2777
2789
عنوان

روضه مسلم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 43 پست
اع چرا اخه ۰🥴 ببین منم مثل شمام دیر براورده میشه دقیقه نود  جونم ب لبم میاد

وآسه شما دقیق نود میشه...واسه من اصن نمیشه...😃😃😃

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وآسه شما دقیق نود میشه...واسه من اصن نمیشه...😃😃😃

خخخ 

چ میدونم منم سه تاحاجت دارم واسه یکیش حدود ۷ ماه چله گرفتم پشت سرهم تا شد .

واسه اون دوتا یکسال 🤦‍♀️🤕🤕🤕 دیگه  هنوزم اونای ک یکساله دارم چله میگیرم و قران نماز و اینا میخونم هنوز روا نشدن 

هفت تا شنبه، روز شنبه تا شب ،ساعت خاصی نداشت ولی شنبه بود هفت تا شنبه بله شنبه هفتم 

جدی 😳😳😳😳😳🙄🙄 پول داشتین؟ ی کم توضیح میدی منم امیدوار بشم دلم گرم بشه؟ 😁 چقد خوب 

خخخ  چ میدونم منم سه تاحاجت دارم واسه یکیش حدود ۷ ماه چله گرفتم پشت سرهم تا شد . واسه اون دوت ...

انشاءالله به همشون برسی...واسه منم دعا کن🤲😊

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
جدی 😳😳😳😳😳🙄🙄 پول داشتین؟ ی کم توضیح میدی منم امیدوار بشم دلم گرم بشه؟ 😁 چقد خوب 

این روضه یه بنده خدایی خدا خیرش بده به من معرفی کرد

با اینکه پول کمی داشتیم که امکان خونه دار شدن اصلا نبود ولی توکل به خدا شروع کردیم

پولمون کم بود فکرشم نمیکردیم بشه باهاش خونه گرفت

باقیش با قرض و وام خدا درست کرد

یه خونه فسقلی تو شهرستان،ولی از مستاجری بهتره

هفت تا شنبه پشت سر هم،اگه یه شنبه رو یادت بره باید از سر بگیری

این قضیه برای یکی دوسال پیشه،پارسال دوباره برداشتم که خدا جور کنه یکم بزرگترش کنیم اما نشد،یعنی یکی دوتا شنبه روضه گوش میکردیم ولی یک هفته یادم میشد

دوبار گرفتم ولی چون وسطش یادم میشد یک هفته رو،گفتم حتما به صلاح نیست و بیخیالش شدیم فعلا

فدات شم شما زودتر برسی انشالا  والا نمازامم سر وقته انگار خدا لج کرده 😂

منم مث بچه ها قهر کردم نمازمم نمیخونم..

البته یه چی بگم خدا خیلی مراقب پسرمه...یعنی یه جا هایی یه اتفاقاتی واسش افتاده که بعدا فک میکنم میبینم اگه واقعا اتفاق میفتاد دور از جون از دست میرفت پسرم

مث یه نمونش یه شب پسرم رفته بود زیر پاهام خوابیده بود .نصف شب انگار یکی سوزن میزد کف پام تا بیدارشم....

به خاطر این که هوایی پسرمو داره خیلی از خدا تشکر میکنم...

این روضه یه بنده خدایی خدا خیرش بده به من معرفی کرد با اینکه پول کمی داشتیم که امکان خونه دار شد ...

خیلیم خوبه .

چقد خوب  

منم وقتی روضه رو گوش میدم  دلم روشنه زودیم گریم میگیره 

میگم ۷ تارو کامل بخونم مشکل نداره؟ بعدشم ی جعبه شیرینی  بدم  

منم مث بچه ها قهر کردم نمازمم نمیخونم.. البته یه چی بگم خدا خیلی مراقب پسرمه...یعنی یه جا هایی یه ا ...

جای دیگه برات جبران کرده 

راس میگیا الان گفتی فهمیدم خدای هوای من و شوهرمم داره خیلی 👌🤔😁

انشالا پرخیر و برکت باشه تموم زندگیا و زندگی شما و من 

جای دیگه برات جبران کرده  راس میگیا الان گفتی فهمیدم خدای هوای من و شوهرمم داره خیلی 👌🤔😁 ا ...

انشاءالله

انشالله حاجت روا بشی،عزیزم درصورت خرید خونه،لطفا به من اطلاع بدین تا منم بخونم، مستاجرم

فدات .

والا ی زمین داشتیم بلاتکلیف بود من این روضه رو ک دارم میخونم امروز ک شنبه بود امروز اومدن صحبت کردن ی تکلیفی مشخص شده ب امید خدا  کم کم انگار داره حل میشه  الان شنبه هس برو نیت کن گوش کن روضه رو تا ۷ شنبه