2777
2789

گروه برای رشد مهدویت خانم هایی که میخوان خدا نگاشون کنه اینجا بهترین جاست https://chat.whatsapp.com/KS1EvODE6NGGrMdJc9lREZ

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ سالم بود تو مسجد تنهایی رفتم دستشویی

بلد نبودم درشون رو باز کنم،بعضی ها رو هر کاری میکردم نمیشد

آنقدر ور رفتم که همه اون در ها قفل شدن

و ۲۰ نفر تو دستشویی گیر افتادن  

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
سلام من ب عشقم ابراز علاقه کردم بعدش عکسشو استوری گذاشتم برا تولدش نوشتم برادر خوبم    

شتتتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣ناراحت نشد؟😂😂😂واس اینکه کسی نفهمه نوشته بودی برادرم؟🤣🤣🤣🤣

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
۵ سالم بود تو مسجد تنهایی رفتم دستشویی بلد نبودم درشون رو باز کنم،بعضی ها رو هر کاری میکردم نمیشد ...

شتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کار خیلی خوبی کردی🤣🤣🤣🤣🤣انقد بمونن بپوسن🤣🤣🤣🤣🤣

شتتتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣ناراحت نشد؟😂😂😂واس اینکه کسی نفهمه نوشته بودی برادرم؟🤣🤣🤣🤣

نه بابا ازم تشکر کرد استوریمو استوری کرد

اخه دوستم بهش گفت من بهش علاقه دارم من فکر کردم دوستم اسممو نگفته خیلی بد ضایع شدم  

شتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کار خیلی خوبی کردی🤣🤣🤣🤣🤣انقد بمونن بپوسن🤣🤣🤣🤣🤣

همه هم بچه بودن که مامانشون برده بودشون توالت مادر و فرزند با هم گیر افتاده بودن😂😂😂😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
نه بابا ازم تشکر کرد استوریمو استوری کرد اخه دوستم بهش گفت من بهش علاقه دارم من فکر کردم دوستم اسمم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دیگ بدترررر

سلام من ب عشقم ابراز علاقه کردم بعدش عکسشو استوری گذاشتم برا تولدش نوشتم برادر خوبم    

چجوری تونستی به کسی که حس خاص داری بگی برادر؟

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰

🤣🤣🤣🤣🤣خنجر زدی به طرف

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤