2821
2789
عنوان

تو نیکی...

100 بازدید | 11 پست

میگم آیا واقعا الان هم اینطوریه که آدم خوبی کنه ولی طرف مقابل اون کار رو نکنه. بعد اون خوبیارو تو زندگیتون دیدید. 

؟ 

من که فقط بدی مردم رو دیدم از مهربونی. 

اونم تازه حدش رو معین کردم برای هر کس  چطور مهربون بود ولیی.. آدم عوض میشه با اخلاقاشون 

چرا هیچکی مثه قبلش نیس؟ چرااا؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضرب المثلای قدیمی خیلیاش برا الان کار نمیکنه.خوبی کن ولی تا حدی که وظیفه نشه احمق حسابت نکنن.تجربه خودم.زیاد خوبی کردم و در دجله انداختم ولی توقع جبران نداشتم اما توقع نداشتم‌طرف بهم بدی کنه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

اگر یكی بهت بگه تو آدم خوبی هستی، شروع میکنی به احساس خوب داشتن. اگر کسی فکر کنه تو آدم بدی هستی، شروع میکنی به احساس بد داشتن. این یعنی روان‌گردانی از طریق دیگران. هویت تو به دیگران بستگی داره. داری روح و روانت رو با نظر دیگران مدیریت میكنی. 

با دیگران زندگی کنیم، اما خودمون رو فرسوده نظراتشون نكنیم. اونچه كه دیگران در مورد ما میگن، بازتابی هست از ذهن و شخصیت خودشون، نه از ما. 

بیا به خودمون نگاه کنیم، نه به بازتاب‌ها...

هرگز منشین متر بزن خوبی خود را 

اندازه ی خوبی به ندانستن آن است ...!

بدون توقع خوب باشید ....

نمیدونم چی بگم ولی خدا این همه نعمت بهمون میده خیلیا ازش تشکر نمیکنن و مثلا نماز نمیخونن.
امام زمان هر روز یاد ما هستند و برامون دعا و استغفار میکنن خیلیا به یادشون نیستن.

سلام. نابینا هستم.

2824
2823
2791
2779
2792