2777
2789
عنوان

جاری پررو🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 118 پست

وای چه جاری و برادرشوهر بی ملاحظه ای البته منم از ایناش و دارم خیلی ناراحت شدم وقتی گبتی لباس هات و نتونستی بیاری از اونجا واقعا بعضیا به کاری که دارن انجام میدن فکرنمیکنن ...متاسفم براشون ...خودتو ناراحت نکن خواهر انشالله دفعه بعد خودتون میرین کلی بهت خوش میگذره 

دهن شوهر بیچاره رو سرویس کرده  به خودشم زهر کرده  کجا صبوری کرده  صبوری یعنی به خو ...

😂😂😂ببخشید ولی شوهرش باید دهنش سرویس بشه.حداقل یکم‌خالی میشه.میدونی یه زمانی خیلی گذشت میکردم خیلی سکوت میکردم .ولی تمامش شد اسیب جسم و روحم.یه جایی همسرم متوجه شد وقتی ازم میخواد ندید بگیرم به خاطر اون‌گذشت کنم خودش جلوم بی ارزش میشه چرا که اون لحظه که به خاطر اون مجبور بودم کسی که ازارم میده تحمل کنم تا مدتها نگاشم نمیکردم و اینکه به نظرم راه ساده رو انتخاب میکرد مرد از نظر من یعنی کسی که نزاره ارامش زن و زندگیش بهم‌بخوره غیرت یعنی این.و البته خوب خودشم اسیب دید ولی یه روز که متوجه شد کاری که باید اول میکرد انجام داد گفت دیگه ازش نمیخوام به خاطر من گذشت کنه دیگه کسی بی احترامی کنه ناراحتش کنه حق داره که هر جور دوست داره رفتار کنه منم پشتشم.الان هم خیلی اتفاقا مشکل داریم مثل همه ولی مجبور به تحمل نیستم

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو از کجا میدونی دهن شوهرمو سرویس کردم؟ من لباس مهمونی و کتو شلوار شوهرم خونه مامانم اینا جا گذاشته ...

ناراحت نشی اینو میگم اصفهانین دیگه. من اصفهانی نیستم خونواده شوهرم اصفهانین. وقتی ما میریم خونه شون، هیچ کدوم دیگه از ماشینشون استفاده نمیکنن همه جا با ما میان. یکبار رفتیم شهر دیگه فاصله یکساعتی، خونه اقوامشون عید دیدنی. ۸ نفر را با یک ماشین جابه حا کردن از این حجم خساست روانی میشم

وای حق داری کاملا درکت میکنم

یه سری دوست همسرم گفته بود با هم با ماشین شما بریم مسافرت، اونا چهار نفرن ما دو نفرن😐

به همسرم گفتم اگه با ماشین خودشون میان بریم وگرنه من معذبم. 

یعنی دفعه اول نبود که با هم رفتید چون گفتی شش ماه پیشم نتونستید کت و‌شلوارهمسرتونو بیارید.اگر اینجوریه به همسرتون‌بگید جدی وگرنه خودتون بگید

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

ناراحت نشی اینو میگم اصفهانین دیگه. من اصفهانی نیستم خونواده شوهرم اصفهانین. وقتی ما میریم خونه شون، ...

حرفت خیلی زشت بود ..شما اهل کجایی ک آنقدر با شعوری عزیزم ..

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭

عزیزم چی کفتم شما ناراحت شدی؟ قصد توهین نداشتم گفتم که ببخشید. من نگفتم کل اصفهانیا اینطورین فقط گفتم خونواده همسرم اینطورین و اصفهانین. آخه ما که با خواهرم یا داداشم اینا مسافرت میریم با اینکه تعدادمون زیاد نمیشه هر کدوم ماشین برمیداریم که تو راه اذیت نشیم ولی اونا ۸ نفر ادم بزرگ را به زور تو ماشین ما جا دادن. خب شما بگو معنیش چیه!؟ در حالی که دو تا ماشین دیگه هم بود. یا اینکه عید دیدنیهای راه دورشون را نمیرن تا من و شوهرم باشیم و با ماشین ما بیان. کلا میریم خونه شون چند روز میشه ماشینشون را سوار نمیشن چون هر جا میخوایم بریم  با ماشین ما میریم.

البته عزیزم اینا یک هزارم رفتارهای عذاب اورشون هم نیست. چند تا خونواده با هم میرن پیک نیک بعد هر کی جدا غذا میپزه و میخوره خب که چی چرا با هم اومدین! خاله همسرم یکی از  خونه هاش بالای ۲۰ میلیارده چند تا ماشین هم داره. دو سال پیش قبل از  کرونا به دخترم ۱۰ هزار تومن عیدی داد. این از توهینم بدتره.شما بگو معنیش چیه؟ یا اینکه با چند تا خونواده بیرون بودیم بعد گفتن بریم بستنی بخوریم رفتیم در بستنی فروشی. حالا هیچ کس نمیرفت داخل مغازه. شاید باورت نشه کلی وقت در بستنی فروشی در مورد چیزای متفرقه حرف میزدن. نمیدونم شما از چی ناراحت شدی چون خود همسرم هم که اصفهانیه خساست اصفهانیا را قبول داره

البته عزیزم اینا یک هزارم رفتارهای عذاب اورشون هم نیست. چند تا خونواده با هم میرن پیک نیک بعد هر کی ...

حالا درسته ماها بیاین چیزای دیگه در مورد بقیه قوم ها بگیم ک شما الان چندین بار این حرف زدی ...اتفاقا اصفهانیا اصلا خسیس نیستن اگه بودن ک مهمونی های آنچنانی و جهاز و تجملات معروف نبودن ...این حرفاتون با زبون بی زبونی کاملا توهین آمیز بود وفتی داری جمع میبندی و میگی اصفهانیا ..میتونی بگی خانواده شوهرم فقط... با حرفاتون هم حرکت زشتت توجیح نکن ...

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
حالا درسته ماها بیاین چیزای دیگه در مورد بقیه قوم ها بگیم ک شما الان چندین بار این حرف زدی ...اتفاقا ...

دیگه جوابت را نمیدم چون گوشی برای شنیدن نداری. من گفتم خونواده شوهرم که اتفاقا اصفهانی هم هستن دورغ بگم بگم اصفهانی نیستن. فامیل شوهرم خودشون به خودشون میگن خسیس میگن و میخندن حالا شما قبول نداری نداشته باش.

شماهم فکر کنم از همون ادمای پررویید که اویزون بقیه میشند نه اصلا ده تا چمدون بیارند ولی با ماشین خو ...

آدم پررو خودتی ک هیج فکر اینو نمیکنی ک شرایطشون خیلی حاد بوده ک تویکی رو تحمل کردن

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.