2777
2789
دوست همسرم بايه خانوم خيلييييي باكلاس كه انگليس احصيلكرذه ازدواج ميكنه براي شيريني عروسي دعوتمون حرد ...

ادم اصن تو اینجوری موقعیت ها تا حالا سوتی های که اصن تو عمرش نداده رو میده🤣🤣🤣🤣من زنداییم تازه عروس که بود دعوتش کردن یه جایی برای شام آقا ما رفتیم شام خوردیم زنداییمم بود بعد شام آجیل و میوه آوردن این زنداییمم با کلاسسس یهو پیش دستی آجیل دستش بود همش از دستش سر خورد ریخت زمین آجیل ها پخش شدن رو زمین منم بچه بودم 4 5 سالم بود بلند بلند خندیدمممم بدبخت قرمز شد میخواس آب شه بره زمین مامانم یواشکی نیشگون میگرف منو نخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند شب پیش پسرم رفت اتاق خواب مادرشوهرم اینا یه دفعه دیدیم شورت مادرشوهرمو از رو شلوارش پوشیده دو تا ...

واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣من تازه تازه ک داشتم ب بلوغ می‌رسیدم مامانم برام سوتین خریده بود بعد داداشم کوچیکتره...همیشهههه هی میرف اینو از رو لباس میپوشیدش🤣🤣🤣🤣میومد ب بابام نشون میداد منم میخواستم بمیرم فقط از خجالت🤣🤣🤣

داداشم وقتی ابتدایی بود یه مدیر فوق العاده خشن و سخت گیر دآشت به اسم رمضان براتی یه شب بابام برا یه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شک نکن رمضون یه گوش مالی بهش داده