یکی هست همه چی تمام هست ولی ۱۷ سال ازم بزرگتر هستش فامیل نزدیک هم هست بعد مامانم و خاله هام میگن ما تفاوت سنی کم داریم راضی نیستیم بعد اگه همه وی تمام هست چارکه نه قبول کن ۱۷ سال مهم نیست
اخااقش ۲۰ هست رفتارش عالیه ی کوچولو هم اخلاقش بچه گانه هست یعنی با اینکه ۱۷ سال تفاوت داریم بازم شیط ...
تاپیکت ک نوشتی شوهرم...چی میگه؟؟؟؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ببنید مثل فکر اینکه من تازه توی ۴۰ هستم وایشون توی ۵۷ یا من توی ۶۳ هستم ایشون توی۸۰ خیلییییبییی نگرا ...
من با همسرم ۱۳ سال تفاوت سنی دارم اولا اصلا این تفاوت سن تو رفتارامون خودشو نشون نمیده دوما سلیقه ها و خواسته هامون تو زندگی یکی هستش و پایه همدیگه هستیم و اینکه خوش بودن با طرف مقابل و احساس آرامشی که ازش میگیری سن و سال نمیشناسه