2777
2789
عنوان

بچه گربه 🐱

126 بازدید | 17 پست

سلام خانوما

ما تو حیاطمون ۱ گربه اومده و ۳تا بچه آورده

ب کجا زنگ بزنیم ک بیاد اینارو با مامانشون ببره ک اذیت نشن.

چون واقعا من خودم فوبیا دارم و همسایه ها راضین ک ببرنشون.

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

واگذارشون کنید به کسی

کدوم شهرید؟

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها اگه نری و درخواست میدی بهتره بدونی حرومزاده ای:) وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قزوین

حیف دوریم اگه یک شهر بودیم خودم میگرفتمشون

یک اگهی بزن تو دیوار به یکی که شرایطشو داره بده

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها اگه نری و درخواست میدی بهتره بدونی حرومزاده ای:) وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

قزوینم

کاش تهران بودی خودم میومدم میبردم پانسبونم

اگهی کن تو دیوار و .....چند تا اپ حامی حیوانات شهرتون بیان کمکشون

خودتون دست نزنید مادر بچه هاشو ول میکنه

خیلی جاها جواب دندون شکن دارم ولی میترسم جای دندون دل بشکنه پس ترجیح میدم جواب ریپ های مخالف رو ندم

کمی تحمل کنید این کارتون ممکنه باعث شه لچه و مادر از هم جداشن خواهش میکنم کمی تحمل کنید

ن ن همه رو باهم میخوام بدم

نمیخوام جدا کنن

حتی میخوام ی مدت ببرم کلینیک بعدش ازونجا برن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

یه مدت که گذشت مامانه خودش میره و بچه ها میمونند برای تو... من بارها این تجربه را داشتم. ادم وابسته میشه. اذیت میکنند. اصلا شرایط بدیه.. اخرین موردم کوچولو پاش اسیب دیده و همینجور یه گوشه افتاده واقعا ناراحتم براش

زندگی آدمو به هم میربزن

کاش تهران بودی خودم میومدم میبردم پانسبونم اگهی کن تو دیوار و .....چند تا اپ حامی حیوانات شهرتون بی ...

اره خودمم تو فکر همینم

باید ی مطمئنشو پیدا کنم

یه مدت که گذشت مامانه خودش میره و بچه ها میمونند برای تو... من بارها این تجربه را داشتم. ادم وابسته ...

امان از همسایه بی فکر

فکر کرده اینا بازیچه ن

به مادر غذا داده اون طفلک اومده زایمان کرده و اینجا مونده حالا میگه بیان ببرنشون😑😑😑

اره خودمم تو فکر همینم باید ی مطمئنشو پیدا کنم

دمت گرم سیسی❤️🫂

خیلی جاها جواب دندون شکن دارم ولی میترسم جای دندون دل بشکنه پس ترجیح میدم جواب ریپ های مخالف رو ندم

امان از همسایه بی فکر فکر کرده اینا بازیچه ن به مادر غذا داده اون طفلک اومده زایمان کرده و اینجا مون ...

دلم براشون میسوزه اسباب بازی که نیستن

حالا تو حیاط ما چند تا گربه مادر هست همیشه زایمان میکنن انقدر بهشون میرسیم