2789

بابای من داروسازه من هفته ای یکبار بیوتین و پپانتین میزدم و هر شب مولتی مینرال می‌خوردم و موهامو با شامپو بچه میشستم

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو یه سرنگ تزریق میکردی یا جدا؟

خب تو یه سرنگ 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
درد داشت؟

سوزش داره 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز