2777
2789
عنوان

وکس صورت تو خونه انجام دادین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 18 پست
اینم برخلاف بکش دیگه کاملا نزار خشک خشک بسه یکم انعطاف داشته باشه بهتره

خیلی لطف کردی مهربون🤍

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
اینم برخلاف بکش دیگه کاملا نزار خشک خشک بسه یکم انعطاف داشته باشه بهتره

عزیزم انجام دادم عالی شد مرسی ازراهنماییات

فقط من از اون مرواریدی ها خریدم چون گفتن اون امکان جوش کمتر داره منم احتیاط کردم چون پوستم حساسه یکم🤍

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انجام دادم عالی شد مرسی ازراهنماییات فقط من از اون مرواریدی ها خریدم چون گفتن اون امکان جوش ک ...

من از اونا استفاده نکردم پوستم حساس نیست جوش نمیزنم راحت شدی بعد از این تو خونه بنداز سعی کن دیتگاهشم بخری خیلی راحت تره

من از اونا استفاده نکردم پوستم حساس نیست جوش نمیزنم راحت شدی بعد از این تو خونه بنداز سعی کن دیتگاهش ...

اره حتما گفتم که ببینم می تونم یا نه حالا که می تونم حتما میگیرم