن نخودچی رو

سلام فهیمه جان رفتی پیش دکتر قطبی زاده؟ چطور بود؟

اینم شرح حال من : 

شنبه رفته بودم سونو رشد جنین و داپلر پیش دکتر قطبی زاده 

2 ساعتی اونجا معطل شدم 

منشی گفت دقیقا روزی اومدی اینجا که همه دوقلودارها اومدن 

تازه خلوت بود 2 ساعت طول کشید 

بعد رفتم داخل و سونو کرد خانم دکتر 

بهم گفت مطمئن نیستم اونی که پسره پسر باشه 😒

گفتم وای خانم دکتر من سیسمونی خریدم 😅

خندید 

وزن یکیشون 900 گرمه 

اون یکی همچنان 730 گرمه یعنی 10 گرم زیادتر از قبل شده 😩

و اینکه الان جفتشون تو وضعیت iugr قرار گرفتن

امروزم با دکتر خودم وقت داشتم که قربونش برم 

مثل همیشه سرش تو گوشی بود و فقط گفت بچه ها ریزن 

بیشتر بخور 

وزن و فشارم رو گرفت 

ازش پرسیدم وضعیت بچه ها خطرناکه ؟ گفت نه 

بهم دوتا آمپول بتامتازون داد که امروز و فردا باید بزنم 

دوباره هفته ی بعد باید برم سونو رشد و جفت داپلر 

اینم شرح حال من :  شنبه رفته بودم سونو رشد جنین و داپلر پیش دکتر قطبی زاده  2 ساعت ...

سلام عزیزم

ای بابا پس اکثرا همینجوری شلوغه

خود دکتر قطبی زاده نگفت باید کار خاصی انجام بدی برای رشد بهتر یا نه؟

نی نی هات شاید کلا ریزه میزه هستن و فندقی❤️❤️

ای بابا دکتر اینمدلی میره رو مخ ادم. حداقل یه معاینه میکرد برای عفونت. 

وای فکرکن پسرت یهو دختر بشه😂😂😂😂 

راستی امپول رو برای تکمیل ریه داد؟ چند هفته ای؟ اخه درستش اینه ۶ تا بده. سه تا امشب بزنی سه تا فرداشب. چرا دوتا داده؟؟

سلام عزیزم ای بابا پس اکثرا همینجوری شلوغه خود دکتر قطبی زاده نگفت باید کار خاصی انجام بدی برای رش ...

فکر کن من یه عالمه لباس پسرونه خریدم 

پتو و حوله اش و سرویش بشقابشم پسرونه است 

حالا فعلا دیگه جنسیت برام مهم نیست 

خوب رشد کنن  هر چی میخوان باشن 😍

27 هفته ام 

بتامتازون همین آمپول ریه است ؟؟

انشالله هفته ی بعد با جواب سونو میرم پیش یه دکتر جدید یکی از بچه های تاپیک میکرو از اول تا زایمانش رو باهاش بوده دکتر شهلا اسرافیلی