2777
2789
عنوان

روضه مسلم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 43 پست
اره شنیدم میگفتن  شنبه صبح باید باشه ولی من شنبه شب گرفتم مهم اعتقاد و اون اشکی ک میاد هس  ...

ممنون...ببخشید زیاد سوال میکنم 

حتما فقط شنبه ها باشه یک شنبه ها و... نمیشه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اع . خوب ی چیزی الان فک میکنم شنبه ۵ هست  ب ۴ ی کم شک دارم دوتا هفته بخونم میشه ۷ تا  تو ...

هفتا کامل باشه حالا بیشتر بشه اشکال نداره که

فقط کمتر نباشه

نیت کن اگه اضافه از هفتا خوندی باقیش برای خیر و برکت خونت باشه

اره فقط شنبه  .

ممنون

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
ایه ۲۹ مومنونم خوبه واسه هرروزه  قل رب انزلنی ...

آره اینو زیاد میخونم...

نمیدونم برا چیه اصن حاجتم برآورده نمیشه ...چله دعا نذر هر چی بگی کردم ولی نمیشه..خسته شدم..

گرو نگه ندار هفتا  روضه رو برگزار کن اونایی که گرو نگه نمیدارن زودتر به حاجتشون میرسن

تاحالا نمازی چیزی خوندی ک سنگبن باشه زود جواب بده و حاجت روا بشی؟ چی بوده یا ذکری چیزی نذری کلا چی بهت جواب داده

آره اینو زیاد میخونم... نمیدونم برا چیه اصن حاجتم برآورده نمیشه ...چله دعا نذر هر چی بگی کردم ول ...

اع چرا اخه ۰🥴 ببین منم مثل شمام دیر براورده میشه دقیقه نود 

جونم ب لبم میاد