2777
2789
سلام عزیزم اشکال نداره فردا جبران کن  بازم آفرین بهت که با وجود رفتن به مهمونی کالریت بیشتر از ...

سلام ماشالله مامان شاه پسرا 😎🤸‍♀️🤾‍♀️🤸‍♀️🤾‍♀️ایشالله کاهش خوبی داسته باشی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نشنیدم اسمشونو ببین ولی معمولا خوراکی ها متابولیسم بدنو بالا میبرن  ولی در کنارش رعایت هم ...

مرسی عزیزم متاسفانه من عصبی میشم خیلی میخورم کنترل اشتها اصلا ندارم😥

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
@گل_ایل     سلام گل گلی ها سلام النازجونم  وزن هدف=۵۵ وزن دوهفته پیش=۶۲/۲۰۰ وزن ...

سلام عزیزم.

خیلی ام عالی.

🎊🎉💥💫🥳💝مبارکه،کاهشت پایدار عزیزم.💝🥳💫💥🎉🎊😎

سلام خانوم گل برای سلامتی خودت و نی نی ها آیت الکرسی خوندم امیدت به خدا باشه خدا خودش حواسش بهت هست ...

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم ازت🙏🏻❤ توکل بر خدا،  بی خواست خدا برگی از درخت نمیفته،  همونطور که در کمال ناباوری باردار شدم بدون شک بهترین حافظ برلی بچه هامه🤲🏻☘️☘️

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزم. اونجا دیه بچه های فعال اومدن ابنجا دیگه. خب  قرصتو نمیشناسم.اما اگه گیاهی ام هس ب ...

من ۲ سال تو گروه بودم بعد فوت شوهر سمیه همچی بهم ریخت.آره انشالله اواین بار قرص و دمنوش گرفتم اونم چون دکتر داد میخورمحتما باهم میریم تا مانکنی😍

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
مرسی عزیزم متاسفانه من عصبی میشم خیلی میخورم کنترل اشتها اصلا ندارم😥

منم چون فراری ام از استرس،با ریزه خواری ارامش عصبی میگرفتم.

تو اول استارت بزن. روزی سه بار انتحاری عصبی با خوردنتو کن دوتا بعد یکی کم کم رفع میشه.نهایت ذهنتو گول میزنی، با کاهو اروم میشی.بدنتم با دمنوش ها گرم کن.

اعصابتو قوی کن.

تمرین ذهنی کن.

دم نوش تقویت اعصاب بخور،اسطخودوس کمک کننده هس.

همه به مرور کمک میکنه آرامش بیشتری داشته باشی و توی کالری رژیم موفق بشی.

سلام عزیزم.نگفتم بهت که نیای الکی فکرت مشغول بشه، استراحت کن و اینجا هم بیا از ویارای دلنشینت بگو😁& ...

سلام خوبی،،  از حرفای هم دلگیر نشید لطفا، هر دو طرف منظور نداشتید فقط سوتفاهم شده 

من همش ذهنم درگیر نی نیاست🥺🐥🐥🐥🐥 اکثر وقتا زیر پتو خابم 🥱🥱 حالم از بو غذا بهم میخوره 

الهی بچه الهه عزیزم😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿
قربونت برم فاطمه تقصیر هیچکس نبود شاید من نباید علنی میومدم میگفتم از خودت بگو توروخدا همش بف ...

عزیزدلی🥰🐥🐥

خوبم الهه الحمدلله 🤲🏻 

تو خوبی گل پسرت خوبه؟ 😘 هنوز کوچولو موچولوعه؟ 😍

عزیزکم از طرف من ببوسش

به حکمتش دل بسپار 🌿
ای جان دلم فاطمه قربون خدا برم نداد یهو چهارتا امیدت بخدا ماشالله تو قوی هستی بسپر بخدا هر چی خودش ...

آره نداد یهو داد یه دسته گل داد😂😍

شکر الحمدلله🤲🏻🤲🏻

توکل بر خدا،  راضی هستم ب رضایش

حتما همینطوره دلم ب خودش قرصه☘️☘️☘️☘️☘️

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام خوبی،،  از حرفای هم دلگیر نشید لطفا، هر دو طرف منظور نداشتید فقط سوتفاهم شده  من همش ...

اوخی.

بابا تعدادتون زیاده،🤓 اندازه پنج تا باید بخوری😈👻 فاطمه دیه لاعر نیس😁😆😁  اونروز اتفاقی تاپیک برام باز شد،زمان بارداری کاربر مامان علی بود ک باردار شده بود،میگف الهی که همتون هیکلتون بهم بخوره،الی سرگروه سبزم بود🤣 اینقد گیرا بود  دعاش،اونم باردار شده بود بعدش.

دیگه ببینم چ میکنی میری میای عکس بگیر از ماه ب ماه جوجوها 😆ک استایل باربی مونو ،تپل کردن.

اسفند ماهم به خیر میگذره،هر وخ رسید فکرشو بکن،الان خوش باش.یعنی جنسیت بچه هات چی میتونه باشه🤔😘 الان بعد ی سال حامله بشی باز چی،😆بدن عادت کرده چند قلو بشه،همه رو نگه داره.بعدیت ۵ قلو بشه😇😁🤩🤪