2777
2789
سلام من  یک مدت نبودم ....الان دیگه گروه الهه کلا سرگروه نداره؟  سرگروه داریم اینجا .الناز ...

از من بتو نصیحت هیچکدوم نخور 

آسیب میزنه به کبدت

اینو بدون هیچ ماده ای نداریم که بخوری و لاغر بشی

مهم کمتر از کالری تثبیت که کالری نقصان میگن هست که باعث لاغر شدن میشه

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من بتو نصیحت هیچکدوم نخور  آسیب میزنه به کبدت اینو بدون هیچ ماده ای نداریم که بخوری و لاغر ...

مرسی گلم .دکتر طب سنتی برام نوشته و کاملا گیاهی .اگر بشناسی دکتر زرنگار که خیلی کارش درسته وگرنه تا بحال یک قرص لاغری ام نخوردم .ولی چون بهش اعتماد کامل دارم گرفتم.

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
وای من نبودم چه خبرا شده 😐😩 حالا فدا سرتون  بیاید گزارشم  امروز فست بودم و تا این که ...

سلام عزیزم اشکال نداره فردا جبران کن 

بازم آفرین بهت که با وجود رفتن به مهمونی کالریت بیشتر از ۱۱۰۰ تا نشده 

منم امروز فست بودم خدا رو شکر کالری مصرفیم شد ۵۵۴ تا

ورزشم نداشتم 

ان شاءالله فردا کاهش خوبی داشته باشیم 

@الیhassan  @النازییئییییی  

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

حقیقتش من 4 قلو باردارم.....  اولش شوکه شدم اما بعدش شکر کردیم و خوشحال شدیم  اما بعد از ...

عزیزم ماشاءالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

ان شاءالله خدا براتون حفظشون کنه و بارداری راحتی داشته باشی و‌به سلامتی و تندرستی هر ۴ تاشو بغل بگیری 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

@گل_ایل     @الیhassan     @بادکنکناز   &nbs ...

فاطمه جونم خیلی خوشحال شدم پست تو دیدم  واقعا نگرانت بودم 💓

نگران نباش عزیزم هرچی خدا بخواد همون میشه اصلا استرس نده به خودت بسپار به خودش که صلاحمون و خودش بهتر میدونه 😊

وقتی از پدر ومادر مهربون تره پس نگران نباش خواهر گلم⚘ 

ولی ترخدا گاهی بیا یه خبر از خودت بده نگرانت میشیم💓

حتما سر نمازم دعات میکنم اگه قابل باشم 😙😙😙😙

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
سلام عزیزم اشکال نداره فردا جبران کن  بازم آفرین بهت که با وجود رفتن به مهمونی کالریت بیشتر از ...

ممنونم عزیزم من الان بلند شدم و یه چیزای خوردم (سحری)که فردا ضعف نکنم 

و تا ساعت ۴ بعد از ظهر وزن نمی کنم 

ولی شما حتما وقتی وزن کردی تگم کن💓

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
ممنونم عزیزم من الان بلند شدم و یه چیزای خوردم (سحری)که فردا ضعف نکنم  و تا ساعت ۴ بعد از ظهر ...

خیلیم عالی 

التماس دعا 

باشه چشم حتما

قربونت برم اونور کالریتو گفتم بهت دیگه با همون برو هیچی خاله جون حس عروسک😂 قشنگ متوجه میشه که م ...

عزیزم ببوسشون جفت عروسکارو😘😘😘

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
بخدا اینجور پیاماتونو میبینم چشمام 🤩😍اینجوری میشه همینکه عصبی نمیشی سر بچه 🥰

هه البتع این واسه اون موقعس ک رژیم خیلی سخت بود

الان دیگه خیلی وقته نه خودمو اذیت میکنم نه بقیه رو 

آهسته و پیوسته میرم واس خودم😉

سالخوری تا همیشه  شروع دوباره  ۱۸ بهمن
بخدا اینجور پیاماتونو میبینم چشمام 🤩😍اینجوری میشه همینکه عصبی نمیشی سر بچه 🥰

هه البتع این واسه اون موقعس ک رژیم خیلی سخت بود

الان دیگه خیلی وقته نه خودمو اذیت میکنم نه بقیه رو 

آهسته و پیوسته میرم واس خودم😉 

سالخوری تا همیشه  شروع دوباره  ۱۸ بهمن

@بادکنکناز  

سلام عزیزم. وقت بخیر

وزن این هفته: ۶۹.۶      بااینکه ورزش داشتم و رعایت کردم اصلا کاهش نداشتم. بااجازه امروز رو کالری شماری نمی کنم چون هم راستش یکم خسته ام از رژیم هم اینکه هروقت اینجوری کاهش ندارم یکی دوروز ول می کنم بعد رژیم می گیرم بهتر کم می کنم.اگر بشه هر ده روز یه روز آزاد بزارم فکر کنم بهتر باشه نظرت چیه؟

ان شاءالله از فردا پرقدرت ادامه می دم

تغذیه سالم + ورزش+ استمرار = رسیدن به تناسب اندام و سلامتی ( من میتونم یعنی باید بتونم)     تاریخ شروع رژیم : ۲۶ دی ۱۴۰۰    وزن اولیه: ۷۱   وزن هدف: ۵۷                          وزن در۱۷ بهمن: ۶۹.۶  

@گل_ایل  سلام الناز جون وزن کشی امروز ۷۶.۴

این هفته با تغییر ی که توی ورزشم دادم امیدوارم هفته دیگه تغییر بهتری توی وزنم ببینم .🌺🌺🌺

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒
مرسی زهرا جون راستش من از خیلی وقت پیش میخواستم بگم از واکنش ها میترسیدم  دیدم شما یبار گفتید ...

عزیزدلم آزیتامنظورش فست بوده بیشترفست ۲به۵هنوزم همون۵۰۰هستش که شک بده به بدن تا۷۰۰الهه گفت ایرادنداره لخاطرکروناآزیتادخترآرومی هست خبرنداشته من وفاطمه وسپیده درجریانیم حتی عذرخواهی هم کردبعدانموقه که الهه تاپیک زداگریادت باشه میگفتن زیر۱۰۰۰نباشیدبعده تحقیقات گفتن زیر۱۲۰۰بدن میره توفازقحطی شایدالهه هم بودبرای وزنای پایین همینومیگفت خودتت روناراحت نکن آزیتارمزکاربریش رویادش رفته بود(گوشیش روعوض کرده بود)واینکه بعدرفتن الهه وسمیه هممون کم وبیش دل ودماغ آمدن داشتیم لطفاً ازهم به دل نگیریم خوشگلم 🙏

@گل_ایل  

سلام گل گلی ها

سلام النازجونم 

وزن هدف=۵۵

وزن دوهفته پیش=۶۲/۲۰۰

وزن امروز=۶۰/۷۰۰

البته چون هفته قبل هم پریود شدم هم اینکه علائم اومیکرون و داشتم نتونستم چن روز ورزش کنم هم اینکه کالری مو زیاده روی نکردم ولی فست و خگخ هم نداشتم 

ان شالله هفته اینده برم دهه ۵۰ 

مرسی از مهربونی ها و راهنمایی هاتون