2777
2789

همسرم خیلی مدته پولی دستم نمیده میگ لازم نداری یا ی قلک پس اندازم داشتیم تو اونم هیجی نمیندازه

بعد داداش کوچیکش دیروز قلک خرید هی گیر داد پول بنداز پول بنداز اونم ۱۰ تومن انداخت داداشش کلاس۵ هزینه مدرسه و خورد و خوراک روزانشم کلا با شوهرمع

منم گفتم شب برم پس بهش میگم اونقدی زرنگی فورا واس اون خرج کنی به فکر قلک خودتم باش

بعد ی ساعت داداش بزرگش اومد به اونم گفت پول بنداز ۵۰ انداخت گفتم حالا برم بگم چرا انداختی میگ ندیدی داداشم بیشتر از من انداخت

امروزم پایین رفتم دیدم بهش میگ هر روز ۱۰ تومن میندازم تو قلکت دیگ کلا حرفی از باقی خرجاشون نمیخوام بزنم که همه چیش پای ماست شما باشین چکار میکنین

هیچی همچین شوهری عوض میکنم

این 5 تومن 10 تومن ها ارزشی ندارن ولی باید خیلی بیشتر از اینا به زنش بده 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

این هرروز ده تومن که زیاد نیست وبچه گناه داره

ولی خب چرا باید خرج مدرسه و خوراکش با شما باشه؟مگه پدرمادر نداره؟

بعدم تو هیچوقت مقایسه ای بهش نگو،نگو به داداشت دادی به من ندادی

بگو پول لازم دارم برای اینکار برای اونکار

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی همچین شوهری عوض میکنم این 5 تومن 10 تومن ها ارزشی ندارن ولی باید خیلی بیشتر از اینا به زنش بده ...

حتی دوماهه عروسی کردم‌کلشو بزتری رو هم ی هفته خونه بابام نرفتم دیشب گفتم دلم برا مامانم تنگ شده فردا برم پس گفت نههههه نمیخواد بری منم از لجش صبح تاحالا پایین نرفتم طبقه پایین مادرشه

این هرروز ده تومن که زیاد نیست وبچه گناه داره ولی خب چرا باید خرج مدرسه و خوراکش با شما باشه؟مگه پد ...

خب باباش پول بده نیست میلیاردره اما هی جمع میکنه داداششم عرضه نداره از اون بخواد هرچی بخواد به شوهرم میگه

حتی دوماهه عروسی کردم‌کلشو بزتری رو هم ی هفته خونه بابام نرفتم دیشب گفتم دلم برا مامانم تنگ شده فردا ...

به نظرم همین الان با خانوادت در مبون بزار تا یه فکر اساسی برات بکنن

زندونی ک نیستی نه بهت خرجی میده 

نه میزاره بری خونه بابات

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

به نظرم همین الان با خانوادت در مبون بزار تا یه فکر اساسی برات بکنن زندونی ک نیستی نه بهت خرجی میده ...

خرجی نمیده ولی هرچی بخوام میگیره در واقع دیگ وقتی میگم پول بده میگه میخوای چیکار واسه چته

سر تجارتش

خب اون خرج بردار کوچیکشو بده 

شماهم ۲ بار شوهرتو از 18+ محروم کنیم حل میشی

ولی خیلی نکنی که کارش به خیانت میکشه

فعال سایتم هرجا برید هستم 😁  وقتی طرفم با تو نیست زر اضافه نزن درخواست دوستی ممنوع
خرجی نمیده ولی هرچی بخوام میگیره در واقع دیگ وقتی میگم پول بده میگه میخوای چیکار واسه چته

بگو میخوام که دستم باشه مگه من بچه دو َساله هستم که بابت هر چیز کوچیکی بخوام تورو خبر کنم که برام بخری 

خب اون خرج بردار کوچیکشو بده  شماهم ۲ بار شوهرتو از 18+ محروم کنیم حل میشی ولی خیلی نکنی که ک ...

خب محروم‌کنم به چ بهونه ای اخه 

بخدا اونقد سرده انگار دارم با دیوار زندگی میکنم تنها چیزی که واسش مهم اونه ینی تنها تایمی از روز ک اسممو به زبونش بیاره اون ۱ ساعت اخر شبه

خب محروم‌کنم به چ بهونه ای اخه  بخدا اونقد سرده انگار دارم با دیوار زندگی میکنم تنها چیزی که و ...

وقتی بهت پول نمیده با کارتش خرید کن 

فعال سایتم هرجا برید هستم 😁  وقتی طرفم با تو نیست زر اضافه نزن درخواست دوستی ممنوع