2789

بابای من داروسازه من هفته ای یکبار بیوتین و پپانتین میزدم و هر شب مولتی مینرال می‌خوردم و موهامو با شامپو بچه میشستم

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو یه سرنگ تزریق میکردی یا جدا؟

خب تو یه سرنگ 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
درد داشت؟

سوزش داره 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز