2777
2789
عنوان

وکس صورت تو خونه انجام دادین؟؟؟

2007 بازدید | 18 پست

سلام 

میخواستم اگه کسی تجربه ای داره بگه 

این که چه مارکی استفاده کردین خوب بوده؟

دستگاهشو ندارم تو همین سایت خوندم بدون دستکاهم میشه درسته؟

و برای اینکه بعدش جوش نزنیم چه کاری پیشنهاد میدین 

دیدم چند نفر گفته بودن افتر شیو 

استفاده کردین؟خوب بوده؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من ۳ساله خودم انجاممیدم

چه خوب .از چه مارکی استفاده می کنین؟دستگاهشو دارین؟

بعدش جوش نمیزنی؟چقد سوال پرسیدم😑😂

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
نمیدونم مارکش چیه از این سکه ای های مشکی رنگه من بعدش هیچی استفاده نمیکنم چون اصلا جوش نمیزنم۰دستگاه ...

قبلش به همین روش بنماری که میگن استفاده می کردین؟

مرسی عزیزم

دونه ای میگیرین یا بسته ای چطوریه

آره قبلا که دستگاه نداشتم رو بخاری یا روی سماور آبش میکرد اما دستگاه خیلی راحت تره من دو سال پیش خری ...

اگه روش انجامشم بگی خیلی ممنون میشم ازت❤️

اگه روش انجامشم بگی خیلی ممنون میشم ازت❤️

دوتا شمع سکه ای رو اگه رو بخاری باشه که باید اینه پیشت باشه وطرف وکس رو بخاری بمونه چون اگه بردارید سرد میشه نمیشه باهاش کار کرد۰میزاری شمع که آب شد به وسیله چوب بستنی یه مقدار از مواد رو برمیداری مخالف جهت رویش مو میزاری رو صورتت بعد که یکم خشک شد یه دفعه میکشیش

دوتا شمع سکه ای رو اگه رو بخاری باشه که باید اینه پیشت باشه وطرف وکس رو بخاری بمونه چون اگه بردارید ...

یه دنیا ممنون

فقط اینکه وقتی خشک شد موقع برداشتن فرق نمی کنه از کدوم جهت بکنیم؟

ظرفی که استفاده کنی برای گرم کردنش به خون جگر تمیز میشه شایدم دیگه تمیز نشه پس ظرفی استفاده ...

مرررسی🤍