2777
2789
عنوان

جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 132 پست
ببنید مثل فکر اینکه من تازه توی ۴۰ هستم وایشون توی ۵۷ یا من توی ۶۳ هستم ایشون توی۸۰ خیلییییبییی نگرا ...

63 سالگی که دیگه مهم نیس

مهم تا 35 سالگیه که اونم جوونه

اگر اخلاقش خوبه قبول کن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میلیاردر هست خیلی پولداره باباش برای اینکه هروقت زن گرفت ی خونه۱۷۰ متری ۳ خوابه براش گذاشته

اگر اخلاقش خوبه قبول کن

فوقش یه خاستگار گیرت بیاد 10 سال اختلاف سنی داشته باشی و هیچی نداشته باشه

و اعتماد .مگه نه؟

اون که حرف اول رو توی رابطه ها میزنه ولی اعتماد تو نگاه اول پیدا نمیشه اعتماد براساس روابط و تعهدات متقابل تعریف میشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
63 سالگی که دیگه مهم نیس مهم تا 35 سالگیه که اونم جوونه اگر اخلاقش خوبه قبول کن  

یعنی از این میترسم زود تر از من خدایی نکرده بمیره خوب سنش بالاتره دیگه 

اگر اخلاقش خوبه قبول کن فوقش یه خاستگار گیرت بیاد 10 سال اختلاف سنی داشته باشی و هیچی نداشته باشه

فوقش یه خواستگار بیاد براش یکی دوسال ازش بزرگتر باشه 

ام بعدا بدبختش کنه ....پسرای این دورو زمونه مطمئنم نیستن

میدونید منم دوست دارم قبولش کنم میترسم پشیمون بشم میترسم زود تر از دستش بدم که مثلاً من ۴۳ سالمه ایشون ۶۰ سالشه!!!!! واقعا ببنید 

بنظرتون این خیلی مهم نیست ؟؟؟؟؟

مرگ دست خداست 

شوهر عمه من بخدا اونو عمم نهایتش 7 سال رو بزنن اصن بهشون نمیاد ۱۹ سال اختلاف دارن.

تازه عمم کلی پیر شده...ما زنا زودتر ازمردا شکسته تر میشیم.همین چند وقت پیشا دوتا از برادرزاده های زن عموم با اختلاف سنیه ۱۴ سال ازدواج کردن و عاشق همن.

عزیزم عمر دست خداس شاید خدای نکرده شما زودتر....

این حرفا چیه

بعدشم تا 30 و 35 سالگی این چیزا مهمه بعدش فقط پول و اینده بچه هات مهمن نه شوهر

فوقش یه خواستگار بیاد براش یکی دوسال ازش بزرگتر باشه  ام بعدا بدبختش کنه ....پسرای این دورو زم ...

اینم هست دیگه بالاخره.‌

نمی‌دونم من خودم اصلأ از مردای همسن خودم چندشم میشه اون حسی که باید بهش تکیه کنم رو انکار ندارم