2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82904 بازدید | 1115 پست
ای جان به سلامتی انشالله  خداروشکر که همه چی خوب بود خیلی هم عالی هم مامان گل پسری شدی هم گل ...

قربون محبتت

گفت برای دخترم ۳ هفته دیگه بیام مجددا قلبش رو بررسی کنه ولی فعلا نرمال در نظر میگیرن.

کلا هم توصیه به اکوی قلب کرد که سعی میکنم نرم 😁😁

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم بله خداروشکر رفتیم همه چیز خوب بود. یک دختر یک پسر. فقط گفت یکی از قل ها باید ۳ هفته دی ...

سلام مامانی تبریک میگم 

نگران نشو انشالله خیره اتفاقا ماهایی که دوقلو داریم باید هر ماه سونو بشیم به نظر من 

اره اکو قلبم برو حالا جدا از استرسش خیلی جالبه 

زوم میکنن روی قلبای کوچولوشون 

من هواسم نبود موبایلم رو ببرم داخل خیلی قشنگ بود 

من تازه متخصص قلب کودکان ابن سینا مرد بود ولی خیلی قشنگ بررسیشون کرد 

از دکتر قطبی زاده راضی بودی ؟ خوب بود ؟

منم شنبه باهاش وقت دارم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام مامانی تبریک میگم  نگران نشو انشالله خیره اتفاقا ماهایی که دوقلو داریم باید هر ماه سونو ب ...

ممنون عزیزم

فعلا انرژیم پایینه ولی میام کامل مینویسم.

فقط بگم که خود دکتر و منشی و دستیارش بسیار خوب و خوش برخورد بودن. فقط مطب خیلی شلوغ بود. معطلی داشت نزدیک دو ساعت. من دو و چهل دقیقه اونجا بودم ساعت ۶ اومدیم بیرون. هرساعتی بهت نوبت داده هرچقد میتونی زودتر برو که رفته رفته هی شلوغ میشه. 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
سلام عزیزم بله خداروشکر رفتیم همه چیز خوب بود. یک دختر یک پسر. فقط گفت یکی از قل ها باید ۳ هفته دی ...

سلام گلبرگ خانم خداروشکر عزیزم خیلی خوش حال شدم خدا نی نی هاتو حفظ کنه برات خودتم سلامت باشی انشاالله .. امروز کلی خبر بارداری و خبرای خوب شنیدم ی دوستی بعداز ۱۳ سال ازدواج و ۵دوره انتقال جنین بالاخره بارداره دوقولو همه چیزشون خوبه یکی دیگه هم خدا خاسته باردار شده هفت هفته تازه فهمیده وااای خدا منم دلم خواست😍😍😍🤭🤭

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام گلبرگ خانم خداروشکر عزیزم خیلی خوش حال شدم خدا نی نی هاتو حفظ کنه برات خودتم سلامت باشی انشاالل ...

سلام عزیزم

وای خداروشکر

باور کن منم که نمیشناسمشون گفتی خوشحال شدم

همیشه خبر بارداری هیجان انگیزه

الهی صد هزار بار شکر

ان‌شاالله خدا نسل شیعه امیرالمومنین رو زیاد کنه🌺🌺

ني ني هاتو ديدي؟؟؟ اسم انتخاب كردي؟

سلام عزیزم

بله خداروشکر

هنوز به تفاهم نرسیدیم با همسر😅 حالا پیشنهاد بدید😁

سلام عزیزم وای خداروشکر باور کن منم که نمیشناسمشون گفتی خوشحال شدم همیشه خبر بارداری هیجان انگیزه ...

🥰🥰انشالله عزیزم 

سلام عزیزم بله خداروشکر هنوز به تفاهم نرسیدیم با همسر😅 حالا پیشنهاد بدید😁

وای منم هنوز به تفاهم نرسیدیم 

خیلی سخته 

دخترمو دوست دارم بذارم حلما 

امیرمحمد هم دوست دارم ولی مطمئن نیستم 

ولی همسری قبول نمیکنه 

گلبرگ خانم خودت چ اسمایی مد نظرته بگو واای سخت ترین مرحله است🙃🙃🙃

علی رو توافق داریم

دختر رو هنوز به توافق کامل نرسیدیم😅

وای منم هنوز به تفاهم نرسیدیم  خیلی سخته  دخترمو دوست دارم بذارم حلما   امیرم ...

اره واقعا کار سختیه

حلما خیلی اسم قشنگیه. ولی خیلی زیاد میزارم فکرکنم بچه هامون که برن مدرسه تو هر کلاسی ۱۰-۱۲ تا حلما باشه😅 ولی قشنگه واقعا

چرا امیرمحمد رو قبول نمیکنه همسرت؟ من خودم تو اسم صدا کردن تنبلم برای همین نمیتونم دو قسمتی بزارم. یه جان هم بخوام بهش اضافه کنم ددیگه میشه ۳ قسمت خیلی تنبلیم میاد😅😅😅

اره واقعا کار سختیه حلما خیلی اسم قشنگیه. ولی خیلی زیاد میزارم فکرکنم بچه هامون که برن مدرسه تو هر ...

اره اگه بخوایی دوقسمتی بزاری ک سخته کلا خییلی کم دیدم دوتا اسم رو کامل بگن پس همون ی اسمی بهتره

سلام مامانی تبریک میگم  نگران نشو انشالله خیره اتفاقا ماهایی که دوقلو داریم باید هر ماه سونو ب ...

سلام فهیمه جان رفتی پیش دکتر قطبی زاده؟ چطور بود؟

دوستان من یه کم مفصل تر بگم تا الان چیکارها کردیم.

من ۱۴ فروردین ازمایش چکاپ خون و ادرار دادم که دکتر حسن خانی برام نوشته بود. همون دکتری که قراره ان‌شاالله پیشش زایمان کنم تو نجمیه.

انالیز ادرار و کشت ادرار خوب بود خداروشکر. خون هم خوب بود فقط قند ناشتا ۸ ساعته ۹۸ بود که متخصص غدد (ویزیت انلاین کردم) گفت باید زیر ۹۵ باشه و قند دوساعته زیر ۱۲۰. از متخصص تغذیم خانم دکتر توسلی رژیم مخصوص دیابتی گرفتم و سعی کردم رعایت کنم و تو خونه گرفتم که بنظرم خوب بود.تیرویدم هم tsh خیلی کم شده بود و t4 مناسب بود. که باید دوز لووتیروکسینم رو کم کنم. در مجموع بخاطر قند و تیرویید قرار شد حدود یک ماه بعد مجدد ازمایش خون بدم.

برای سونوی انومالی هم ساعت ۳ نوبت داشتم پیش دکتر قطبی زاده. یه ربع زودتر رفتیم. اولش خوب بود سه چهار نفر جلوم بودن ولی کم کم خیلیییی شلوغ شد و حدود ۲ ساعت معطل شدم تا برم داخل. لابی انتظارش خیلی بزرگ نبود ولی حداقل به تعداد کافی صندلی راحت داشت. اول دستیارشون یه سری سوال ازم پرسیدن. و برای سونوی واژینال اماده شدم و یه پارچه روم بود که راحت باشم. اما کلا رفت امد زیاد بود و شلوغ پلوغ بود. دکتر اومد طول سروبکس رو واژینال اندازه گرفت که خداروشکر ۳۷ یا ۳۸ بود. در حالت فشار داده شده هم نوشته حدود ۳۲ که نمیدونم این چیه. بعد دکتر گفت شلوارت رو بپوش تا سونوی انومالی رو شکمی انجام بدیم و همسرم رو هم صدا کرد تا پیشم باشه و اونم ببینه که خیلی خوب بود و کلی ذوق کرد. دکتر تقریبا خوش اخلاق و باحوصله بود و سوالات رو جواب میداد. ما گفتیم میخوایم جنسیت رو نگید که جشن بگیریم و کمی گپ زد باهامون در این خصوص. در مجموع خوب بود. دخترم قلب و تیغه بینیش رو رخ نداد که اومدم یه کم ابمیوه خوردم و منتظر شدم تا یکی دیگه رو جلوی من سونو کرد😅😅 البته همسرمم دیگه رفته بود بیرون. دوباره سونو شدم و گزارش رو نوشت. البته گفت قلب رو خیلی نتونسته خوب ببینه یا حالا چی بود که گفت ۳ هفته دیگه بیا دوباره قلبو ببینم.یا اگر رفتی اکو دیگه نیاز نیست بیای. پرسیدم اکو واجبه؟ که گفت ما وظیفمونه توصیه علمی مون رو بکنیم! 

جند روز بعدش هم رفتم پی دکتر بختیاری . ایشونم توصیه به اکو کرد. داروهامم همچنان ادامه داره. فقط شیاف پروژسترون گفت یک شب در میان بزار‌. مکمل هم من پرگ‌مام و ایروکپ میخوردم که بهش گفتم میخوام بجای پرگ مام اکتی‌ناتال بخورم که هم قیمتش بهتره هم کلسیم داره و بقیه چیزاش مثل همه و روزی یک باره . که موافق بود چون براش سلنیم مهم بود که داشت اینم. برام ازمایش قند و تیروییدم نوشت. اکوی قلب هم نوشت. پرسیدم میتونم ۲ تا یه ربع توی خونه قدم بزنم که اجازه داد. فشارمم گرفت ۱۱ رو ۸ بود گفتم من تو خونه میگیرم اکثرا ۱۲ و نیم روی ۸ یا ۸ و نیم هست . زیاد شده. گفت فعلا خوبه ولی حواست باشه و بگیر چند وقت یه بار. 

این بود گزارش کار من تا اینجا😁😁

حالا منتظرم دو سه هفته دیگه برم ازمایش خون رو بدم و با جوابش برم پیش دکتر حسن خانی تا به اونم سر بزنم.

الانم دغدغم اینه که ایا برم اگو قلب جنین ها رو یا نه🤕 و اگر بخوام برم کجا برم؟ که هم خلوت باشه هم خانم باشه. اصلا تحمل نوبت نشستن ندارم. پیشنهادی داشتید ممنون میشم بگید.