sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان Let's speak in English | مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست Who can speak English ?Do you want to find friends like you and speak English to improve your speaking skills?So come here , this topic would be suitable for you😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1400/11/24 | 17:25 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Hello frnds how are you? Great thanks, long time no see, how are you doing these days? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5603 Great thanks, long time no see, how are you doing these days? My exams have started and I can not come to the ninisite much زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 My exams have started and I can not come to the ninisite much Oh really? What grade are you in? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5603 Oh really? What grade are you in? Yes 🤕10 زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Yes 🤕 10 I'm in tenth grade*Wish you all the best dear Eyvaz آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5603 I'm in tenth grade* Wish you all the best dear Eyvaz 😅Thanks زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 😅 Thanks What do you want to be in future? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5603 What do you want to be in future? I would like to be a doctor زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 I would like to be a doctor Good choice, and do you try enough? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 hello guys Hi welcome here, please introduce yourself آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
vampire2 عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 355 Hi welcome here, please introduce yourself ?im a big bad vampire.... .are you a girl
ziiiiiiiizigolo عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 894 Hi, and tnx for your nice idea, I am looking for someone to practice english and just talke about different tpics, are you ready to speak with each other?By the way, my level is upper intermeiate I thinkWhat is your level of english?
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ?Hiii guys ... where do we start Hi welcome here, what do you mean? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞