ftemo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2628 عنوان ترمیم 594 بازدید | 25 پست سلام لطفا یه کرم ترمیم کننده خوب معرفی کنین میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟ 1400/11/23 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 اوریاژ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
jana8036 عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1147 من برای لک قرمز جای جوش میخوام قیمتشم بالا نباشه لطفا پیدا کردین به من بگین،ممنونم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 پیدامیشه؟ نمیدونم .من یه بارگفتم عالی بود فقط خیلی گرونه فکرکنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ely1391 عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 742 برای همون پرسیدم،چون منم ۶سال پیش گرفتم عالیییی بود ولی بعدش نایاب شد
ftemo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2628 نمیدونم .من یه بارگفتم عالی بود فقط خیلی گرونه فکرکنم پیدا نمیشه سایت ها زدن ناموجود میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟
ملکامممممممممممم عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 8956 برای جای جوشم بگین پارادوکس یعنی ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂
sedative عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 3865 نمیدونم برای چی میخوای ولی سوکرانیکا لافارر بدک نیست. من رو زخم و جوش ترکونده شده زدم. البته نه مرتب ولی کمی مرحله ی زخمو جلو میبره. انگار مثلا چند روز قبل ایجاد شده
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 پیدا نمیشه سایت ها زدن ناموجود نمیدونم الان توترب دیدم من ازداروخونه گرفتم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ftemo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2628 نمیدونم برای چی میخوای ولی سوکرانیکا لافارر بدک نیست. من رو زخم و جوش ترکونده شده زدم. البته نه مرتب ... برای جای زخم میخوام تازه هم هست میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 اوریاژ چن قیمته؟؟ توترب زده ۴۵۶۰۰۰😳 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ftemo مدیر استارتر عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2628 توترب زده ۴۵۶۰۰۰😳 یا خدا خوده پوله رو پماد کنم بزنم زخمه خوب میشه میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟