2777
2789

خلاصه بخوام بگم من تو عروسیم به پسر عمم گفتم که دوست دخترتم بیار برای بعد شام که باهم برقصین و داداش پسر عمم قبلا خواستگارم بود و اینو همسرم فهمیده بود و کلا باهاشون لج بود و میگف خوشم. نمیاد بیان عروسی منم گفتم یزار بگم دوست دخترشم بیارع که شوهرم حساس نشه بگه مثلا این برای خودش یار داره

پسر عمه منم به حای دوست دخترش برداشته بود دوست پسر شو آورده بود که اونم ظاهر خوبی نداشت و کل بدنش خالکوبی اینا بود و شوهرم تا اونو دید عصبانی شد گف این ذیگه کیه بهشون بگو برن از عروسی خلاصه بیچاره ها پا شدن رفتن

بماند که عروسی زهرمارم شد

فردای عروسی پسر عمه من میره مشروب میخوره مست میکنه و زنگ میزنه شوهرمو خانواده شوهرمو تهدید میکنه که تو. کی باشی منو بیرون کنی از عروسی و بیا میخوام بکشمت قمه بیارم فلان بیسار دوباره یه دعوای بزرگ راه افتاد

بگو هزیزم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تویی که میدونی شوهرت رو اون حساس بوده چرا این پیشنهاد رو دادی بعدشم مشکل تو اینجا شروع شده که به همسرت گفتی که کی تورو میخواسته قبلا حالا هم به طرف شوهرت دربیا

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

از اینور برادر شوهر من پلیسه اونم این قضیه رو میفهمهدبه شوهرم میکه حسابشو میرسم

چندین ماه بعد بیرون پسر عمم که با دوستش میگشته برادر شوهرم میبینه و ماشینشو نگه میداره به زور ازشون تست اینا میکیره میبینه بله یه در صد کمی نشون میده مشروب خورده و میگیره میبره تو ماشین بیجاره پسر عمم به برادر شوهرم میکه که من فامیل زن داداشتم خواهر زاده پدر زن داداشت فلان ولم کن برم یرادر شوهرمم برگشته کفته من اصلا آدم حساب نمیکنم که بخاطر اونا ولت کنم بری اونا برای من عددی نیستن یعنی هم به من گفته هم به بابام

الان من دارم داغون میشم به خودم میگف زیاد ناراحت نمیشدم اما الان که به پدرم بی احترامی کردع دارم داغون میشم نمیدونم چیکارکنم قطع رابطه کنم یا چیکار کنم راهنماییم کنین عوضشو. در بیام دلم آروم بشع

پسرعمت جزئی ازمهمونای توبوده تواون مجلس شوهرت ازاول حق نداشته بگه بیادیانیاد اولابعدشم پسرعمت اشتباه کرده اون دوستش روبا اون وضع اورده ولی درکل شوهرت خیلی عقده ایه که طرف رو ازتومجلسش بیرون کرده انگارتو وطایفتو هیچی حساب نمیکنه

از اینور برادر شوهر من پلیسه اونم این قضیه رو میفهمهدبه شوهرم میکه حسابشو میرسم چندین ماه بعد بیرون ...

حالا از کجا مطمینی برادرشوهرت همچین حرفی زده

شاید پسر عمه ،الکی گفته ،میونه شما خراب بشه

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

اگه شوهرت حساسه سعی کن با پسر عمه ات اصلا حرف نزنی

چکار داری برداری به اون بگی با کی بیاد با کی نیاد . نه زنگ بهش بزن نه پیام اصلا هم طرف پسر عمه ات را نگیر

تو خلوت خودتون به شوهرت بگو پسر عمه من بیخود کرده تهدید کرده حسابی طرف شوهرت را بگیر

از اینور برادر شوهر من پلیسه اونم این قضیه رو میفهمهدبه شوهرم میکه حسابشو میرسم چندین ماه بعد بیرون ...

گوه خورده به شما توهین کرده باهاشون تماس بگیر وبگو جریان رو ولی نه چون حس میکنم پسرعمه شده آتش زیر خاکستر ومیخواد بریزدتون به هم اگه برادرشوهرت برات تعریف کرده قضیه فرق میکنه تا باز پسرعمه اینو بهت بگه ها

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

کارت اشتباه بود اولا ک گفتی طرف بادوس دختر بیاد و بعد کار پسرعمتم اشتباه بودو اینکه برادرسوهرت گفته بزار ب عنوان سمت شغلیش

چرا رابطت قطع کنی اشتباه از سمت پسرعمت بود بعد با فامیل شوهر قطع رابطه کنی

من بودم اون پسرعمم رو نگاه نمیکردم یعنی چی ک زنگ بزنه تهدید کنه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷