2777
2789
حالا بچها اینجا هم هستیم و بحث رژیم هم هست ولی کاش گروه بندی ها هم باشه خیلی حال میداد تلاش کنی گروه ...

منم عاشق همون حس و حال بودم

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارید،ی هماهنگ کنین،بعد بزارید.تاپیک خودته الی جان. فقط هدف فصلی بزارن نه خیلی بلند و سنگین که سه ...

اره خوبه

خودت برنامه بریز 

من میدونی که وقت ندارم 🥴

آری آری😉😂 اینم برا دل تو🧕🏻 از شوخی گذشته باورت میشه عکس از خودم ندارم تو گوشیم😅😅

نه  

البت منم نداشتم تا ی  روز دیدم چرا من عکس ندارم و از آن روز بود که من استارت زدم🤣همسرم استرس گوشیو منو داره که همش خالی کنم.با عکسا گوشی ب دس بیرون نرم.

اشکال نداره پیاده روی یا حرکات سبک البته کلش که سختت نیس شاید دو سه روز اول درسته؟

بله دو سه روز اول ک اصلا نمیتونم راه برم😂

ولی سعی میکنم پیاده روی و داشته باشم

خدایا شکرت...

نه     البت منم نداشتم تا ی  روز دیدم چرا من عکس ندارم و از آن روز بود که من استارت ...

عکس خونه حسود پلاستیکی رو دیدی😁قشنگه.

عکس از خونه ام قبوله آ بزاری.😄😉

ظهر گلتا گف دکوراسیون کار میکنه،هنوز اتیشی بود،جرات نکردم نظر بخام برا خونه🤣

وایی الناز چقدر دلم شکست بابا خود آسنات میگفت من استپ کردم بعد یسال چقدر اذیت شدم تا بدنمو درست کن ...

وای الی جونم هرجا باشی منم اونجام 😍

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
@عشقالوثابق     @tata131089     @صهبازاهدی     @چاوشین   ...

ممنون تگم کردی عزیزم ⚘

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

سلام من  یک مدت نبودم ....الان دیگه گروه الهه کلا سرگروه نداره؟  سرگروه داریم اینجا .الناز جون باید گزارش بدیم یا نمیخواد؟

من دکتر رفتم بهم قرص لاغری داده با دمنوش .نمیدونم چقدر اثر داره اگه کسی استفاده کرده لا راهنمای کنه

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
عکس خونه حسود پلاستیکی رو دیدی😁قشنگه. عکس از خونه ام قبوله آ بزاری.😄😉 ظهر گلتا گف دکوراسیون کار ...

اره خوشگل و نقلی بود

والا منکه سلیقه. ای تو چیدمان ندارم اصلا

ولی رشته گلتا رو دوستدارم خیلی حس خوبی داره

@عشقالوثابق     @tata131089     @صهبازاهدی     @چاوشین   ...

وای من نبودم چه خبرا شده 😐😩

حالا فدا سرتون 

بیاید گزارشم 

امروز فست بودم و تا این که یه هوی شام دعوت شدیم خونه خواهرم 

تا قبل شام ۵۰۰ بودم گفتم فوقش ۱۰۰ کالری دیگه میخورم 

ولی اونجا که رفتیم مجبوری دو ملاقه سوپ و ۵ قاشق برنج و میوه و نصف پیراش کی خوردم شد ۱۱۵۰

میخوام فردا روزه باشم و کالری فردامو تو همین مایه ها ببندم تا امروز جبران شه 

۴۵۰ کالری منفی هم داشتم

و۸ لیوان آب 

فردا چون روزه میگیرم  ورزش نمی تونم 

دوستان نظرتونو بگید لطفا  

@الیhassan  

@مامان_شاه______پسرام