2777
2789
عنوان

مامانم

119 بازدید | 11 پست

فکر میکنه تنها فردی که به خدا اعتقاد داره و نماز میخونه و .. فقط و فقط خودشه 😐😐

هیچ کدوم از بچه هاش ازش راضی نیستن هیچ کدوم ؛ فقط دم اذان که میشه تند تند فقط سر به مهر میزنه 😐😐

الان خواهر ۹ سالم داره نماز میخونه اشتباهی خوند آخرشو یهو نمازشو شکست شروع کرد دادو بیداد که گناه میکنی میشکنی 😐😐

بعد وقتی نمازشو خوند تموم شد پاشد بره بخوابه یهو داد زد آره ۵ دقیقه بیشتر نشین دعا بخون حیفه فرشته ها برات دوتا کار خوب بنویسن فقط به حرف شیطان گوش بده تو هم 😑😑😐😐

این بشر تهش هممونو از همه چی زده میکنه ..

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم از مامانم تاپیک زدم اتفاقا😂😂😂بیا بخند حرص نخور

وای بخدا سر درد گرفتم

دیشب قرآنو گرفته دستش اومده جلوی تی وی نشسته جوری که نصف تی وی رو گرفته بعد بهش میگیم برو اون طرف تر میگه مگه نمیبینید دارم قرآن میخونم و ..

بعد فکر میکنه اینا قبوله

و ما توفیقی الا بالله 🥲هر قدمی که برمیدارم به امید دستی است که نمیبینم اما همیشه پشتم است ؛ خدایی که آرام و بی صدا مراقب دل من است ..:)"🌿 میشه برای رسیدنم بهش یه صلوات بفرستید ؟ اگر فرستادید بگید منم بفرستم براتون ❤️[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

بیخیالمامانها این روزا کلا اعصاب ندارن سر بچه ها خالی میکنن

این ۱۶ ساله مادر منه ، تو تمام این ۱۶ سال یروز ندیدم اعصاب داشته باشه😂😂

و بلنددد ذکر میگه مثلا فکر میکنه جایزه اش رو گذاشتن تو سینی اگر بتونه مارو اذیت کنه

من یکی که ازش راضی نیستم😂

عجبا چشون شده این مامان ها اینقدر اذیت میکنن

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
این ۱۶ ساله مادر منه ، تو تمام این ۱۶ سال یروز ندیدم اعصاب داشته باشه😂😂و بلنددد ذکر میگه مثلا فکر ...

😁

اره دیگه بعضیا این شکلی ان عوض هم نمیشن یه سری چیزا اشتباه واسشون جا افتاده

اتفاقا یه سخنرانی امشب بود میگفت اول خوش اخلاقی بعد قران و کارهای مستحبی

الهی به امید خودت...  
خودشم با زور و داد و بیداد یاد گرفتهتا بوده همین بوده

نه مامانبزرگم اصلا کاری به کار کسی نداشته خودشم زیاد اهل این چیزا نیست یعنی هستا ولی نه در این حد ..

ولی خب من نمیخوندم قبلا ، همیشه کافر و بی دین خطاب میشدم 😂😂😂

مذهبی افراطی هستا ولی خب به بچه ۹ ساله هم رحم نمیکنه😂😂

عجبا چشون شده این مامان ها اینقدر اذیت میکنن

دلم میخواد یبار بهش بگم وقتی حق الناس گردنته حالا از صبح تا شب هی رکوع سجده برو ..😂😂

😁اره دیگه بعضیا این شکلی ان عوض هم نمیشن یه سری چیزا اشتباه واسشون جا افتادهاتفاقا یه سخنرانی امشب ...

آخه خودش مثلا سواد مذهبیش خیلی بالاس بعد اونوقت ..😂😂

دلم میخواد یبار بهش بگم وقتی حق الناس گردنته حالا از صبح تا شب هی رکوع سجده برو ..😂😂

همین الان تو یک تاپیک دیگ بودم بنده خدا از دیروز مامانش دیونه اش کرده اونم بخاطر یک سی سی ژل زده به لباش

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.