2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مشکلی پیش نمیاد خیالتون راحت. سعی کنید سر ساعت بخورید اما مشکلی پیش نمیاد.فقط نیم ساعت قبل از صبحانه بخورید اگه کم کارید و لووتیروکسین 50 مصرف میکنید

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
نه مشکلی پیش نمیاد خیالتون راحت. سعی کنید سر ساعت بخورید اما مشکلی پیش نمیاد.فقط نیم ساعت قبل از صبح ...

اره ۵۰میخورم.ازمایش خون دادم تا چکاب بشم فعلا ۵۰میخورم.نگران شدم سر ی ساعت نخوردم 

فک نکنم چیزی بشه البته سونوگرافی رفتی حتما بگو ک تیروئید داری اگه خدایی نکرده مشکلی باشه میگه

من از قبل تحت نظربودم و با دارو نرمال.الانم دارومیخورم اما ساعت دقیق نبود.مشکلی داره باز؟؟؟؟؟

اره ۵۰میخورم.ازمایش خون دادم تا چکاب بشم فعلا ۵۰میخورم.نگران شدم سر ی ساعت نخوردم 

نه سعی کن سر ساعت بخوری ازین به بعد قرصای هورمونی بهتره سر ساعت خورده بشه تا آزمایش بدی ببینی تنظیم شده. اندامهای جنین از 6 هفته تشکیل میشه و تا 12 هفته تیروئید شما خیلی مهمه پس ازین به بعد مهمه منظم بخور و اگه یه موقع دیر و زود شد استرس نگیر هیچی نمیشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم