sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان Let's speak in English | مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست Who can speak English ?Do you want to find friends like you and speak English to improve your speaking skills?So come here , this topic would be suitable for you😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1400/11/24 | 17:25 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 You are doing it right now 😉 That's right but i think it will take longe time because i did'nt practice many years به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 That's right but i think it will take longe time because i did'nt practice many years * It will take a long time*I haven't practice for any yearsYes you're right, if we don't practice , we will forget so many things , specially vocabulary, and grammar points آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 * It will take a long time * I haven't practice for any years Yes you're right, if we ... Yes,when i was in university or english institute i spoke well,because i practiced everyday with my friends به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Yes,when i was in university or english institute i spoke well,because i practiced everyday with my ... Don't worry , you speak well now too, but I think you've forgotten some grammar points, I suggest you study 504, and grammar in use again آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Don't worry , you speak well now too, but I think you've forgotten some grammar points, I suggest yo ... You're right i must read them at first time به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Thank you very very very much,some of these books were taught to us at university,like grammer in us ... Hey dear friend, long time no see.how are things going? Are you ok? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Hey dear friend, long time no see.how are things going? Are you ok? Hi my good friend,thank you im ok,but i think i forgot speak english totally به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Hi my good friend,thank you im ok,but i think i forgot speak english totally *I think I've forgotten speaking English.... آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Hey dear friend, long time no see.how are things going? Are you ok? Did you start studying the books I suggested you before? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 *I think I've forgotten speaking English.... I said i have forgotten compeletly به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Did you start studying the books I suggested you before? Unfortunatly no because i was very busy,but i will read them at first time به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Unfortunatly no because i was very busy,but i will read them at first time I was too busy.... آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Unfortunatly no because i was very busy,but i will read them at first time Good luck my friend آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 Good luck my friend Thank you for remembring me به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5603 Hello frndshow are you? زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند