2777
2789
عنوان

روضه مسلم

423 بازدید | 43 پست

واسه خونه دار شدن  میگن ۶ شنبه روضه بگیری شنبه هفتم‌رو نگه داری صاحبخونه شدی بگیری

دوستان من خودم با حساب خودم  الان امروز پنجمی بود یعنی شنبه بعدی ۶ تام تموم میشه 

الان ی کوچولو شک دارم طوری نی؟ اخه جایی ننوشتم 🤦‍♀️🤣

ولی ب گمان زیاد پنجمیه چیکارکنم؟

چه جوری خوندی

ببخشید کسی رو دعوت کردی خونح روضه خوند

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خودم چادرسرم کردم گوش دادم گریه کردم 

بعد ببخشید حتما باید شنبه باشه

من سخت گریه ام میاد😔😔😔

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
تروقرآن برای منم دعا کن خونمون سریع فروخته شه خونه بخریم عزیزم از فکر خیال خواب خوراک ندارم دورت بگر ...

فدات شم ی ایه هس ک بنویسی ت خونت ب فروش میره یادم نی 🤔🤔🤔🤔🤔🥴 چی بود خدایا 

من توتاپیکا دیدم نوشته بود ۷ شنبه 🤦‍♀️ چیکارکنم 🤕🤔😆

نه عزیزدلم من۹شنبه شنیدم روضه حضرت مسلم گوش میدن برای خانه دار شدن چون حضرت مسلم آواره بودن و خانه نداشتن برا همین مرسومه این روش

و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)
تروقرآن برای منم دعا کن خونمون سریع فروخته شه خونه بخریم عزیزم از فکر خیال خواب خوراک ندارم دورت بگر ...

انشاءالله

بعد ببخشید حتما باید شنبه باشه من سخت گریه ام میاد😔😔😔

اره شنیدم میگفتن  شنبه صبح باید باشه ولی من شنبه شب گرفتم مهم اعتقاد و اون اشکی ک میاد هس 

میگن باید کلا هرروضه یا ذکری یا نمازی میخونی واسه حاجت اندازه بال مگس چشما تر بشه ک این یعنی حاجتت رواست

التماس دعا دارم 

اره حتما شنبه باشه عب نداره حالت گریه بگیر ،اندازه پر مگسم گریه کنی قبوله

ممنون

گرو نگه ندار هفتا  روضه رو برگزار کن اونایی که گرو نگه نمیدارن زودتر به حاجتشون میرسن

اع .

خوب ی چیزی الان فک میکنم شنبه ۵ هست  ب ۴ ی کم شک دارم دوتا هفته بخونم میشه ۷ تا 

تو میگی یعنی  ۳ هفته بخونم؟ یا ۲ هعته؟ 

اگه قاطی بشه بشه ۸ تا چی 🤦‍♀️🤕🤕🐹