2777
2789
عنوان

شام مهمونی

291 بازدید | 14 پست

همسایمونو شام دعوت کردم حالا همسرمم تعریف قورمه سبزی منو کرد خداییش هر کی خورده میگه خوشمزه ست شعله ی گازمم خراب شد از نظر خودم باحال نبود پر از لوبیا بود سبزی کم بود شوهرم عادت داره دخالت کنه تو آشپزی سبزیشو کم کرد خلاصه یه میز چیدم قورمه سبزی سالاد شیرازی و ماست و ژله و اسنک

به نظرتونو بد بود البته برنج هم مهمه که پاکستانی بود اگه ایرانی بود که مزه عالی میشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه موقعی که خیلی حساس میشم رو غذا بد میشه.

خانواده شوهرم اومدن خونمون واای منم خیلی آب و تاب دادم بعد یه غذای بی مزه تحویلشون دادم.برنجمم یکم خام شد که البته تقصیر جاریم شد گفت پخته.

سر سفره داشتم آب میشدم. شوهرمم عصبانی شده بود.

بعد.که رفتن اینقدر به خودم فحش میدادم شوهرمم هیچی نمیگفت فکر میکرد چون خانوادش هومدن من اهمیت ندادم به غذام و از سرم رد کردم ولی خدا میدونه چقدر زحمت کشیده بودم و حساس بودم ولی بد شد.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
همیشه موقعی که خیلی حساس میشم رو غذا بد میشه.خانواده شوهرم اومدن خونمون واای منم خیلی آب و تاب دادم ...

همسرم منم جلوی خانوادش یدفعه چیزی میگفت داد میزد

همسرت که چیزی نمیزنه

اگه چیزی استفاده میکنه که روی اعصاب و اینا تاثیر میزاره

من عادت کردم الان زورش به من نمیرسه

من دوسش دارم ولی تعجب میکنه دیگه پاشکستنشم برام عادی شده همسرم من دلسوزی ولی زبونش بده یه سره برات غر میزنه

همیشه موقعی که خیلی حساس میشم رو غذا بد میشه.خانواده شوهرم اومدن خونمون واای منم خیلی آب و تاب دادم ...

خونواده شوهر منم میان بخدا انقد به غذا میرسم آخرش انگار اصلا غذام خوب نمیشه

ولی خونواده خودم بیان بخدا الکی الکی غذا درست میکنم عالی میشه

به نظرم همین که آدم بخاد حساسیت به خرج بده غذا بد میشه

ولی ریلکس و بدون استرس غذا درست کنی عالی میشه

حالا همسایتونم شما رو دعوت میکنه؟کاش لوبیاها شو کمتر میریختی اگه احساست این بود که لوبیاهاش زیاده

والان کارارو کردم دادم همسر بریزه خسته شده بودم همیشه مهمون رو دعوت میکنه بدون مشورت

همون روزم مریض و خسته میشه

آره دعوت میکنه همسایمون و شام نرفتم خونش

مثلا جوجه بزنه میاره واسم

این همسایه زیاد مهمونی میگیره همه رفتن خونش تنها کسی که دوبار دعوتش کرده من بودم

سری قبل هم یه دورهمی بود جوجه دادم بدون پلو

سالاد ماکارونی

کلی تنقلات

نگفتم شام بیان

گفتم دورهمی