2777
2789
عنوان

جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 132 پست
۱۷ سال زیاده و همه چیز تمام از نظر شما و بقیه چی هست؟ باید باهم برید بیرون و ببینید باهمدیگه حرف مش ...

اخااقش ۲۰ هست رفتارش عالیه ی کوچولو هم اخلاقش بچه گانه هست یعنی با اینکه ۱۷ سال تفاوت داریم بازم شیطنت داره مثل خودم

اخااقش ۲۰ هست رفتارش عالیه ی کوچولو هم اخلاقش بچه گانه هست یعنی با اینکه ۱۷ سال تفاوت داریم بازم شیط ...

اگه خودت هم خوشت میاد ازش و اوکی هستی مبارکه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر عمه ی من ۱۸ سال از عمم بزرگتره...

یه سری اختلافات داشتن اما عمم رو خیلی دوست داره.

واین که سه تا دختر داره 

دوتاشون معلم شدن.

منم دوست دارم با پسرعمو مامانم که مجرده ازدواج کنم اما فقط خودمو خدام می‌دونیم اینو...اونم ۱۳ سال از من بزرگترها🥴

اگه خودت هم خوشت میاد ازش و اوکی هستی مبارکه

ببنید مثل فکر اینکه من تازه توی ۴۰ هستم وایشون توی ۵۷ یا من توی ۶۳ هستم ایشون توی۸۰ خیلییییبییی نگرانم می‌کنه 

اخااقش ۲۰ هست رفتارش عالیه ی کوچولو هم اخلاقش بچه گانه هست یعنی با اینکه ۱۷ سال تفاوت داریم بازم شیط ...

تاپیکت ک نوشتی شوهرم...چی میگه؟؟؟؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من خودم ۱۹ سالمه

تاپیکای اولت ۱۶ سالته که

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من خودم ۱۹ سالمه

به مردای نسبتا پخته میشه اعتماد بیشتری کرد چون دیگه غلطاشونو کردن وفقط میخان زندگی کنن 

اما پسرای جوونتر هیچ تضمینی ندارن....خیانت میکنن مثل آب خوردن آخر سرم کاسه کوزه ها رو رو سر آدم میشکونن و خودشونو تبرئه میکنن...

اگر دوسش داری جواب بده بهش این یادت باشه پول  خیلی خیلی خیلی مهمه خداراشکر همه چی کامله

اره میلیاردر هست خیلی پولداره باباش برای اینکه هروقت زن گرفت ی خونه۱۷۰ متری ۳ خوابه براش گذاشته

ببنید مثل فکر اینکه من تازه توی ۴۰ هستم وایشون توی ۵۷ یا من توی ۶۳ هستم ایشون توی۸۰ خیلییییبییی نگرا ...

من با همسرم ۱۳ سال تفاوت سنی دارم اولا اصلا این تفاوت سن تو رفتارامون خودشو نشون نمیده دوما سلیقه ها و خواسته هامون تو زندگی یکی هستش و پایه همدیگه هستیم و اینکه خوش بودن با طرف مقابل و احساس آرامشی که ازش میگیری سن و سال نمیشناسه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم