2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا خوده پوله رو پماد کنم بزنم زخمه خوب میشه

😂😂😂ولی کرمش خیلی خوبه .من ۴سال پیش گرفتم ۱۰۰.واسه جای بخیه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😂😂😂ولی کرمش خیلی خوبه .من ۴سال پیش گرفتم ۱۰۰.واسه جای بخیه

من زانوهام تیره بود به ژیلت هی کشیدم روش حالا تیرگیش رفته جاش مونده

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

بچه ها خدایی یه کرمی بگید که صورتمون بعدش خرابتر نشه 

بعضی کرم ها هم شانسیه من جاریم لافارر میزنه راضیه برا من ذره ای تاثیر نداشت

من زانوهام تیره بود به ژیلت هی کشیدم روش حالا تیرگیش رفته جاش مونده

ماست وحنامیگن خوبه  

💠✅رفع تیرگی  با استفاده از ماسک
استفاده از ماسک برای رفع تیرگی واژن،کشاله ی ران،زیر بغل،آرنج،زانو و قوزک پا

✔ #مواد_لازم👇👇

✔یک قاشق غذا خوری سر پر سدر
✔نیم قاشق غذا خوری آبلیموی تازه
✔دو قاشق غذا خوری آب ولرم
✔یک قاشق چای خوری گلیسرین گیاهی
مواد رو با هم طوری ترکیب کنید که یک مخلوط خمیر یه نه خیلی سفت و نه خیلی شل ایجاد بشه مخلوط درست شده رو به ناحیه ی مورد نظر بزنید و بعد از 10 دقیقه ماساژ بذارید خوب خشک بشه سپس شستشو بدهید

☑یادتون باشه این روش فقط تیرگی هایی رو برطرف میکنه که به علت استفاده از ژیلت؛ساییدگی هایی که بر اثر استفاده از لباس های تنگ ایجاد شده یعنی اگر به صورت ارثی دارای تیرگی در این مناطق هستید این روش نتیجه قابل قبولی برای شما ندارد

#ادامه_دارد

🦋  @DR_girll
💟 #رفع_تیرگی_دست_و_پا

✍60گرم گلاب،گلیسرین،عرق شاتره را باکمی آب لیموترش مخلوط،دستها وپاها را با آن بشویید

🔺20گرم شیر
🔻10گرم آرد جودوسر

✍باهم مخلوط تاخمیرشودسپس به دستها بمالید

‌‌♻️ طب بوعلی♻️

☃❄️ @teb_boali

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اره راست میگی.آرزو یه صورت صاف به دلم مونده.تازه منافذم داره باز میشه

برا منفذ یخ درمانی خوبه من جواب گرفتم بعد حمومم همیشششه دومشت اب یخ میزنم بعد میام بیرون 

ماست وحنامیگن خوبه   💠✅رفع تیرگی  با استفاده از ماسک استفاده از ماسک برای رفع تیرگی واژ ...

اینا خوبه ها ولی خیلی طول میکشه

اینا خوبه ها ولی خیلی طول میکشه

نه زیاد

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز