2777
2789
عنوان

جاری پررو🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 118 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من برعکس بقیه میگم هی به همسرتون غر بزنید تا دفعه آخرش باشه 

نه اینکه گفتید برادرشوهرتون چاقه خوب راحتتره رانندگی نکنه ،احتمال داره بازم تکرار کنن

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.

حالا نصف ماشینتون کم شد ازش😂😂😂بابا چقد خسیسید

درزخم زبان، فوق تخصص دارد🎈یک ریز کنایه بر سرت می بارد🎈او جز خود احمقش کسی دیگر را🎈یک آدم ساده هم نمی پندارد🎈انگار که ازدماغ فیل افتاده است🎈یا از شکم‌کروکودیل افتاده است🎈اما ورم قوزک پایش گوید🎈از روی درخت نارگیل افتاده است🐵خانم!!!شما که درس نخواندید...پس کجاااا!!!کییی!!!!دکترای زخم زبان گرفته اید!!!!  

واقعا حق داری چرا سکوت کردید همون موقع که با وسایل راه افتادن دنبالتون باید میگفتی رک چرا نگفتی که آنقدر عذاب نکشی واقعا توسفر همراه بد عذاب اوره

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»

حق داری .

حداقل کالسکه نمی‌آورد وقتی ماشین جا نداره .

مردها جاشون اون جلو راحته .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اونا به ما نیاز نداشتند! ماشینم داشتند حتی دو هفته پیشم اصفهان بودند من ۴ ماه بود نرفته بودم! ادم ب ...

تجربه شد دیگه باهاشون هیچ جا قرار نذار .... تونستی چیزایی که میخواستی رو از اصفهان بیاری ؟ 

شایدم همین جگر سفید بود من دل گفتم .خیلی وقت پیشا خونده بودم یه بارم خوردم .چیزی کنارش نبود ولی خوشم ...

منم یه بار فقط بقیه گرفتن ولی دوست نداشتم... خیلی چرب بود، شاید باید عادت داشت و نوستالژی باشه تا بشه خوردش 😅

هیچوقت هیچوقت حاضر نیستم باکسی برم مسافرت اونم توی یه ماشین مشترک.بلخصوص اگر اون بچه داشته باشه یا من داشته باشم.درهر دوصوزت معذبم.چون بچه فقط برای پدرومادرش عزیزو شیرینه

فدای سرت 

دنیا دوروزه حرص نخور مهم اینه که شوهرت فهمیده برای بعضی چیزا باید تجربه بشه تا فهمیده بشن 

اگه از همون اول میگفتی باهاشون نریم فکر میکرد حسودی ولی حالا خودش فهمیده یه ماشین برای ی این مسافرت اذیت کننده بوده

منم یه بار فقط بقیه گرفتن ولی دوست نداشتم... خیلی چرب بود، شاید باید عادت داشت و نوستالژی باشه تا بش ...

دقیقا .یا باید خیلی گرسنه باشی .یک لقمه اش کافیه در کل .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خیلی وقته که با همسرم هییییچ کدوم از برنامه های زندگیمونو اعم از تصمیمات بزرگ زندگیمون،  خرید ، تفریح مسافرت، پیک نیک یا هررچیز کوچیکی حتی ،به کسی نمیگیم از قبلش 

وقتی میفهمن که انجام شده باشه . مخصوصا مادرش که اصولا دوست داره تو هر چی نظر بده

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!