بابای من داروسازه من هفته ای یکبار بیوتین و پپانتین میزدم و هر شب مولتی مینرال میخوردم و موهامو با شامپو بچه میشستم
زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس میکنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس میکنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !