2777
2789
عنوان

جواب بدین

659 بازدید | 132 پست

یکی هست همه چی تمام هست ولی ۱۷ سال ازم بزرگتر هستش فامیل نزدیک هم هست بعد مامانم و خاله هام میگن ما تفاوت سنی کم داریم راضی نیستیم بعد اگه همه وی تمام هست چارکه نه قبول کن ۱۷ سال مهم نیست 

تعداد رای : 45
نظرسنجی
آره قبول کن
14
31%
نه قبول نکن به حرفشون نرو
31
68%

۱۷ خیلیییییه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

17سال از نظر من زیادع 

بیین تا شما بخای رشد کنی اون ب اوج رسیدع 

ینی چیزایی ک شما میخای اون تجربع کردع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

برو مشاوره حتما همینجوری اصلا قبول نکن هرچند فاصله سنی زیاد کلا خوب نیست نمی‌تونید همو درک کنید بعدم بعد چند وقت اون سنش میره بالا میلش کم میشه شما برعکس تو اوج جوونی میلت زیاده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
17سال از نظر من زیادع  بیین تا شما بخای رشد کنی اون ب اوج رسیدع  ینی چیزایی ک شما میخای ...

من کاری به تجربه ندارم اینکه سنش می‌ره بالا و برای بچه دار شدن دچار مشکل میشیم و خدایی نکرده زود تر از دست می‌ره رو یکم نگرانم کرده

۱۷ سال زیاده و همه چیز تمام از نظر شما و بقیه چی هست؟

باید باهم برید بیرون و ببینید باهمدیگه حرف مشترک دارید؟

مهم اینه که اخلاقاتون و رفتاراتون جور باشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
من کاری به تجربه ندارم اینکه سنش می‌ره بالا و برای بچه دار شدن دچار مشکل میشیم و خدایی نکرده زود تر ...

هیچ اتفاقی نمیفته

خیالت راحت

حودت چن سالته

جواب نظر سنجیتم که گرفتی

اون دیگه حوصله و شور شوق جوونی رو ممکنه نداشنه باشه ...اون چیزایی که تو براش ذوق داری اون ممکن هست نداشته باشه...دو روز دیگه از کار افتاده میشه در حالیکه تو دلت جوونی و گشت و گذار میخواد...ممکن هست تورو درک نکنه باید ببینی چجور شخصیتی داره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
بیشتر ببینید