2777
2789
مرسی گلم .دکتر طب سنتی برام نوشته و کاملا گیاهی .اگر بشناسی دکتر زرنگار که خیلی کارش درسته وگرنه تا ...

نه نشنیدم اسمشونو

ببین ولی معمولا خوراکی ها متابولیسم بدنو بالا میبرن 

ولی در کنارش رعایت هم بکن حتما

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@الیhassan     @بادکنکناز     سلام شبتون بخیر من تو د ...

سبک انجام بده،مثلن ورزش دست،کششی سبک یا فقط پیاده روی...ببین حالت چ جوریاس با چی میتونی کاری کنی....ی سریا با پریودی پیلاتس و تی آر ایکس هم میرن،بستگی به خودت داره.

خرما هم بخور 

عزیزدلم آزیتامنظورش فست بوده بیشترفست ۲به۵هنوزم همون۵۰۰هستش که شک بده به بدن تا۷۰۰الهه گفت ایرادندار ...

نه عزیزم فراموش کردیم

باید زودتر بفکر تاپیک جدا میفتادیم

که این اتفاق نیفته

البته زودتر فکر کرده بودیم ولی عملی نشد

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
@گل_ایل     سلام گلم خوبی میگم خواهری کمکم کن من فردا وزن کشی میکنم ببینم چ کردم  ...

اخی چ سخت،اون شبم باهم حرف میردیم گفتم،عزیزم تا عید با فرمول خودت پیش برو چون خیلی زمان برد تا اوکی بشی.ایام عید که چن روز آزاد بخوری یا بری تثبیت،بعدش با فرمول جدید برو که برای ادامه استپم نکنی.این یک.

دوم اینکه جای کلسیم شیر و لبنیات بادام درختی و سنجد بخور.

سوم اینکه بچه شیر میدی فست نگیر عزیزم.نهایت برای وزن کشی شنبه ها رو رعایت کن،از مجازت کمتر بخور و اخرین وعده ات ۸ شب باشه.

چهارم، پروتئین مصرفی و ورزش قدرتی رو بیشتر کن.

پنجم، زیره سیاه و حتمن عرقشو یا خودشو توی خصوصا پلوت استفاده کن هم رطوبت معدتو کم میکنه هم شیرتو نمیزاره کم بشه.💝🍓

سلام منم ممیخوام اینجا وزن کم کنم....لطفا اگه کسی حرکت ورزشی که کمک به عضله سازی بلده به منم یاد بده

سلام فعلن تازه اومدیم اینجا،بچه های قدیمی هستن ،تاپیک بامداد خمار قوانین کلی رژیم رو داره،

و ورزش هم @بادام_زمینی  سارای عزیز،توی امضاش لینک ورزش هارو دارن. کمک کننده هس بهتون.

این اپ ورزشی هم ورزشای قدرتی زیادی داره،بسته به سطحتون ازش استفاده کنید.💝

سلام الناز جان... من تو تایپیک قبلی دنبالتون میکردم و رژیم گرفتم ولی گزارش نمیدادم... از دی ماه سال ...

سلام ماشالله به شما و اراده تون.

اول اینکه چند کالری مصرف میکنی الان؟همیم هفته گذسته منظورمه.

دوم اینکه توی وزن شما بهترین چیز ورزش قدرتیه ک انجامش میدین که سایز کم بشه و خوش فرم تر باشین.

سوم اینکه ه کالریتون کالری رژیمی باشه و وزنتون تغییر نمیکنه، رژیم شوک بگیرین ،بعدش کالری جدید رو میگم تا از استپ خارج بشید.

توی این وزنای اخر مصرف فیبر و پروتئین رو بالا ببر ،تا خوش تراش تر بشه عضلاتت.

وزن کردنتونم ،روز قبلش ورزش قدرتی توجه کن که نرفته باشی، عصلات اصطلاحا دم میکنن و وزن کاذب میشه.

پس الان کالری هفته پیشتو بگو،من رژیم شوک و کالری جدیدتو بگم بهت.

سلام من  یک مدت نبودم ....الان دیگه گروه الهه کلا سرگروه نداره؟  سرگروه داریم اینجا .الناز ...

سلام عزیزم.

اونجا دیه بچه های فعال اومدن ابنجا دیگه.

خب  قرصتو نمیشناسم.اما اگه گیاهی ام هس بازم احتیاط گن،اب زیادی مصرف کن تا سموم از بدنت خارج بشن.و مواد غذایی ناسالم نخور و همت کن تا عید به ایده آلت برسی.

همراه باش و گزارس بده دوس داشتی.

اخی چ سخت،اون شبم باهم حرف میردیم گفتم،عزیزم تا عید با فرمول خودت پیش برو چون خیلی زمان برد تا اوکی ...

مرسی گلم 

خوش خبرم وزن دوهفته قبل و هفته قبل ۸۹.۳۰۰

وزن امروز ۸۸.۱۰۰من چقدرررر خوشحالمممم این هفته ۴روز ورزش داشتم💃💃💃💃

@خانم_معلم_جوان  

@mehromah35  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم