2777
2789
فاطمه جونم خیلی خوشحال شدم پست تو دیدم  واقعا نگرانت بودم 💓 نگران نباش عزیزم هرچی خدا بخواد ه ...

سلام قشنگم خوبی؟ 😍

فدای تو،،  ببخش این مدت همش در رفت آمد دکتر بودم،  دکترمم یه شهر دیگست،  حالمم زیاد خوب نبود،،  تازه کرونا هم گرفته بودم از مطب دکتر 😩😩

توکل بر خدا،  تمام امیدم بخودشه،  میدونم اینم یه امتحانه،  ان شاءالله رو سفید در بیام،  و ان شاءالله دستم پر بمونه 🤲🏻🙏🏻

برام دعا کنین 

ب روی چشم❤

میام پیشتون عزیزم💕

به حکمتش دل بسپار 🌿
مرسی گلم  خوش خبرم وزن دوهفته قبل و هفته قبل ۸۹.۳۰۰ وزن امروز ۸۸.۱۰۰من چقدرررر خوشحالمممم این ...

🥳🎊🎉💥💫🤸‍♀️🍇 مبارکه کاهشت💥🎉🎊🥳💫💥🤸‍♀️🍇

تو میتونی تا عید بترکون🤸‍♀️🤾‍♀️💝👻🎉🎊🥳💫💥🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@الیhassan  

@بادکنکناز  

گل_ایل#  

سلام بچه ها من تازه فهمیدم تاپیک جدید زدین. ولی به نظرم مثل همون تاپیک قبلی سرگروه ها و اعضا پروف مشخصی داشته باشن

کلن نظم تو اراده خیلی تاثیر داره

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
اوخی. بابا تعدادتون زیاده،🤓 اندازه پنج تا باید بخوری😈👻 فاطمه دیه لاعر نیس😁😆😁  اونروز اتف ...

اوخی عزیزکم 😍🐥🐥🐥🐥

نمیتونم بخورم بعضی وقتا خیلی گرسنم میشه😵‍💫😵‍💫

معمولا نصف شبا خیلی گرسنمه😯😯

من ک اینقدر خرما میخوردم الان از شیرینی بدم میاد دلم فقط ترشی میخواد،،  شوهرمم میگه برات خوب نیست🤤😕

خدا برام حفظشون کنه،،  دیروز بهشون میگفتم برم براتون خرید عید کنم 😁

دقیقا دعای زهرا گیراست @mamanali95  گفت خدا هیکلاتون بهم بریزه بعدش بیاین رژیم😂😂 من شدم چهارتاییها😂😂😂

ان شاءالله اتفاقای خوب خوب بیفته ☘️🤲🏻🤲🏻

یا خداااااااا😯😯😯😯😯🤣🤣🤣🤣🤣

چجوری اونوقت از پسشون بر بیام🤕🤕

ان شاءالله تا عید باردار بشی تو رو هم توپولو کنیم😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عزیزدلم خیلی ممنونم ازت🙏🏻❤ توکل بر خدا،  بی خواست خدا برگی از درخت نمیفته،  همونطور ...

سلام‌عسقم‌خوبی 

اول از همه تبریک میگم بهت عزیزم واسه بارداریت😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم برات جیگررررررر

انسالله سالم و تندرست ب دنیا بیاد فندقمون😘😘😘😘

چشم عزیزم. یهویی اومدیم اینور.هنوز ۲۴ ساعت نگذشته

آخه یهویی پروف و امضاهاتون تغییر دادین آدم احساس غریبی میکنه بی زحمت امروز درستش کنین شماها انگیزه من لودین😓

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
سلام‌عسقم‌خوبی  اول از همه تبریک میگم بهت عزیزم واسه بارداریت😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم برات جیگر ...

وااااااای عزیزمممممم تو کجاااااایی😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺

سلام ب روی ماهت قندعسل،  خوبی؟  دخملت خوبه؟  زیتون خوبه؟ 

ممنونم ازت گلم💕💕💕💕

فدایتو،  فندق نه فندقها😁😁😁

بابا کجا رفتی تو دیگه نیومدی آخه

به حکمتش دل بسپار 🌿
مگه چند قلو فاطمه😬😬😬😬

4 قلو 😅😅😅😅

دکتر گفته بارداری اولته نمیتونی نگهداری ممکنه همشون بیفتن 

باید ریداکت جنین کنی تا بقیش آسیب نبینه 

حالا قراره دوتا رو ریداکت کنن🥺🥺🥺🥺

به حکمتش دل بسپار 🌿
وااااااای عزیزمممممم تو کجاااااایی😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺 سلام ب روی ماهت قندعسل،  خوبی؟  دخملت ...

سلام عسقممممممم همین دو رو ورام عزیزم 

فندق هااااااا من ملدممممممممم براشون

الهه ام خوبه فدات خوسگلم😍😍😍

طبیعی باردار شدی یا اسمشو نمیدونم چیه ار اف😅😅

چشم عزیزم. یهویی اومدیم اینور.هنوز ۲۴ ساعت نگذشته

سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه سوال داشتم من سری اول که با این تاپیک مهر سال گذشته شروع کردم با فرمول صفحه ی اول کالری مجازم ۱۷۶۰ بود چون نمیتونم ورزش کنم فقط پیاده روی تند ۱ ساعته داشتم کمتر از ۵ماه از ۹۳ به ۸۶ رسیدم بعد رژیم رو ول کردم وزنم ثابت بود چون همچنان رعایت میکردم ولی کالری شماری و ورزش نداشتم ، چند ماه بعد که دوباره شروع کردم با اینکه فست هم‌میگیرفتم و از کالری مجازم بیشتر نمیخوردم ولی برعکس چاق شدم به حدی که به همون وزن اولیه ۹۳ رسیدم علتش چی میتونه باشه مشکل تیروئید و... ندارم 

ممنون میشم راهنماییم کنید

ببخشید فرمول جدید چی هست خیلی تفاوت با فرمول قبل داره ؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
4 قلو 😅😅😅😅 دکتر گفته بارداری اولته نمیتونی نگهداری ممکنه همشون بیفتن  باید ریداکت جنین کن ...

۴ قلوووووو‌یا امام رضاااا😁😁😁😜

اشکال نداره ۲ تا بهتره ۴ تا جررررررر میخوری بزرگ کنی😩😩😩😩