خانوما ما تازه واسه کار همسرم اومدیم تهران.جایی رو نمیشناسم زیاد.خونمون حودادی ولی عصر.بگید واسه خرید مانتو و لباس بچه کجا برم ک قیمتا خوب و قشنگ باشه؟؟
من ميرم يه مامتوفروشي توي جردن اسمشم مانتوجردن هست
ولي جديدا نرفتم ، اخرين بار چيزي ب سليقم نخورد...🤦🏻♀️
ولي ي سر بزنيد تو همون محدوده ام باز بوتيك داره جلوتر
يه سرچ بزني ادرسش مياد
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولیعصر خودش مرکز خریده البته بازار هم هست کوچه برلن و اطرافش جمهوری چهاراه امیراکرم&nb ...
اخه اقام وقت نداره همش بیاد باهام یکی دوروز فقط وقت دارم میخوام برم واسه خودم و کوچولوم خرید کنم.گفتم جاهای الکی نرم.همون ولی عصر برم مانتو خوب گیرم میاد؟؟
فک کنم قیمتاش باید خیلی بالا باشه؟؟من قیمت مناسب میخوام
نه انچنان...همون از ٧٠٠..٦٠٠ شروع ميشه قيمتا ديه
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….