2777
2789
عنوان

لطفا کسی در مورد صرافی میدونه؟؟؟؟

176 بازدید | 8 پست

میشه نحوه انتقال پول از طریق صرافی رو بگید به من؟

از ترکیه کسی بخواد به ایران پول بفرسته باید اون طرف مقابل بره صرافی معتبر اونجا پیدا کنه؟لیر بده به صرافی صرافی ریال به حساب من بزنه؟

یا من هم باید اینجا صرافی پیدا کنم؟

ترکیه بانک ایرانی هم داره جانم 

حساب داشته باشه می‌تونه کارت به کارت کنه 

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از طریق صرافی چطوره اگر از کشورهایی باشه که بانک ایرانی ندارن؟

بانک ملی نیویورک یا تورنتو هم داریم 😜 

ولی به هر حال اگه از طریق صرافی اقدام کنن شماره حساب شما رو میدن و براتون واریز میشه فرقی با بانک نداره

یکی اینجا تاپیک میزنه سوال می‌پرسه چند نفر میان میگن نمیدونم! یا چه بدونم . خیلی دوست دارم یک فروند از این عزیزان رو ببینم خب دختر خوب نمیدونی چرا کامنت میذاری 😕 ⛔ بعضیا هم سوال میپرسن وقتی راهنمایی کردیم و جواب دادیم نه تشکری ، نه لایکی ، نه علائم حیاتی انگار وظیمفمون بوده 🤨 حداقل یه فحش بنویس بفهمیم زنده ای